Franja La 2

Dijous, 6 octubre de 2022
06.30
Mi familia en la mochila
Els protagonistes viatgen des de Botswana fins a la Franja de Caprivi, a Namíbia, una extensió situada al nord, per recórrer el riu Chobe, un immens parc natural on troben tota mena d'espècies.
Documentals
Durada: 30'
07.00
Zoom tendencias
Programa que recull les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 30'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 25'
07.55
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 20'
08.15
Los reinos de los depredadores de África
Sabanas
En mars aparentment interminables d'or verd i lluent, les praderies d'Àfrica s'estenen a una escala immensa. Sustenten més animals grans que qualsevol altre hàbitat i són la llar d'algunes de les reunions de vida silvestre més extenses a la Terra.
Documentals
Durada: 50'
09.05
Pueblo de Dios
Mis pequeños mayores
Tegucigalpa és el destí de molts joves hondurenys que es preparen per fer-se germans grans gràcies a NPH Hondures. També disposen d'un programa de cures d'atenció iInfantil i d'un centre d'atenció a la discapacitat de nens amb necessitats especials.
Altres
Durada: 25'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 60'
10.55
Sudáfrica con Gregg Wallace
Safari en Amakhala
Gregg Wallace, presentador de televisió i apassionat de la gastronomia, inicia un viatge cultural i gastronòmic per Sud-àfrica. Visita la pionera reserva d'animals d'Amakhala, acompanya la Unitat Anticaça Furtiva i assaboreix un Poike de Kudú amb nata, bolets i ceba.
Documentals
Durada: 30'
11.25
Documenta2
Inclou Submarinos: El peligro de las profundidades: Els submarins causen fascinació per la seva sofisticació extrema, alhora que atemoreixen pel seu implacable poder destructor. Poden posar fi al planeta des de qualsevol lloc i en qualsevol moment. Han esdevingut un negoci global de la carrera armamentística internacional.
Documentals
Durada: 55'
12.20
Ingeniería antigua
El Taj Mahal y la edad de oro del Islam
El Burj Khalifa dels Emirats Àrabs Units, l'edifici més alt del món, simbolitza a la perfecció el dinamisme de l'Orient Mitjà. Però aquest i molts altres edificis d'arreu del món han estat influenciats per la tradició islàmica tant present com passada.
Documentals
Durada: 50'
13.10
Mañanas de cine: Cimarrón: Los testigos
Una família de grangers està terroritzada després de presenciar com dos homes van ser linxats per la banda d'un ramader. La família es nega a cooperar amb Marshall Crown fins que un membre fa xantatge al ramader.
Pel·lícules
Durada: 70'
14.20
Las recetas de Julie con Thierry Marx
Boloñesa o carbonara
La Julie proposa cuinar espaguetis a la bolonyesa i la pasta a la carbonara. Mentrestant, el Thierry segueix les empremtes de la bolonyesa fins a la regió d'Emília-Romanya a la recerca d'inspiració.
Altres
Durada: 55'
15.15
Visítame en un día
Ginebra
Ginebra és una de les ciutats més pròsperes del món, on la Diana s'embarca en un creuer gurmet. Més tard, l'espai arriba amb bicicleta a un mirador on es gaudeix de la natura alpina. Finalment, es visita el museu d'art modern i una famosa fàbrica de xocolata.
Documentals
Durada: 30'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els dos participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 40'
16.25
Grandes documentales
Inclou El Kalahari, la otra ley de la selva (I) i Obreros de la naturaleza: Ingenieros de imperios: A la vida salvatge, els animals construeixen obres d'una complexitat monumental. Són veritables enginyers d'imperis naturals. Tanmateix, cap animal no ha arribat tan lluny com l'home.
