Programació TV3

Dimarts, 19 març de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
S'analitzen les conseqüències de la segregació a les escoles amb entrevistes a dos exalumnes que l'han viscut, la directora d'un institut de Rubí i l'alcalde i regidor d'Educació de Terrassa, que aporten les seves experiències sobre aquesta problemàtica i les seves propostes per integrar alumnes de diferents orígens. El programa connecta amb el Tribunal Suprem, on comencen a declarar els agents de la Guàrdia Civil que van intervenir en els registres del 20 de setembre. S'explica així mateix quin pronòstic fan els experts per a aquesta primavera en relació amb els nivells de pol·len i altres al·lèrgens, després d'un hivern tan sec i càlid.
Altres
Durada: 240'
12.00
12-14
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Crema de Sant Josep i truita amb seitó
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Marina fa mans i mànigues per estar bé amb l'Andreu. Fins i tot accepta una nova trobada amb la colla, però va fatal. Mentrestant, el Quim intenta recuperar la bona sintonia amb la Cati, però ella, que n'està farta, es tanca en banda. A més, l'Òscar fa un intent per recuperar-la, però la Cati també ha passat pàgina amb ell. Després confessa al Marc que té por de quedar-se sola. La Gemma i la Montse, per la seva banda, se senten alliberades després de la mort del pare, però encara s'hauran de fer càrrec del funeral. Més tard, el Virgili es posa desagradable amb el Manel davant de la Carla.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Sense ficció
Inclou La meva vida com una pel·lícula: Una mostra del procés de creació i rodatge d'una pel·lícula de ficció professional rodada amb pacients reals i amb un guió basat en les seves pròpies experiències. De manera paral·lela, i a mesura que es va seguint l'evolució d'aquest complex procés, les pacients, el psicòleg, el director i els pares de les pacients exposen la seva opinió sobre aquesta vivència i com ha contribuït a ajudar les noies a sortir del pou en què es trobaven.
Documentals
Durada: 65'
23.00
Sense ficció
Inclou Més enllà del límits: Rita Mamun és, amb tan sols 20 anys, una atleta russa d'elit en gimnàstica rítmica que ha arribat al moment crucial de la seva carrera esportiva. Aviat es retirarà, però el seu objectiu final és convertir-se en campiona olímpica. Aquesta serà la seva última oportunitat de fer realitat el seu gran somni: aconseguir l'or en els Jocs Olímpics del Brasil.
Documentals
Durada: 90'
00.30
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.05
Gran reserva
Cultura: L'illa del tresor
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 50'
02.55
Ritmes a l'aula
Catroi Quartet. Artistes i grups catalans mostren el seu talent en petites sessions acústiques realitzades en un estudi de gravació.
Altres
Durada: 30'
03.25
Cava de blues
Dusan's Flying Blues Band. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
04.10
Fusió i swing a l'estudi
Mar Serra Grup. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 50'
05.00
Jazz a l'estudi
Juliane Heinemann. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 55'
05.55
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 5'