Franja 33

Dissabte, 21 maig de 2022
06.00
Teo
En Teo fa entremaliadures. El títol de la sèrie és el nom del seu protagonista, un nen pèl-roig d'uns 4 anys, inquiet i curiós, tendre i bon jan, que vesteix una granota i un jersei de ratlles.
Infantils
Durada: 10'
06.10
Saari
La festa. Un grup d'amics, Pop, Buu l'òliba, el sensible Pii i Rikitiki, l'ocell bohemi, exploren el món fantàstic i imaginari de l'illa Saari, on troben inesperades i divertides maneres de viure els canvis de la infantesa.
Infantils
Durada: 2'
06.12
Saari
Tornada a casa. Un grup d'amics, Pop, Buu l'òliba, el sensible Pii i Rikitiki, l'ocell bohemi, exploren el món fantàstic i imaginari de l'illa Saari, on troben inesperades i divertides maneres de viure els canvis de la infantesa.
Infantils
Durada: 3'
06.15
Saari
Rikitiki s'enamora. Un grup d'amics, Pop, Buu l'òliba, el sensible Pii i Rikitiki, l'ocell bohemi, exploren el món fantàstic i imaginari de l'illa Saari, on troben inesperades i divertides maneres de viure els canvis de la infantesa.
Infantils
Durada: 4'
06.19
Saari
Les pedres musicals. Un grup d'amics, Pop, Buu l'òliba, el sensible Pii i Rikitiki, l'ocell bohemi, exploren el món fantàstic i imaginari de l'illa Saari, on troben inesperades i divertides maneres de viure els canvis de la infantesa.
Infantils
Durada: 3'
06.22
Saari
La bufanda. Un grup d'amics, Pop, Buu l'òliba, el sensible Pii i Rikitiki, l'ocell bohemi, exploren el món fantàstic i imaginari de l'illa Saari, on troben inesperades i divertides maneres de viure els canvis de la infantesa.
Infantils
Durada: 3'
06.25
Els mixets
Inventem aventures. S'expliquen històries de la vida de tres gatets: el Flam, el Tortell i la petita Dolça, que són fills d'un treballador d'una fàbrica de pastissos i llaminadures. Els tres germans no s'estan mai quiets i troben sempre la manera de resoldre les situacions en què es troben.
Infantils
Durada: 5'
06.30
Els mixets
La papallona. S'expliquen històries de la vida de tres gatets: el Flam, el Tortell i la petita Dolça, que són fills d'un treballador d'una fàbrica de pastissos i llaminadures. Els tres germans no s'estan mai quiets i troben sempre la manera de resoldre les situacions en què es troben.
Infantils
Durada: 5'
06.35
Els mixets
Els supergats. S'expliquen històries de la vida de tres gatets: el Flam, el Tortell i la petita Dolça, que són fills d'un treballador d'una fàbrica de pastissos i llaminadures. Els tres germans no s'estan mai quiets i troben sempre la manera de resoldre les situacions en què es troben.
Infantils
Durada: 5'
06.40
Leo, el guardabosc
La reineta arbòria. El Leo i la Katie són dos germanets aprenents de guardabosc. Viuen en plena natura amb el seu gosset Heroi i, molt sovint, troben animals perduts al jardí. Quan això passa, busquen informació sobre l'animal i viatgen fins al seu lloc d'origen per alliberar-lo.
Infantils
Durada: 11'
06.51
Leo, el guardabosc
El lleó marí de Califòrnia. El Leo i la Katie són dos germanets aprenents de guardabosc. Viuen en plena natura amb el seu gosset Heroi i, molt sovint, troben animals perduts al jardí. Quan això passa, busquen informació sobre l'animal i viatgen fins al seu lloc d'origen per alliberar-lo.
Infantils
Durada: 12'
07.03
Els o-o-ossets
Tu pots fer-ho. El Bucky és un os bru molt enèrgic a qui li encanta tot allò que estigui relacionat amb la tecnologia. Mentrestant, el seu millor amic, el Bjorn, és un os polar molt tranquil i un gran defensor de tot allò natural. Tot i les seves diferències, són amics inseparables, sempre s'ajuden en tot i juguen molt amb l'encantadora Franny, una guineu del bosc.