Documentals
Durada: 105'
18.10
Documenta2
Inclou El agujero de ozono: cómo salvamos el planeta
Documentals
Durada: 60'
19.10
Rincones de Australia
Inclou Península Dampier i Omeo: Lliurament dedicat a Omeo, a les terres altes de Victòria, un paisatge salvatge i rugós, com algun dels seus habitants.
Documentals
Durada: 55'
20.05
Atención obras
Juan Diego Botto
Ángel Carmona entrevista Juan Diego Botto, director d'En los márgenes, la seva primera pel·lícula com a director, escrita juntament amb la periodista Olga Rodríguez, que arriba als cinemes aquest divendres 7 d'octubre.
Altres
Durada: 30'
20.35
Turismo rural en el mundo
Gambia
El cabalós riu Gàmbia vertebra les terres d'aquest petit país de l'Àfrica Occidental. L'espai inicia un viatge des de l'Atlàntic cap al mateix cor de la jungla africana per descobrir centenars d'espècies salvatges, costes magnífiques, riberes de somni, tradicions ancestrals i illes verges.
Documentals
Durada: 35'
21.10
Mi casa flotante
Hogar en un carguero histórico
Aart Simons i Nanouk Kropman es van conèixer per la seva afició a la navegació. Per complir el seu somni de viure a l'aigua, han comprat un vaixell de càrrega holandès dels anys 50 en desús. El viatge per transformar aquest tros de metall de 65 anys és una muntanya russa logística, financera i emocional.
Documentals
Durada: 50'
22.00
El comisario Montalbano
El método Catalanotti
El comissari Montalbano ha d'investigar l'assassinat d'un artista i fundador d'una companyia de teatre, però, mentre fa les seves perquisicions, comença a qüestionar-se els seus principis més bàsics i a fer passos inesperats. (Últim capítol.)
Sèries
Durada: 115'
23.55
Andrea Camilleri: El maestro sin reglas
En un documental íntim, l'actriu Teresa Mannino pregunta a l'autor Andrea Camilleri en què es va inspirar per escriure les seves famoses novel·les del comissari Montalbano.
Documentals
Durada: 50'
00.45
El último caso de Montalbano
A través de diversos testimonis a Espanya i Itàlia d'editors, agents, traductors, periodistes, llibreters, escriptors i lectors, el documental indaga sobre les claus de l'èxit d'una sèrie literària única de 33 llibres que van convertir Andrea Camilleri en l'escriptor més popular d'Itàlia en el canvi de mil·lenni.
Documentals
Durada: 30'
01.15
Conciertos de Radio 3
Gáldrick. Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 30'
01.45
Documenta2
Inclou El golfo de Nápoles. La cólera de los volcanes
Documentals
Durada: 55'
02.40
Mi casa flotante
Un pequeño hogar flotante
Trish Urquhart i Richard Beynon s'han enamorat de les vies fluvials del Regne Unit després de molts anys de vacances amb la seva barca, la Patience. Aquest episodi segueix la seva radical decisió de vendre la seva enorme casa a Sud-àfrica i construir-ne una de flotant a mida al riu Great Ouse.
Documentals
Durada: 50'
03.30
Rincones de Australia
Inclou Penguin i Girgarre: Lliurament dedicat a la petita ciutat de Girgarre, a la vall Colburn de Victoria, una zona on la sequera ho ha canviat tot i el preu de l'aigua ha pujat tant que moltes granges han fet fallida.
Documentals
Durada: 55'
04.25
Supersentidos: fuerzas especiales
Fuerzas aéreas
Des dels voltors cobejosos fins als magnífics colibrís, néixer per volar requereix alguna cosa més que estar en l'aire. Aquests voladors fenomenals necessiten un equip avançat per complir les seves missions diàries.
Documentals
Durada: 45'
05.10
Las recetas de Julie con Thierry Marx
Cassoulet a la carta
Programa gastronòmic protagonitzat per la presentadora i crítica gastronòmica Julie Andrieu juntament amb el xef Thierry Marx.
Altres
Durada: 55'