Franja La 1

Dilluns, 4 juliol de 2022
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 150'
08.30
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 270'
13.00
Menudos Torres
Con alma de boquerón
El seitó, juntament amb la sardina i el sorell, són els tres peixos blaus més consumits a Espanya. Els Torres dediquen el programa al seitó i preparen uns seitons en vinagre amb pipirrana i amb una ploma ibèrica amb anxoves.
Altres
Durada: 60'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
14.20
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 40'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 55'
15.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Pel·lícula: Marcado a fuego
El Choya és un pistoler errant que té una trobada amb un malfactor que el convenç perquè es faci passar pel fill d'un ranxer ric que fa temps que va desaparèixer. El noi va ser segrestat fa 25 anys i no se'n sap res des de llavors.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.55
Servir y proteger
L'Iker decideix abandonar el CNI per formar una família amb la Luna. Mentrestant, l'Espe no vol deixar sola la Sheila. El Carlos, per part seva, li proposa d'anar-se'n tots tres de vacances junts. Finalment, la Hanna se sent malament per ocultar-li a la Lidia el seu passat delictiu.
Sèries
Durada: 55'
18.50
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
19.50
Te ha tocado
(Nou en emissió.)
Altres
Durada: 40'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
MasterChef
El jurat rescata aquesta setmana una de les proves mítiques del programa: la subhasta. Sota les campanes, els aspirants troben aliments a licitar amb temps, el bé més preuat d'aquestes cuines. Raquel Meroño, guanyadora de la cinquena edició de MasterChef Celebrity, els anima i els aconsella. A continuació, l'espai ret un homenatge a la música amb l'experiència màgica que proposa WAH Madrid, on es pot viatjar pel món a cop de sabors i d'acords. Els dos equips cuinen, amb molt de ritme, dos menús que reinterpreten els èxits més coneguts a nivell nacional i internacional. Després, els davantals negres es juguen el pas a la semifinal amb una prova sobre el Food Pairing. Aquesta eina, que ajuda els cuiners a dissenyar noves receptes o reinventar plats ja existents amb tocs insòlits, es basa en establir una llista de les aromes de cada ingredient i buscar les mateixes aromes en altres productes per combinar-los. Jordi Cruz els ensenya la teoria i el xef Toño Pérez els porta un exemple pràctic amb aliments aparentment dispars. A més, Pepe Rodríguez es posa la jaqueta per demostrar que no és tan complicat com sembla.
Altres
Durada: 160'
00.50
Ser o no ser
El Joel, un adolescent transsexual, comença el batxillerat escènic en un nou institut. Després de mesos transitant, decideix mostrar-se davant dels seus companys com un noi més. Quan el professor de teatre els demana un monòleg de presentació en què se sincerin totalment, el Joel es bloqueja per por de no ser acceptat.
Sèries
Durada: 140'
03.10
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
05.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 60'