Infantils
Durada: 5'
07.08
Els o-o-ossets
La desfilada de moda. El Bucky és un os bru molt enèrgic a qui li encanta tot allò que estigui relacionat amb la tecnologia. Mentrestant, el seu millor amic, el Bjorn, és un os polar molt tranquil i un gran defensor de tot allò natural. Tot i les seves diferències, són amics inseparables, sempre s'ajuden en tot i juguen molt amb l'encantadora Franny, una guineu del bosc.
Infantils
Durada: 6'
07.14
Els o-o-ossets
La màquina que ho fa tot. El Bucky és un os bru molt enèrgic a qui li encanta tot allò que estigui relacionat amb la tecnologia. Mentrestant, el seu millor amic, el Bjorn, és un os polar molt tranquil i un gran defensor de tot allò natural. Tot i les seves diferències, són amics inseparables, sempre s'ajuden en tot i juguen molt amb l'encantadora Franny, una guineu del bosc.
Infantils
Durada: 5'
07.19
Els o-o-ossets
L'aventura del pollet. El Bucky és un os bru molt enèrgic a qui li encanta tot allò que estigui relacionat amb la tecnologia. Mentrestant, el seu millor amic, el Bjorn, és un os polar molt tranquil i un gran defensor de tot allò natural. Tot i les seves diferències, són amics inseparables, sempre s'ajuden en tot i juguen molt amb l'encantadora Franny, una guineu del bosc.
Infantils
Durada: 7'
07.26
L'abella Maia
El ceptre de la reina. La Maia és una abella diferent de totes les altres. La curiositat, l'inconformisme i les ganes de viure aventures l'han portat, en contra de totes les normes, a fer vida amb tots els animals del prat. I és que el món és massa gran i meravellós per quedar-se tancada dins d'un rusc.
Infantils
Durada: 11'
07.37
L'abella Maia
L'Edgar no té por. La Maia és una abella diferent de totes les altres. La curiositat, l'inconformisme i les ganes de viure aventures l'han portat, en contra de totes les normes, a fer vida amb tots els animals del prat. I és que el món és massa gran i meravellós per quedar-se tancada dins d'un rusc.
Infantils
Durada: 13'
07.50
Noddy, un detectiu al País de les Joguines
El cas de la via de tren moguda. El Noddy i els seus amics fan de detectius i resolen els misteris de Toyland.
Infantils
Durada: 11'
08.01
Noddy, un detectiu al País de les Joguines
El cas del rei del País de les Joguines. El Noddy i els seus amics fan de detectius i resolen els misteris de Toyland.
Infantils
Durada: 12'
08.13
Masha i l'os
Abracadabra. La Masha és una nena inquieta que explora el món. L'Os és un animal amb un gran cor que es converteix en el seu accidental company d'aventures.
Infantils
Durada: 6'
08.19
Masha i l'os
Reformes a casa. La Masha és una nena inquieta que explora el món. L'Os és un animal amb un gran cor que es converteix en el seu accidental company d'aventures.
Infantils
Durada: 7'
08.26
Masha i l'os
Un quadro perfecte. La Masha és una nena inquieta que explora el món. L'Os és un animal amb un gran cor que es converteix en el seu accidental company d'aventures.
Infantils
Durada: 8'
08.34
El Mic i els seus amics
Mandarines per a les nines. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 26'
09.00
Pat, el gos
No hi ha descans per al Pat. El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
Infantils
Durada: 7'
09.07
Pat, el gos
L'eruga ballaruga. El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
Infantils
Durada: 7'
09.14
Pat, el gos
Relaxa't, Pat. El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
Infantils
Durada: 8'
09.22
Pat, el gos
El Pat es torna verd. El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
Infantils
Durada: 7'
09.29
Pat, el gos
Superbitlles. El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
Infantils
Durada: 8'
09.37
Pat, el gos
Uns ulls com unes taronges. El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
Infantils
Durada: 5'
09.42
Kung Fu Panda: Llegendes increïbles
Un regal d'upa. Aquesta entrega continua les aventures del panda Po, el protagonista de la saga de pel·lícules Kung Fu Panda. El Po és un simpàtic panda que l'han nomenat Guerrer del Drac. A més, té el càrrec de Guardià de la Vall de la Pau. Al costat dels Cinc Furiosos, i amb l'ajuda del mestre Shifu, el Po ha de protegir la Vall de dolents com els cocodrils bandits i el Taotie.
