Programació TV3

Dimarts, 18 juliol de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Avui s'entrevista Mercedes Vidal, regidora de Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona. A més, el programa planteja el problema de l'excés de medicació entre la població i què s'hi pot fer. També es mostra un casal d'estiu que forma nens en parkour, disciplina que permet esquivar obstacles d'un camí només amb l'ajuda del cos. Per la seva banda, Fermí Fernàndez porta moments memorables de la història dels 13 anys d'Els matins de TV3, i Fàtima Carrión fa una demostració de body paint per a embarassades.
Altres
Durada: 320'
13.20
Espai Terra
Els racons preferits de la Beth
La cantant Beth parla dels seus racons i llocs preferits de Catalunya, així com de la seva trajectòria musical, teatral i dels seus projectes de futur.
Altres
Durada: 40'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Amanida de margallons
Programa gastronòmic que té com a objectiu permetre a cuiners i cuineres professionals d'arreu del Catalunya mostrar els seus plats.
Altres
Durada: 10'
15.50
Nashville
Abans de marxar, has de saber que t'estimo
La Juliette s'obsessiona amb el nou àlbum, i deixa de banda l'Avery i la seva filla sense adonar-se'n. El Luke, mentrestant, es planteja què fer amb el Will ara que els rumors sobre la seva vida personal omplen la premsa.
Sèries
Durada: 45'
16.35
Unitat d'investigació
L'últim tango
Constance Fabiani apareix morta entre uns vehicles. La dona havia assistit a un ball i havia sortit per respondre a una trucada. Tot apunta que algú l'ha colpejat al cap fins a matar-la. Ràpidament, la investigació revela que la víctima estava en ple procés de divorci i que la seva relació amb un professor de tango provocava moltes enveges.
Sèries
Durada: 75'
17.50
Divendres
Pau Garcia Milà mostra algunes de les iniciatives que han posat en pràctica emprenedors catalans. Aquesta entrega la monopolitzen les ulleres. A més, continua Divendres per Catalunya, el concurs de coneixement del territori sobre tot el que s'ha viscut i explicat al programa. També es presenta la cançó que Pedro Pardo ha escrit per al programa, formada a partir de frases que han enviat els espectadors. Finalment, s'analitza l'actualitat política, cultural i social de la jornada amb alguns dels analistes habituals del programa.
Altres
Durada: 190'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Sense ficció: Las cloacas de Interior
Documental que relata les males pràctiques del Ministeri de l'Interior, que subministra als mitjans informes apòcrifs per acusar rivals polítics del govern espanyol.
Pel·lícules
Durada: 100'
23.35
La gent normal
No tenir fills per voluntat pròpia
La maternitat ja no es veu com a sinònim de feminitat ni de felicitat i es comencen a sentir veus de dones que admeten que no volen ser mares. Per exemple, la periodista i escriptora Natza Farré i l'actriu Mercè Arànega reflexionen sobre la decisió de no ser mares. Les acompanyen l'actor Francesc Orella i el periodista Xavi Coral, que tampoc són pares.
Altres
Durada: 50'
00.25
Valor afegit
El programa parla de les herències i dels milions d'euros que cada any es queden sense cobrar per culpa de les herències intestades. Es pregunta on van a parar els diners dels que es moren sense testament ni familiars que puguin heretar.
Altres
Durada: 38'
01.03
Gran reserva
Xou: Una altra cosa
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 114'
02.57
Tria 33
A l'estiu, les esglésies són un bon refugi per fugir de la calor. La sonoritat i quietud d'aquests llocs les fa ideals per acollir música antiga i clàssica en directe. Jofre Font obre les portes d'aquests santuaris per oferir una tria musical, amb algunes de les principals cites estivals que hi ha repartides pel país durant aquests mesos.
Altres
Durada: 5'
03.02
Ritmes a l'aula
Elio. Programa musical.
Altres
Durada: 29'
03.31
Cava de blues
Big Hollers. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
04.16
Fusió i swing a l'estudi
Edu Tancredi Sextet. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
05.01
Ritmes a l'estudi
Amigos imaginarios. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 50'
05.51
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 9'