Franja La 2

Diumenge, 17 febrer de 2019
06.00
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 90'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
Ibermúsica: Orquesta Filarmónica de Oslo, parte 2. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 45'
08.45
En lengua de signos
Programa que resumeix l'actualitat del món per a les persones sordes, en llengua de signes.
Informatius
Durada: 30'
09.15
Buenas noticias TV
450 aniversario de la Biblia del oso
Programa que pretén compartir el missatge que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que está portant la llum de l'Evangeli, transformant el seu entorn i creant un món millor.
Altres
Durada: 15'
09.30
Shalom
En memoria de las víctimas de la Shoá
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
09.45
Medina en TVE
Donación de órganos en el islam (I)
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
Déjale crecer
El programa tracta de respondre a aquestes grans qüestions que totes les persones ens plantegem, des de la perspectiva de l'humanisme cristià, però sempre en diàleg amb els fidels d'altres religions i amb els qui, encara no compartint una creença religiosa, busquen la renovació de la humanitat.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
Santos de mierda
Espai catòlic en el qual una persona dóna testimoniatge públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Parroquia Nuestra Señora de las Fuentes
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
Los nuevos gitanos. León (I)
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 30'
12.00
Pel·lícula: La expulsión de los moriscos
Producció que explica qui eren els moriscos, quina era la seva organització, les zones en què estaven assentats i com eren els seus costums i hàbits. A més, dóna a conèixer com va ser possible realitzar una expulsió de prop de 300.000 persones a diferents punts del Magrib.
Pel·lícules
Durada: 55'
12.55
Zoom tendencias
Programa que recull les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 30'
13.25
Vicente Calderón. Un césped de 100 años
Història del mític estadi de l'Atlètic de Madrid. El documental fa un recorregut històric i emocional des de la mateixa gespa del Calderón, amb entrevistes a exjugadors i a protagonistes de la història del club, per descobrir què significa ser de l'Atlètic.
Documentals
Durada: 75'
14.40
Planeta azul
Las profundidades
La profunditat potser és l'ambient més hostil de la Terra, almenys per als humans: un món de pressió aclaparadora, fred brutal i foscor absoluta. És l'espai habitable més gran del planeta. Els científics ja creuen que hi ha més vida a les profunditats que en qualsevol lloc del planeta.
Documentals
Durada: 55'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou España salvaje: El norte atlántico, España salvaje: El sur mediterráneo i El despertar de la naturaleza: Primavera en Europa: Desde el Mediterráneo hasta los Alpes
Documentals
Durada: 145'
18.45
El señor de los bosques
Valle de la Fuenfría
A la vall de la Fuenfría, pas natural entre Segòvia i Madrid, la jove actriu Aida Folch acompanya Vicente Sevilla entre pinedes i rierols. Al seu pas troben amanita phalloides, matamosques, baeospora myosura i safrà silvestre.
Documentals
Durada: 30'
19.15
Diario de un nómada
La ciudad que era lunes
Miquel Silvestre viatja de Duixanbe a Kalaikun per conèixer la remota frontera amb l'Afganistan.
Documentals
Durada: 30'
19.45
Senderos del mundo
L'embassament d'Alqueva, situat entre l'Alentejo portuguès i Badajoz, és el punt de partida de la nova ruta de l'Amador. L'Ana prova la seva resistència a la bici a la Serranía de Ronda. I el Juan i el Migas han dissenyat un sensacional viatge per Noruega, un dels països més bonics del Vell Continent.
Documentals
Durada: 55'
20.40
El documental de La 2
Inclou Australia: guía para el viajero del tiempo: Los inicios: El viatge per la història d'Austràlia comença descobrint juntament amb Richard Smith les restes més antigues trobades de la Terra primitiva fa 4500 milions d'anys. A continuació, es mostra com van començar els bacteris la colonització de les costes fa 3000 milions.
Documentals
Durada: 55'
21.35
Imprescindibles
Inclou El barman de las estrellas
Documentals
Durada: 55'
22.30
Versión española: Todos tenemos un plan
Història de l'Agustín, un home desesperat per abandonar el que per a ell ha esdevingut una existència frustrant després d'anys de viure a Buenos Aires. Quan mor el seu germà bessó, l'Agustín es proposa començar una nova vida amb la identitat del germà, de manera que torna a la misteriosa regió del Delta, al Tigre, on tots dos van viure de petits. No obstant això, poc després es veu involucrat en el perillós món criminal del qual el germà formava part.
Pel·lícules
Durada: 150'
01.00
Mambo
Emissió dels capítols 1.4, 1.5 i 1.6.
Sèries
Durada: 80'
02.20
Ingeniería romana
Acueductos (II)
Al llarg del capítol es trasllada l'espectador al moment històric en què els romans van decidir la ubicació d'algunes de les ciutats més importants de l'imperi i el repte magnífic que va suposar dotar-les d'un dels proveïments d'aigües més espectaculars de l'antiguitat.
Documentals
Durada: 50'
03.10
Torbellino hormonal: la pubertad
Durant els primers anys de vida, els infants adquireixen les seves habilitats bàsiques, però només durant la pubertat despleguen tot el seu potencial físic i mental. En ambdós sexes, el còctel d'hormones s'agita violentament. No obstant això, ara la ciència està descobrint com n'és, d'important, per al desenvolupament humà.
Documentals
Durada: 50'
04.00
Pel·lícula: La expulsión de los moriscos
Producció que explica qui eren els moriscos, quina era la seva organització, les zones en què estaven assentats i com eren els seus costums i hàbits. A més, dóna a conèixer com va ser possible realitzar una expulsió de prop de 300.000 persones a diferents punts del Magrib.
Pel·lícules
Durada: 55'
04.55
La batalla desconocida
Documental sobre l'explotació del wolframi a la Galícia dels anys 40.
Documentals
Durada: 95'