Franja La 1

Dimecres, 26 juny de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.30
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 90'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 205'
13.25
Hacer de comer
Alcachofas con almejas y pollo asado con limón
Dani García té un convidat molt especial, la persona guanyadora de MasterChef, amb qui prepara unes carxofes amb cloïsses. A més, el Dani ensenya com preparar un tradicional pollastre rostit amb llimona.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Servir y proteger
La Sandra, la germana de la Maica, arriba a Espanya i és ingressada a l'hospital per una sobredosi. Paral·lelament, la Paty està indignada perquè l'endemà s'ha de dur a terme el desnonament d'una veïna del barri, mare de tres nens.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Acacias 38
El José intueix que la Cinta no té cap il·lusió per anar-se'n de gira amb el Rafael, i la Bellita informa les veïnes sobre la gira de la seva filla. Paral·lelament, la Genoveva i l'Alfredo reben a casa l'Eladio, la persona amb qui es creua habitualment la Genoveva. Més tard, l'Alfredo discuteix amb el Felipe perquè no retirarà la seva denúncia contra el Liberto. Per la seva banda, el Felipe informa la Rosina sobre un testimoni presencial de la suposada violació del Liberto i que el jutge li pot denegar la llibertat sota fiança. El Ramón, mentrestant, investiga sobre un nou negoci per sortir de la ruïna econòmica. La Lolita està liquidant la mantegueria. A més, el reportatge sobre l'estafa d'Alfredo Bryce apareix als diaris.
Sèries
Durada: 60'
18.20
Derecho a soñar
La Sofía surt feliç del bufet i a fora l'està esperant el José, que ha tornat renovat i amb diners. Això deixa la Sofía en estat de xoc. El Jesús, per la seva banda, que porta el cas d'un home plantat a l'altar, consulta amb el Jorge els missatges de la jutgessa Larrechea i agafa impuls per convidar-la a sopar, però la jutge li dona una lliçó de festeig amorós. Mentrestant, l'Ángel s'ho juga el tot pel tot amb l'Alba i deixa anar la segona bomba del dia, que està disposat a tornar al Francisco tots els diners de les Illes Caiman. Paral·lelament, el Jesús no només intervé en defensa de la seva germana sinó que exigeix a la Victoria que acomiadin l'Ángel. Mentrestant, la Victoria entra en pànic. Està aterrida per la possibilitat que els matin a tots dos. Finalment, l'Ángel anuncia al Francisco la seva decisió d'abandonar la màfia i de lluitar per l'amor de l'Alba. El Francisco intenta dissuadir-lo amb amenaces, però l'Ángel el posa al seu lloc.
Sèries
Durada: 55'
19.15
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 75'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 40'
22.45
Pel·lícula: Matar al mensajero
El periodista Gary Webb, estirant el fil dels orígens tèrbols dels causants de l'epidèmia del crack als carrers dels Estats Units, acaba acusant la CIA de col·laborar amb els narcotraficants que van introduir cocaïna al país i que destinaven els beneficis a armar la Contra nicaragüenca. Malgrat les pressions dels capos de la droga i dels agents de la CIA perquè posi fi a la seva investigació, el Webb continua obstinat a destapar un complot amb implicacions explosives. El seu viatge el porta des de les presons de Califòrnia fins a Nicaragua, passant pels cercles del poder a Washington.
Pel·lícules
Durada: 100'
00.25
Españoles en el mundo
Inclou Gdansk, Polonia i Aloha, Hawái: Es visita Hawaii, en ple oceà Pacífic i alhora als Estats Units, que és el destí ideal per a la pràctica del surf, el submarinisme o per caminar entre volcans actius.
Altres
Durada: 105'
02.10
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
04.05
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 115'