Franja 8tv

Dimecres, 26 juny de 2019
06.00
8 de 8
Cobla La Principal de la Bisbal: Petit Isaac. Programa musical de 16 episodis que recupera una de les tradicions musicals catalanes més antigues i arrelades: la sardana.
Altres
Durada: 30'
06.30
Catalunya Blues
Mambo Jambo. Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
Altres
Durada: 31'
07.01
El món a RAC1
Emissió en directe de l'àudio del programa El món a RAC1.
Altres
Durada: 168'
09.49
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 191'
13.00
La segona hora a 8tv
Retransmissió en directe de l'àudio del programa de RAC1 La segona hora.
Altres
Durada: 60'
14.00
Informatiu 8tv
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 31'
14.31
Zap 8/Interferencias
Selecció dels moments més divertits de la televisió i de YouTube.
Altres
Durada: 15'
14.46
Cuando el mundo se tambalea
La caída del muro de Berlín
Sèrie documental formada per 26 episodis en què es repassen els esdeveniments més notables i influents del segle XX i de començaments del XXI.
Documentals
Durada: 62'
15.48
Cuando el mundo se tambalea
Los nuevos medios de comunicación
Sèrie documental formada per 26 episodis en què es repassen els esdeveniments més notables i influents del segle XX i de començaments del XXI.
Documentals
Durada: 62'
16.50
Ventdelplà
La Isabel i el Dr. Rosselló continuen sense manifestar en públic la seva relació. El que no saben és que la Conxita els ha vist. Paral·lelament, el Fèlix i l'Esther continuen amb els preparatius del casament. Mentrestant, la Dora critica el Paco per la seva actitud a la feina.
Sèries
Durada: 61'
17.51
Ventdelplà
El Rafa i el Quim ultimen els preparatius abans que comenci la festa del casament. Paral·lelament, el Paco, castigat per la Berta, explica els seus problemes al Jaume. Mentrestant, Josep Monràs, en un altre intent d'allunyar la Mònica del Rafa, li proposa una estada de tres mesos a Londres.
Sèries
Durada: 67'
18.58
Temps de silenci
Aparences
L'Antonio i la Núria estan amb la parella equivocada en aquests moments. El Frederic, per la seva banda, pot tenir problemes per ser com és, i el Joaquim pateix un gran canvi.
Sèries
Durada: 66'
20.04
Temps de silenci
Cruïlles
El Ramon, la Isabel, l'Antonio i la Núria s'enfronten a un moment crucial. La Victòria, per la seva banda, ja no controla absolutament res.
Sèries
Durada: 69'
21.13
Jet lag
Diumenge
Han obert a la ciutat un bordell per a dones. L'Esther, la Carla i la Diana hi volen anar, però la Mariona decideix quedar-se a casa perquè està enamorada.
Sèries
Durada: 38'
21.51
Dinamita
Sèrie protagonitzada pel Tricicle composta per diferents gags basats en situacions quotidianes.
Sèries
Durada: 27'
22.18
Cites
La Clàudia i l'Èric han quedat per reprendre la cita allà on la van haver de deixar fa uns dies. En l'últim moment, però, la Clàudia rebrà una visita que farà anul·lar aquests plans. Mentrestant, l'Èric coneixerà l'Anna, una noia plena de misteri i de soledat capaç d'entendre'l millor que ningú.
Sèries
Durada: 55'
23.13
Cites
La Júlia està casada i té dos fills. Aquesta nit, però, ha quedat amb el Ricardo. Potser amb un desconegut la Júlia serà capaç d'obrir-se i explicar el seu gran secret. Mentrestant, el David ha quedat amb la Paula.
Sèries
Durada: 56'
00.09
Pel·lícula: Wild Palms
El Harry treballa en una estació televisiva que utilitza un mètode tecnològic revolucionari que permet transmissions de realitat virtual a través de programes hologràfics en 3D. Un grup sinistre encapçalat per un senador corrupte, el Loggia, intenta utilitzar aquesta tecnologia per aconseguir dominar les ments de milions d'espectadors.
Pel·lícules
Durada: 103'
01.52
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 248'