Programació La 1

Dimarts, 19 març de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.30
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 90'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 205'
13.25
Hacer de comer
Pollo relleno y cordero asado
Amb motiu del dia del pare, Pepe Rodríguez va al programa per cuinar un pollastre farcit d'herbes i bolets. Després, Dani García i Antonio elaboren un xai rostit amb mel de romaní aprofitant el forn utilitzat en la recepta anterior.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Servir y proteger
El Julio i l'Alicia viuen impactats i molt preocupats per l'amnèsia del Quintero, que no aconsegueix recordar res de la seva vida passada. Paral·lelament, el Luis torna de València i la mare li explica com va haver de matar el Manzanedo. El Bremón i la Merche estan a punt de besar-se.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Acacias 38
La Lucía nega que el Mateo sigui fill del Telmo. L'Eduardo els troba parlant i fa fora el Telmo. Paral·lelament, el Ramón demana a la Carmen, amb la qual segueix intimant, que el tingui informat de l'evolució del Felipe. Mentrestant, la Lolita es disculpa amb la Susana. Per la seva banda, la Bellita no es vol quedar sola a casa per si encara hi ha fantasmes i hi convida les senyores. La Cinta arriba a casa amb un misteriós paquet en el qual amaga un colorit xal. En intentar sortir de nit d'amagat, la noia fa soroll i els seus pares la prenen pel fantasma. Finalment, la Genoveva celebra el seu triomf amb les senyores muntant una festa amb el Samuel a casa i la Rosina i la Susana li tornen a posar la creu. Més tard, la Lucía confessa a l'Úrsula la veritat sobre el Mateo.
Sèries
Durada: 60'
18.20
Derecho a soñar
La Julia viu amb l'Olivia però s'han calmat les tensions amb el Chema, amb el qual vol organitzar un aniversari sorpresa. El Chema i el Luis gaudeixen d'una bona convivència. A la feina, la Julia se sent pletòrica perquè el Jorge la deixa portar un cas i és tot un èxit. Però també pateix en veure consolidar-se la relació amorosa del Jorge i la Berta. El cas de la setmana, que tracta un delicte contra la intimitat, per la difusió d'un vídeo eròtic de la clienta des del telèfon de la seva exparella, no sembla avançar. La Carlota rep ajuda del Charly, que està seguint l'empremta digital d'aquest vídeo. És l'últim dia de l'Ángel a l'oficina abans del seu viatge. L'Alba està preocupada per la seva salut. La Sofía fracassa intentant parlar amb el seu fill de la seva atracció per la Julia.
Sèries
Durada: 55'
19.15
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 75'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Lo siguiente
Entrevistes, humor i emoció s'uneixen en un programa que cada dia canvia la seva posada en escena per sorprendre els convidats.
Altres
Durada: 35'
22.40
Pel·lícula: The International: dinero en la sombra
Un agent de la Interpol i una ajudant del fiscal de Manhattan intenten desmantellar un cas greu de corrupció que afecta una de les entitats bancàries més poderoses. Treuen a la llum les activitats il·legals del banc i segueixen la pista dels diners per Berlín, Milà, Nova York i Istanbul. La tenacitat de la parella acaba posant les seves vides en perill.
Pel·lícules
Durada: 110'
00.30
Nit de la Cremà
Emissió de la celebració que posa punt final a les Falles de València i en la qual els monuments són devorats pel foc purificador.
Altres
Durada: 60'
01.30
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
03.25
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 155'