Programació La 2

Dimarts, 18 juliol de 2017
06.00
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 30'
06.30
That's English
Programa amb el qual es pretén aprendre anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
Las islas más salvajes de Indonesia
Reino de dragones
Una mostra de la flora i la fauna més salvatges d'Indonèsia.
Documentals
Durada: 55'
07.55
El planeta bajo el agua
El desierto bajo el agua
Recorregut pels llocs amagats sota l'aigua del planeta Terra.
Documentals
Durada: 70'
09.05
España en comunidad
Programa que ofereix reportatges en profunditat i informació d'actualitat sobre les diferents comunitats autònomes espanyoles.
Altres
Durada: 30'
09.35
Mi familia en la mochila
Mompiche-Pintag
L'Antoni, la Sonia i els seus fills, la Candela i el Mateo, demostren com es pot, amb poc pressupost i moltes ganes, iniciar una aventura en família.
Documentals
Durada: 25'
10.00
Army wives
Sèrie que explica la vida d'un grup de dones que viu amb els seus marits en una base militar. Mentre els seus familiars serveixen el seu país, elles s'enfronten a les pressions i a les tradicions que imposa la vida a l'exèrcit.
Sèries
Durada: 95'
11.35
Documenta2
Inclou Predice mi futuro: la ciencia de nosotros: La suciedad es buena, la pobreza es mala: El estudio logitudinal Dunedin ya lleva realizándose 40 años y ha crecido en relevancia e impacto siendo referencia mundial para los investigadores de todo el mundo. El estudio ha hecho descubrimientos en prácticamente todas las áreas de la salud y la conducta humana.
Documentals
Durada: 45'
12.20
Mañanas de cine: El tigre del Kyber
L'alt comandament anglès envia el capità Miller i el tinent Cullen com a avançada per sufocar un brot rebel a l'Índia.
Pel·lícules
Durada: 95'
13.55
Trotamundos
Guía de Londres (III)
Una sèrie plena d'informació i consells, amb uns guies que porten l'espectador a gaudir del menjar, les platges, els camins i els festivals de cada lloc que visiten.
Documentals
Durada: 55'
14.50
Grandes viajes ferroviarios continentales
De Sofía a Estambul
Michael Portillo, polític i periodista, redescobreix Europa en tren amb la Guia Bradshaw de 1913, utilitzada pels turistes britànics de l'època. Sèrie documental de sis capítols, segueix els passos d'aquells que van buscar aventura, romanticisme i llocs exòtics en els seus viatges per ferrocarril.
Documentals
Durada: 60'
15.50
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 40'
16.30
Grandes documentales
Inclou Relatos de Zambia: El río de los hipopótamos i Los leones del pantano
Documentals
Durada: 100'
18.10
Documenta2
Inclou El final del Imperio Otomano: Oriente Medio hecho añicos: En aquesta segona part es conclou amb el final de l'Imperi Otomà com es va conèixer, i com Turquia va quedar limitada al seu actual territori, fruit de les lluites polítiques i religioses.
Documentals
Durada: 60'
19.10
Trotamundos
Guía de la ciudad de Buenos Aires
Una guia turística completa de la ciutat de Buenos Aires, en la qual es visiten els barris de San Telmo, la Boca, Monserrat, San Nicolás, Recoleta, Mendoza i Palermo. També es fa un recorregut pel riu de la Plata fins a arribar a Uruguai.
Documentals
Durada: 50'
20.00
España entre el cielo y la tierra
El canto de orfeo
El viatge convida a recórrer el Pirineu català. I comença al cap de Creus, amb un record per a Josep Pla i Salvador Dalí. Per la Garrotxa, els volcans s'apoderen del paisatge. Es mostren pobles com Castellfollit de la Roca, Olot o Santa Pau.
Documentals
Durada: 55'
20.55
Hitler contra Churchill: el combate del águila y e
Winston Churchill i Adolf Hitler, el vell lleó contra l'àguila alemanya. Un xoc de titans. Són grans oradors, amants de la pintura, i tots dos van ser les personalitats públiques més rellevants dels seus països.
Documentals
Durada: 60'
21.55
Historia de nuestro cine: Viaje de novios
El Fernando es dedica a concertar casaments. En aquesta ocasió, arregla el matrimoni per poders de dos amics seus que no es coneixen, el Juan i l'Ana. Mentre esperen que arribi l'Ana de Buenos Aires, van al bar de l'aeroport i el Juan beu més del compte i s'emborratxa. Tot comença malament.
Pel·lícules
Durada: 90'
23.25
Documentos TV
Inclou Amor, miedo y vacunas
Documentals
Durada: 65'
00.30
La 2 noticias
Repàs a tota la informació d'actualitat des d'una òptica diferent.
Informatius
Durada: 15'
00.45
Los jinetes del alba
El Ventura troba els seus companys de revolta a la presó, a més de el Tejón, el pare de debò de la Marian i l'espieta local. El senyor Erasmo fuig a Oviedo, després de la victòria de l'esquerra a les eleccions de febrer.
Sèries
Durada: 60'
01.45
Festival Clazz Continental Latin Jazz
Claudio Constantini. Des de la Sala Verde dels Teatros del Canal, actuació de Claudio Constantini dins el Festival Continental Latin Jazz 2017.
Altres
Durada: 75'
03.00
Trotamundos
Grandes rutas australianas
Programa especial sobre Austràlia, en què es visiten els llocs de més interès del país, com els penya-segats daurats d'Illa Maria, les coves de Jenola a les Muntanyes Blaves o la gran ruta oceànica a Victoria.
Documentals
Durada: 55'
03.55
Documenta2
Inclou El final del Imperio Otomano: Las naciones contra el imperio: Durant sis segles, els otomans havien governat durant tres continents i set mars. Sobre les ruïnes de l'antic Imperi Otomà, un nou món s'ha creat. Se n'analitzen les fractures per recordar com el passat otomà continua sent important en l'actualitat.
Documentals
Durada: 55'
04.50
Relatos de Zambia
Vida y muerte en la llanura
La plana de Liuwa és un immens pasturatge a l'extrem occidental de Zàmbia. Durant mig any és una plana seca i inhòspita i la resta dels mesos les pluges donen una treva i la transformen en un frondós aiguamoll. Aquí els animals han de sobreviure enfrontant-se a dos mons ben diferents.
Documentals
Durada: 50'
05.40
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 20'