Franja TV3

Dijous, 26 gener de 2023
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Magazín d'actualitat que inclou entrevistes, reportatges i debats, entre altres seccions.
Altres
Durada: 150'
10.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 200'
13.50
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Pasta amb mantega noisette i trufes especiades
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Gemma organitza una trobada amb els amics per celebrar la fi del seu malson. A més, recupera l'alegria de viure i demana al Toni que es casi amb ella. El Jordi, per part seva, està encantat amb el Valeri, i aquest li demana que li deixi vendre les seves obres a la botiga. Més tard, al Jordi no li agraden les obres del Valeri i demana a la Sílvia i l'Ivan que les venguin ells. Mentrestant, la Cèlia accepta a contracor que la Sol es quedi a viure uns dies amb ella i el Quique, el qual pensa que la Cèlia hauria de donar una oportunitat a la noia. Finalment, la Noe també està encantada amb la Sol, però la Cèlia l'adverteix que la seva germana no és el que sembla.
Sèries
Durada: 35'
16.30
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 225'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
InsPIRats
Espai que visita una estació d'esquí catalana en companyia de diferents influencers que traslladen la seva sensibilitat per la neu d'una manera fresca i alegre a la gent més jove seguidora del programa.
Documentals
Durada: 5'
22.10
Polònia
Comença una vaga triple: sanitat, educació i taxis. Per això, el Govern intenta buscar una solució a través de tutorials de YouTube i s'endinsa en el món de la intel·ligència artificial amb l'esperança que el ChatGPT els doni la solució definitiva per gestionar-la. Paral·lelament, la Fiscalia i l'Advocacia de l'Estat demanen explicacions al jutge Llarena per haver eliminat la sedició de la seva Euroordre contra Puigdemont. I ho fan al ritme de Cosas sediciosas, la versió de l'èxit Mariposas, de Sangiovanni i Aitana. Tot seguit, el programa parodia l'anunci de la Comunitat de Madrid en què Mario Vaquerizo explica la realitat de Madrid, però sota la supervisió d'Isabel Díaz Ayuso. A més, s'estrena la nova sèrie de superherois amb Pere Aragonès al paper de capità Moniato. En el primer lliurament, el capità Moniato no permetrà que l'enemic, Salvador Illa, contamini Catalunya amb les propostes del PSC.
Altres
Durada: 40'
22.50
Alguna pregunta més?
La Nerea assisteix a la gala dels Premis Gaudí, on descobreix que té un seguidor de primera línia: el Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès. Paral·lelament, l'Isma celebra l'Any Nou xinès a Madrid. A continuació, a La televisió és cultura, la humorista Eva Soriano posa al seu lloc les seves exparelles. A més, una cançó dedicada al fred polar, Batman lluita contra Pingu, Pedro Sánchez provoca una crisi jugant a la petanca i el tràiler de la nova pel·lícula de Marvel, ERC-man.
Altres
Durada: 40'
23.30
Zona Franca
Una cita de dilluns a dijous, amb la sàtira, la comèdia i l'espectacle de la mà de les cares més suggerents i originals del món de l'humor de Catalunya. El programa inclou monòlegs, entrevistes, múltiples col·laboradors, una banda de música i esquetxos en directe.
Altres
Durada: 60'
00.30
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 120'
02.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
04.00
Rumba a l'estudi
Noël Meya. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Inxa Impro Quintet. Espai musical.
Altres
Durada: 60'