Programació TV3

Dilluns, 19 novembre de 2018
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
S'entrevista el conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró, ara que el seu departament ha llançat una campanya perquè els usuaris es protegeixin i utilitzin internet de manera segura. A més, la degana dels jutges de Barcelona, Mercè Caso, explica les raons de jutges i fiscals per fer vaga per segona vegada aquest any. I l'editora Laura Huerga exposa la seva preocupació per les limitacions a la llibertat d'expressió, recollida en el llibre Tu, calla!. Més tard, la nutricionista Montse Sanahuja argumenta pros i contres del nou etiquetatge dels aliments anunciat pel Ministeri de Sanitat. Finalment, es parla amb el director de cinema Isaki Lacuesta, a qui el Centre Pompidou de París dedica una retrospectiva i està a punt d'estrenar Entre dos aguas, la pel·lícula que el va fer guanyar la Concha d'Or del Festival de Sant Sebastià.
Altres
Durada: 240'
12.00
12-14
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Cuines
Olla aranesa
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
16.00
Com si fos ahir
Després de la confessió, l'Andreu s'exigeix parlar amb la Marina abans no ho faci el Bernat. Queda clar que ha fet un pas agosarat sense comptar amb ella i no se sap com s'ho prendrà la Marina ni què passarà amb el matrimoni. Paral·lelament, el fill de l'Arturo vol denunciar el Quim i la Cati per estafadors. El Quim vol saber qui ha estat el delator i tot li fa pensar que es tracta del Litus. Hi haurà gresca. A més, un client, l'Abel, es presenta a la botiga de la Sílvia per interessar-se per un dels vestits de l'Anna. L'Ivan se n'enamora a primera vista.
Sèries
Durada: 45'
16.45
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 210'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Si no t'hagués conegut
No hi entro
L'Eduard té una llarga entrevista amb la doctora Everest, desvalguda i espantada perquè pensava que no tornaria a veure mai més l'Eduard i que el seu experiment havia fracassat fatalment. Ell li demana de prestar-s'hi una última vegada, però ella s'hi nega. Paral·lelament, la mare i l'Òscar i la Clara, els amics de l'Eduard, li han preparat una festa que no és del gust d'ell. Angoixat, l'Eduard reclama un cop més l'atenció de la doctora Everest.
Sèries
Durada: 60'
23.00
Natura sàvia
Truites i anguiles
De l'Alta Ribagorça el delta de l'Ebre. Aquest és el viatge que han de fer Jaume Sañé i Peyu en el capítol d'avui per descobrir la vida de dues espècies de peixos autòctones d'allò més interessants: la truita i l'anguila. El Quimi i l'Albert, per la seva banda, comencen el capítol amb mal peu, ja que no els ha agradat que es parli de dos animals diferents en un mateix capítol.
Altres
Durada: 50'
23.50
Al cotxe
Els protagonistes d'aquesta setmana són el cantant Miguel Ríos, i l'actriu i coach d'El got d'aigua, Alba Florejachs.
Altres
Durada: 45'
00.35
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.10
Gran reserva
Entrevistes: Mikimoto Club
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 40'
02.50
Ritmes a l'estudi
Triphassic. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.50
Blues a l'estudi
Miguel Talavera Power Trio. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.50
Jazz a l'estudi
Jon Robles Group. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'