Programació TV3

Dijous, 24 gener de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
S'entrevista avui la presidenta de l'Observatori Metropolità de l'Habitatge, Carme Trilla, que explica els efectes de la reprovació de la nova normativa sobre els lloguers d'habitatges. El programa connecta així mateix amb el Parlament, on es debat la creació de 750 places de Mossos i 250 de Bombers de la Generalitat. A continuació, l'espai es fa ressò de la denúncia de dues veïnes discapacitades que reclamen a la comunitat, sense èxit, que instal·lin un ascensor. A l'espai de ciència, se sap per què s'ha de tenir cura de no posar en contacte els tiquets de compra amb begudes o aliments. S'acaba parlant dels Premis Edebé de literatura infantil i juvenil.
Altres
Durada: 240'
12.00
12-14
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Galantina de conill a la catalana
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 20'
16.00
Com si fos ahir
La Clàudia no sap què fer per ajudar el Joan, el seu fill. El noi encara té una pila de coses guardades dins seu i avui les escup totes. La Clàudia potser no és capaç d'aguantar-ho. Més tard, a Adalisa la Marta vol que el Quim es posi gelós, perquè no suporta que estigui enganyant la Paula amb la Cati, així que organitza una sortida amb un proveïdor molt atractiu. El Jordi i la Vero, mentrestant, són al mateix punt. Ella, que està il·lusionada amb la idea de ser mare, es confessa amb la Noe. Ell, terroritzat per la possibilitat, busca la solució definitiva i es confessa amb el Miquel i amb l'Eloi. Paral·lelament, la Júlia i la seva amiga Olga havien quedat per sortir a navegar amb l'Aimar, però ell les deixa penjades.
Sèries
Durada: 40'
16.40
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Polònia
Per alliberar una Catalunya segrestada pels fanàtics, Pablo Casado i Josep Bou inicien un pla de salvament a ritme del tema "Ilegalización" de Ska-P. Josep Borrell crea el Borrell arbitratge, que amb l'ajuda d'Alfonso Dastis controlarà les mentides sobre violència que últimament assegura que no han parat de sortir. Mentrestant, el procés de selecció del nou director de l'Arts Santa Mònica ha començat i, sorprenentment, un delinqüent amb el malnom d'El chollas sembla que ho té tot guanyat: vuit anys a Lledoners convaliden totes les carreres universitàries. I Quim Torra també busca un substitut per a Elsa Artadi.
Altres
Durada: 40'
22.40
La nit dels Òscars
Òscar Andreu i Òscar Dalmau responen als espectadors tots els seus dubtes i preguntes sobre el món que els envolta, des del seu punt de vista tan peculiar i característic. Però els Òscars no estan sols, sinó que un equip de col·laboradors i col·laboradores donen resposta a tot tipus de preguntes i comentaris que arriben a través de les xarxes i del públic que hi ha a plató.
Altres
Durada: 75'
23.55
Quan arribin els marcians
Els losers, les addiccions i Laura Aubert
La teranyina de les addiccions, els mal anomenats losers i l'actriu Laura Aubert són els protagonistes d'aquest nou capítol marcià. Els marcians es fixen primer en la youtuber Soy una pringada, el dibuixant de còmics Miguel Brielva i el músic David Rodríguez. Després es parla, amb el músic Javier Álvarez, de les addiccions, que són una teranyina que, en una societat amb cada vegada més estímuls, s'estenen i es diversifiquen. Tot seguit, per acabar d'entendre la paraula tendresa, els marcians han abduït Laura Aubert, una de les protagonistes de l'obra La tendresa, que acaba d'aterrar al Teatre Poliorama de Barcelona.
Altres
Durada: 45'
00.40
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
02.10
Gran reserva
Cultura: L'illa del tresor
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 30'
02.40
Ritmes a l'estudi
Pepita Garcia Miró. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.40
Blues a l'estudi
Augie Burr. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.40
Jazz a l'estudi
Amadeu Casas. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 75'
05.55
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 5'