Franja Antena.Nova

Dilluns, 4 juliol de 2022
06.00
Minutos musicales
Música en directe interpretada per artistes de primer nivell. Un espai pensat i dissenyat per als amants de la música.
Altres
Durada: 15'
06.15
Las noticias de la mañana
Espai dedicat a la informació d'actualitat.Inclou Deportes y El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
07.20
Hoy cocinas tú
Altres
Durada: 70'
08.30
Joyas TV
Espai per a la venda i promoció d'una selecció àmplia en joies.
Altres
Durada: 75'
09.45
La tienda de Galería del Coleccionista
Altres
Durada: 50'
10.35
Betty en NY
Altres
Durada: 115'
12.30
Elif
Altres
Durada: 120'
14.30
Cocina abierta con Karlos Arguiñano
Karlos Arguiñano ofereix cada dia noves receptes i trucs culinaris per preparar plats suculents. Eva Arguiñano, per la seva banda, continua encarregant-se de les postres. A més, Joseba Arguiñano, fill del Karlos, va al programa per donar idees de receptes agosarades.
Altres
Durada: 30'
15.00
Fugitiva
Altres
Durada: 100'
16.40
El triunfo del amor
Altres
Durada: 50'
17.30
El zorro, la espada y la rosa
Altres
Durada: 60'
18.30
La Desalmada
Altres
Durada: 30'
19.00
Pasión de gavilanes
Dues dècades després que els tres germans Reyes trobessin el veritable amor al costat de les germanes Elizondo, totes dues sagues s'han unit i han format un clan molt sòlid: els Reyes-Elizondo, una de les famílies més influents de la petita localitat de San Marcos. No obstant això, l'amor de les tres parelles ha de fer front a nous reptes i obstacles arran d'un dramàtic succés: el misteriós assassinat del professor Genaro Carreño.
Sèries
Durada: 90'
20.30
Meryem
Altres
Durada: 75'
21.45
El sultán
Altres
Durada: 60'
22.45
Enamórate en Nova: Romance de luna
Una jove de ciutat capritxosa i acostumada a comprar sense control pateix un canvi radical de vida quan el seu pare s'arruïna inesperadament. En aquell moment, la noia decideix viatjar al camp per remuntar una granja de carbasses amb problemes que el seu pare va comprar com una inversió. Però res no és tan fàcil com sembla.
Pel·lícules
Durada: 115'
00.40
Enamórate en Nova: Palmeras en la nieve
El descobriment accidental d'una carta oblidada durant anys empeny la Clarence a viatjar de les muntanyes d'Osca fins a Bioko, a Guinea Equatorial, per visitar la terra on el seu pare, el Jacobo, i el seu oncle, el Kilian, van passar la major part de la joventut, l'illa de Fernando Poo. A les entranyes d'un territori tan exuberant i seductor com perillós, la Clarence desenterra el secret d'una història d'amor prohibit emmarcada en circumstàncies històriques turbulentes i amb conseqüències que arriben al present.
Pel·lícules
Durada: 165'
03.25
Cine Supernova: Ocho días para vivir
La Tesa Spring viu el seu pitjor malson quan el seu fill de 19 anys desapareix després d'un accident de trànsit. Convençuda que encara pot ser viu, la Tesa no para fins que demostra a la policia que ha de seguir amb la investigació per aclarir el cas.
Pel·lícules
Durada: 85'
04.50
Crimen en el paraíso
Narra la història de Richard Poole, un policia anglès amb molt poc sentit de l'humor i de caràcter esquerp que arriba a la fictícia illa caribenya de Saint-Marie per resoldre l'assassinat d'un company. Després de resoldre el crim, rep una recompensa inesperada i no desitjada: un lloc de treball com a inspector cap de la policia local.
Sèries
Durada: 55'
05.45
Minutos musicales
Música en directe interpretada per artistes de primer nivell. Un espai pensat i dissenyat per als amants de la música.
Altres
Durada: 15'