Infantils
Durada: 22'
10.04
Kung Fu Panda: Llegendes increïbles
Un maldecap reial. Aquesta entrega continua les aventures del panda Po, el protagonista de la saga de pel·lícules Kung Fu Panda. El Po és un simpàtic panda que l'han nomenat Guerrer del Drac. A més, té el càrrec de Guardià de la Vall de la Pau. Al costat dels Cinc Furiosos, i amb l'ajuda del mestre Shifu, el Po ha de protegir la Vall de dolents com els cocodrils bandits i el Taotie.
Infantils
Durada: 22'
10.26
GhostForce
Raijin. Tres estudiants de secundària són uns superherois que lluiten secretament contra els fantasmes que assetgen la ciutat.
Infantils
Durada: 11'
10.37
GhostForce
Tauronox. Tres estudiants de secundària són uns superherois que lluiten secretament contra els fantasmes que assetgen la ciutat.
Infantils
Durada: 13'
10.50
En Grizzy i els lèmmings
La sort de l'ós. Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar.
Infantils
Durada: 7'
10.57
En Grizzy i els lèmmings
L'ós magnètic. Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar.
Infantils
Durada: 7'
11.04
En Grizzy i els lèmmings
L'encís de l'ós. Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar.
Infantils
Durada: 6'
11.10
Dracs: Cap a nous horitzons
La decisió de la Heather. Amb el Dagut empresonat, l'Hipo i els seus amics han buscat noves ocupacions. Tanmateix, quan el Dagur aconsegueix escapar i s'apodera de l'Ull de drac, el grup emprèn una cerca per deternir-lo.
Infantils
Durada: 21'
11.31
Dracs: Cap a nous horitzons
Baralles de dracs. Amb el Dagut empresonat, l'Hipo i els seus amics han buscat noves ocupacions. Tanmateix, quan el Dagur aconsegueix escapar i s'apodera de l'Ull de drac, el grup emprèn una cerca per deternir-lo.
Infantils
Durada: 23'
11.54
Robin Hood, el trapella de Sherwood
El drac salvatge. El Robin és un heroi de 10 anys que viu al costat dels seus amics més aventures que la majoria dels adults, sense perdre cap oportunitat de passar-s'ho bé.
Infantils
Durada: 13'
12.07
Els germans Kratt
Perfumats. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 22'
12.29
Els germans Kratt
Viatge a la zona subnival. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 22'
12.51
Pat, el gos
Enemiamics. El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
Infantils
Durada: 7'
12.58
Pat, el gos
El mapa del tresor. El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
Infantils
Durada: 7'
13.05
Pat, el gos
Tres ocells i un cabàs. El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
Infantils
Durada: 8'
13.13
Pat, el gos
El joguet preferit. El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
Infantils
Durada: 7'
13.20
Pat, el gos
Fent pinya. El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
Infantils
Durada: 7'
13.27
Pat, el gos
Caos al circ. El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
Infantils
Durada: 7'
13.34
Els bons ossos bruns
Fem dissabte. El Bruc i el Barzer viuen en el seu bosc fantàstic, estimen a tots els arbres i no deixaran que el llenyataire avariciós Vick en talli ni un. Amb els seus amics, l'esquirol, la mussol, la marmota i els dos micos, s'ocupen que el Vick no se surti amb la seva.
Infantils
Durada: 13'
13.47
Els bons ossos bruns
Els heroics bombers. El Bruc i el Barzer viuen en el seu bosc fantàstic, estimen a tots els arbres i no deixaran que el llenyataire avariciós Vick en talli ni un. Amb els seus amics, l'esquirol, la mussol, la marmota i els dos micos, s'ocupen que el Vick no se surti amb la seva.
Infantils
Durada: 13'
14.00
Els bons ossos bruns
La capa de súper ultra camuflatge. El Bruc i el Barzer viuen en el seu bosc fantàstic, estimen a tots els arbres i no deixaran que el llenyataire avariciós Vick en talli ni un. Amb els seus amics, l'esquirol, la mussol, la marmota i els dos micos, s'ocupen que el Vick no se surti amb la seva.
