Programació TV3

Divendres, 20 octubre de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
En un moment polític en què el govern espanyol activa l'aplicació de l'article 155 de la Constitució, que deixarà intervinguda l'autonomia catalana, el programa entrevista Ada Colau, alcaldessa de Barcelona, i Benet Salellas, diputat de la CUP. A la tertúlia hi intervenen Josep Curto, Elisenda Paluzie, Andreu Barnils i Isabel García Pagán, amb les incorporacions de Jordi Cornet, president del Barcelona Meeting Point; Montse Baró, portaveu d'Obertament, i Jesús Maraña des de Madrid. A més, Empar Moliner aporta la seva mirada particular a la part final del programa.
Altres
Durada: 240'
12.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Cruffins de préssec i crema
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 10'
15.50
Com si fos ahir
La Júlia
La filla de l'Eva ha tornat a notar presències a casa. Tant l'Eva com el Pep pateixen per ella, però tenen enfocaments diferents de la situació. A Adalisa, l'Armando crida l'atenció a la Marta perquè no està col·laborant amb el Cesc. La Cati, per la seva banda, busca feina, però no li està sent fàcil.
Sèries
Durada: 45'
16.35
Tarda oberta
Magazín d'entreteniment amb dues parts ben diferenciades, un talk show d'una banda, i un espai protagonitzat per l'humor, de l'altra.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Zona zàping
En aquest capítol es mostren les conseqüències dentals que tenen algunes de les aventures que els espectadors envien en vídeo al programa. També es desperta un pilot de Fórmula 1 que s'estava clapant al seu monoplaça, es pot sentir l'entrenador català que ha etzibat els insults més bèsties dels últims temps i se sap què li va passar a Miriam Riau en directe mentre cantava una cançó dedicada a Messi. A més, s'emet el repàs setmanal de les imatges més impactants i divertides del món de l'esport de totes les televisions del planeta.
Altres
Durada: 40'
22.35
La gran pel·lícula: Operació U.N.C.L.E.
Situada amb el teló de fons de l'auge de la Guerra Freda, se centra en l'agent de la CIA Napoleon Solo i l'agent del KGB Illya Kuryakin. Obligats a apartar les seves diferències, llargament arrelades, tots dos s'uneixen per formar un equip que durà a terme una missió per posar fi a una organització criminal internacional, que pretén desestabilitzar l'equilibri de poder resultant de la proliferació d'armes i tecnologia nuclear. L'única pista que tenen és la filla d'un científic desaparegut.
Pel·lícules
Durada: 115'
00.30
Més 3/24
Programa que pretén difondre idees i mostrar un altre punt de vista sobre els temes que preocupen la societat.
Altres
Durada: 90'
02.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
03.00
Ritmes a l'estudi
Rossvelvet. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.00
Jazz a l'estudi
Jordi Rossy. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.00
Blues a l'estudi
Quico Pi de la Serra. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'