Franja TV3

Dijous, 6 octubre de 2022
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Ariadna Oltra entrevista el conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, després que s'hagin fet públics els conflictes interns en els Mossos. Més tard, el programa connecta amb el Parlament per preguntar a la diputada de Junts i alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, sobre la consulta als militants de la seva formació. Finalment, es parla amb Rosa Nolla, de l'Associació Àngel Blau, sobre els diàlegs que organitzen entre pederastes i pedòfils i víctimes d'abusos infantils.
Altres
Durada: 150'
10.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 200'
13.50
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Cuines
Arròs sec d'hortalisses i arrels
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
16.00
Com si fos ahir
A la Cati cada dia li agrada menys l'Agustí. Paral·lelament, el Jordi també comenta al Quim que no se n'acaba de refiar. El Quim, per part seva, no vol sentir parlar del tema, fins que la Marta li explica una cosa que ha descobert. Mentrestant, l'Arlet dubta si anar o no a una festa on sap que es trobarà el Leo i el Jess, fins que troba una manera de sentir-se segura amb el seu físic. A més, el Miquel està molt preocupat perquè encara no ha aconseguit concertar una reunió amb l'Anaïs, i la Noe es molesta perquè el seu home està molt pendent d'aquesta dona. Finalment, el Miquel intenta que es desenfadi portant-la a dinar.
Sèries
Durada: 40'
16.40
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Polònia
El programa ha tingut accés a com es va gestar la pregunta que Junts ha enviat a la militància per decidir el seu futur. Tot seguit, es coneix quines són les postures de Jordi Turull, Laura Borràs, Jordi Puigneró, Xavier Trias i Jaume Giró. Així mateix, per si de cas, Pere Aragonès aprofita per remodelar els despatxos de la Generalitat, per si Junts decideix deixar el govern. Salvador Illa, per la seva banda, intenta persuadir Aragonès perquè pacti amb el PSC a ritme de Take on me. A més, Puigdemont, Ponsatí i Comín es tornen a preparar per proclamar la República Catalana amb l'ajuda d'un tutorial de YouTube.
Altres
Durada: 45'
22.50
Persona infiltrada
Bibiana Ballbè-Família Navarro Balagué
El programa visita Sant Esteve Sesrovires per jugar amb una família de genis. En aquesta ocasió es rep una convidada que està acostumada a les coses extraordinàries: la periodista Bibiana Ballbè. Es tracta d'un lliurament amb molta activitat mental en què, a més, hi ha una bona dosi de música xiulada, uns quants moviments de karate i una classe de geografia mundial.
Altres
Durada: 65'
23.55
Persona infiltrada
Miki Nuñez-Família Laguna Novas
El programa visita Castelldefels per jugar amb una família amb molt de sabor brasiler. En aquesta ocasió es rep un convidat que canta molt bé: Miki Núñez. Com és d'esperar, és un lliurament amb molta música i samba, una bona ració de futbol i algunes caipirinhes.
Altres
Durada: 65'
01.00
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 115'
02.55
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
04.00
Rumba a l'estudi
El Fugitiu. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Flowk. Espai musical.
Altres
Durada: 60'