Infantils
Durada: 9'
14.09
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Glaciator. La Marinette sembla una adolescent normal i corrent, però la jove porta una atrafegada doble vida. Quan no està somiant desperta amb el seu adorat Adrien, es transforma en la superheroïna Ladybug.
Infantils
Durada: 21'
14.30
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
L'osset de peluix malvat. La Marinette sembla una adolescent normal i corrent, però la jove porta una atrafegada doble vida. Quan no està somiant desperta amb el seu adorat Adrien, es transforma en la superheroïna Ladybug.
Infantils
Durada: 22'
14.52
El xai Shaun
Gos de reforç. El Shaun és un xai especialista a fer parar boig el seu gos d'atura i a revolucionar les seves companyes de ramat.
Infantils
Durada: 7'
14.59
El xai Shaun
El roncaire. El Shaun és un xai especialista a fer parar boig el seu gos d'atura i a revolucionar les seves companyes de ramat.
Infantils
Durada: 7'
15.06
El xai Shaun
Abracadabra. El Shaun és un xai especialista a fer parar boig el seu gos d'atura i a revolucionar les seves companyes de ramat.
Infantils
Durada: 7'
15.13
El xai Shaun
Encontres amb en Shaun. El Shaun és un xai especialista a fer parar boig el seu gos d'atura i a revolucionar les seves companyes de ramat.
Infantils
Durada: 7'
15.20
El xai Shaun
Doble feina. El Shaun és un xai especialista a fer parar boig el seu gos d'atura i a revolucionar les seves companyes de ramat.
Infantils
Durada: 7'
15.27
El xai Shaun
Seguint línea. El Shaun és un xai especialista a fer parar boig el seu gos d'atura i a revolucionar les seves companyes de ramat.
Infantils
Durada: 3'
15.30
Kung Fu Panda: Llegendes increïbles
Enemics de l'ànima. Aquesta entrega continua les aventures del panda Po, el protagonista de la saga de pel·lícules Kung Fu Panda. El Po és un simpàtic panda que l'han nomenat Guerrer del Drac. A més, té el càrrec de Guardià de la Vall de la Pau. Al costat dels Cinc Furiosos, i amb l'ajuda del mestre Shifu, el Po ha de protegir la Vall de dolents com els cocodrils bandits i el Taotie.
Infantils
Durada: 22'
15.52
Kung Fu Panda: Llegendes increïbles
L'admiradora secreta. Aquesta entrega continua les aventures del panda Po, el protagonista de la saga de pel·lícules Kung Fu Panda. El Po és un simpàtic panda que l'han nomenat Guerrer del Drac. A més, té el càrrec de Guardià de la Vall de la Pau. Al costat dels Cinc Furiosos, i amb l'ajuda del mestre Shifu, el Po ha de protegir la Vall de dolents com els cocodrils bandits i el Taotie.
Infantils
Durada: 23'
16.15
GhostForce
Cartomag. Tres estudiants de secundària són uns superherois que lluiten secretament contra els fantasmes que assetgen la ciutat.
Infantils
Durada: 11'
16.26
GhostForce
Gratera. Tres estudiants de secundària són uns superherois que lluiten secretament contra els fantasmes que assetgen la ciutat.
Infantils
Durada: 12'
16.38
GhostForce
Fantoescumós. Tres estudiants de secundària són uns superherois que lluiten secretament contra els fantasmes que assetgen la ciutat.
Infantils
Durada: 12'
16.50
Zoom, el dofí blanc
El tresor més valuós. El Zoom és un dofí blanc que viu a l'illa de Maotou, prop de Tahití, amb els amics, el Yann, la seva germana Marina i el Patrick, l'oncle de tots dos. Cada dia viuen aventures relacionades amb el mar i amb la flora i la fauna de l'entorn.
Infantils
Durada: 12'
17.02
Zoom, el dofí blanc
El concurs de javelina. El Zoom és un dofí blanc que viu a l'illa de Maotou, prop de Tahití, amb els amics, el Yann, la seva germana Marina i el Patrick, l'oncle de tots dos. Cada dia viuen aventures relacionades amb el mar i amb la flora i la fauna de l'entorn.
Infantils
Durada: 12'
17.14
Zoom, el dofí blanc
El rei dels llamàntols. El Zoom és un dofí blanc que viu a l'illa de Maotou, prop de Tahití, amb els amics, el Yann, la seva germana Marina i el Patrick, l'oncle de tots dos. Cada dia viuen aventures relacionades amb el mar i amb la flora i la fauna de l'entorn.
Infantils
Durada: 11'
17.25
Robin Hood, el trapella de Sherwood
Un mal truc. El Robin és un heroi de 10 anys que viu al costat dels seus amics més aventures que la majoria dels adults, sense perdre cap oportunitat de passar-s'ho bé.
Infantils
Durada: 12'
17.37
Robin Hood, el trapella de Sherwood
En Blaise, el forçut. El Robin és un heroi de 10 anys que viu al costat dels seus amics més aventures que la majoria dels adults, sense perdre cap oportunitat de passar-s'ho bé.
Infantils
Durada: 12'
17.49
Robin Hood, el trapella de Sherwood
Quina família! El Robin és un heroi de 10 anys que viu al costat dels seus amics més aventures que la majoria dels adults, sense perdre cap oportunitat de passar-s'ho bé.
Infantils
Durada: 12'
18.01
Robin Hood, el trapella de Sherwood
En Robin de mai no acabar. El Robin és un heroi de 10 anys que viu al costat dels seus amics més aventures que la majoria dels adults, sense perdre cap oportunitat de passar-s'ho bé.
Infantils
Durada: 10'
18.11
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
El Dibuixant. La Marinette sembla una adolescent normal i corrent, però la jove porta una atrafegada doble vida. Quan no està somiant desperta amb el seu adorat Adrien, es transforma en la superheroïna Ladybug.
Infantils
Durada: 24'
18.35
Els germans Kratt
Liturgusa Krattorium. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 21'
18.56
Els germans Kratt
Energia de panda. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 22'
19.18
En Grizzy i els lèmmings
Bitlles lèmming. Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar.
Infantils
Durada: 7'
19.25
En Grizzy i els lèmmings
Caçar bolets. Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar.
Infantils
Durada: 7'
19.32
En Grizzy i els lèmmings
Os volador. Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar.
Infantils
Durada: 7'
19.39
En Grizzy i els lèmmings
Os circense. Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar.
Infantils
Durada: 7'
19.46
En Grizzy i els lèmmings
Lèmming guardabosc elèctric. Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar.
Infantils
Durada: 5'
19.51
Les Sisters
Operació polls. Sèrie sobre la vida quotidiana de dues germanes: la Marina, que amb els seus set anys és encara molt innocent, i la Wendy, que té tretze anys i passa per la crisi de l'adolescència.
Infantils
Durada: 12'
20.03
Les Sisters
Superfesta. Sèrie sobre la vida quotidiana de dues germanes: la Marina, que amb els seus set anys és encara molt innocent, i la Wendy, que té tretze anys i passa per la crisi de l'adolescència.
Infantils
Durada: 12'
20.15
Kung Fu Panda: Llegendes increïbles
La venjança del drac (I). Aquesta entrega continua les aventures del panda Po, el protagonista de la saga de pel·lícules Kung Fu Panda. El Po és un simpàtic panda que l'han nomenat Guerrer del Drac. A més, té el càrrec de Guardià de la Vall de la Pau. Al costat dels Cinc Furiosos, i amb l'ajuda del mestre Shifu, el Po ha de protegir la Vall de dolents com els cocodrils bandits i el Taotie.
Infantils
Durada: 22'
20.37
Kung Fu Panda: Llegendes increïbles
La venjança del drac (II). Aquesta entrega continua les aventures del panda Po, el protagonista de la saga de pel·lícules Kung Fu Panda. El Po és un simpàtic panda que l'han nomenat Guerrer del Drac. A més, té el càrrec de Guardià de la Vall de la Pau. Al costat dels Cinc Furiosos, i amb l'ajuda del mestre Shifu, el Po ha de protegir la Vall de dolents com els cocodrils bandits i el Taotie.
Infantils
Durada: 23'
21.00
Jamie Johnson
Un moment crucial. El Jamie Johnson és un nen d'onze anys que viu amb la seva mare, la Karen, que està separada, i el seu avi, el Mike. Poc després d'entrar al col·legi Kingsmount coneix la Jack Williams, una nena que té la mateixa passió que ell, el futbol, i el Boggy, un nen que s'interessa més pels escacs que pels esports de pilota. Els tres es fan amics i tenen més d'un problema amb uns companys de classe.
Infantils
Durada: 30'
21.30
Fora de control
Dos germans bessons de 12 anys, Dru i Kal, descobreixen que el govern està controlant i manipulant de manera secreta la joventut d'Austràlia a través de mòbils i tauletes.
Sèries
Durada: 25'
21.55
Buga Buga
Embarassades
Emissió dels capítols Amigues, Triangle i Embarassades.
Sèries
Durada: 65'
23.00
Cinema 33: El cerro de los dioses
La Paula i el Pedro, una directora de documentals i el seu productor, investiguen diversos personatges famosos, entre els quals es troben Itziar Castro, Will Shephard i Pau Escobar, que han estat convidats a La Siega, una celebració en un petit poble de Castella-la Manxa, on se'ls homenatja per les seves carreres dins del món audiovisual.
Pel·lícules
Durada: 75'
00.15
Inèdits
Patrice Leconte
El programa recupera els originals de càmera d'una entrevista mai emesa a Patrice Leconte. El director francès visitava Barcelona el 1993 per presentar-hi Tango, una aposta arriscada, com tots els seus treballs a la pantalla gran. Jaume Figueras el va entrevistar recordant El marit de la perruquera, que va ser un èxit de públic a les cartelleres espanyoles. Durant l'entrevista, Leconte explica la seva manera de fer cinema i parla sense embuts de les seves obsessions.
Altres
Durada: 50'
01.05
Pel·lícula: Rovira-Beleta. Crònica pendent
Amb motiu del centenari del naixement de Francesc Rovira-Beleta, la seva neta inicia una investigació per conèixer qui va ser realment aquest director de cinema que sembla que ha caigut en l'oblit. En aquesta investigació es descobreix un cineasta absolutament contemporani, pioner de la producció de dibuixos animats i del rodatge en 3D, i el primer director espanyol a aconseguir dues nominacions als Oscars de Hollywood.
Pel·lícules
Durada: 60'
02.05
Inèdits
Patrice Leconte
El programa recupera els originals de càmera d'una entrevista mai emesa a Patrice Leconte. El director francès visitava Barcelona el 1993 per presentar-hi Tango, una aposta arriscada, com tots els seus treballs a la pantalla gran. Jaume Figueras el va entrevistar recordant El marit de la perruquera, que va ser un èxit de públic a les cartelleres espanyoles. Durant l'entrevista, Leconte explica la seva manera de fer cinema i parla sense embuts de les seves obsessions.
Altres
Durada: 45'
02.50
Pel·lícula: Pitarra. Oblidat o desconegut?
El dramaturg Frederic Soler, Serafí Pitarra, és el pare del teatre modern català. Una persona molt important i molt influent en la cultura catalana que és molt poc coneguda en la societat actual i poc reconeguda per les institucions.
Pel·lícules
Durada: 50'
03.40
English Academy
Se segueix un grup de joves durant l'aventura d'aprendre anglès.
Documentals
Durada: 50'
04.30
GR Barcelona
La gran quadrícula
Marc de las Heras torna a posar-se en ruta, aquest cop dins de Barcelona, per descobrir-la des d'un vessant diferent i amb rutes fàcils de fer.
Documentals
Durada: 30'
05.00
L'illa del tresor
Isabel Coixet
Espai particular en què personatges del món de l'art i de la cultura parlen sobre els temes més diversos. Els presentadors compten amb la col·laboració de les actrius Isabel Bres, Georgina Cardona i Karla Junyent.
Altres
Durada: 30'
05.30
L'illa del tresor
Quimi Portet
Espai particular en què personatges del món de l'art i de la cultura parlen sobre els temes més diversos. Els presentadors compten amb la col·laboració de les actrius Isabel Bres, Georgina Cardona i Karla Junyent.
Altres
Durada: 25'
05.55
Videoclips
Espai musical.
Altres
Durada: 5'