Programació TV3

Dimecres, 27 març de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Avui s'entrevista l'historiador John Carlin i l'il·lustrador Oriol Malet, arran de la publicació de Mandela i el general, un llibre que explica la relació del líder sud-africà amb un alt càrrec de l'exèrcit, una relació complicada però que va ajudar a canviar la història. Tot seguit, s'analitzen les declaracions al judici del procés i també a l'Audiència de Barcelona, on segueix el judici per abusos a menors als Maristes. També es parla amb l'autora del llibre Mama desobedient, Esther Vivas, que defensa que cal repensar la maternitat des d'un punt de vista feminista, lluny de la mare abnegada i sacrificada però també de la superwoman que pot amb tot. Per acabar, l'especialista en xarxes Juan Soto Ivars i l'activista a internet Simona Levi expliquen els efectes de la llei de copyright que acaba d'aprovar el Parlament Europeu.
Altres
Durada: 240'
12.00
12-14
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Pollastre a l'allada
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Lina s'ha passat la nit tancada al lavabo. La Marta la rescata, però la Lina està convençuda que ella n'és la culpable, i munta un pollastre davant dels treballadors, que no s'ho creuen. L'únic que sí que s'ho creu és el Pep. Mentrestant, el Xavi es planteja fer una gestació subrogada per ser pare. Ho explica a la Sandra, i ella li recomana que esperi a tenir parella per tenir criatures. Ell hi està decidit i ho explica a l'Eloi, que hi està totalment en contra i li clava un sermó contundent. Per la seva banda, el Fèlix fa parar un assaig amb la Sílvia perquè és incapaç de concentrar-se. Vol tenir una conversa amb ella, però la Sílvia es veu a venir que se li declararà i vol impedir la xerrada, però el Fèlix és persistent.
Sèries
Durada: 35'
16.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 225'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Alguna pregunta més?
La periodista Agnès Marquès passa per la secció del programa La televisió és cultura, on recorda alguns dels moments que va protagonitzar a TV3. D'altra banda, Jordi Asturgó surt al carrer a comprovar si els catalans creuen en el matrimoni. A més, s'emet una altra entrega de l'informatiu satíric d'El Mundo Today, presentat per Alba Carreres. Els espectadors també poden jugar amb el jutge Marchena a diversos jocs de taula, començar l'operació biquini i ballar amb l'Sputnik.
Altres
Durada: 40'
22.35
Trenquin tòpics
El català renegaire
El programa d'avui es planteja si els catalans són renegaires i si la llengua d'Espriu és rica en paraulotes, insults i blasfèmies. Queco Novell fa un treball de camp a la recerca d'aquells improperis més comuns de la llengua catalana, i rep l'assessorament d'Adrià Pujol i la sempre inestimable ajuda de la P.A.W.N. GANG.
Altres
Durada: 50'
23.25
Quan arribin els marcians
Humor revulsiu, com es vesteix i Melani Olivares
L'humor com a eina per qüestionar-s'ho tot, per què la gent vesteix com vesteix i l'actriu Melani Olivares són els protagonistes d'aquest nou capítol marcià. Per començar, es parla amb els cineastes Terry Gilliam, Esteve Soler i Gerard Quinto, entre altres artistes, per parlar de com es fa servir l'humor com a eina per despertar consciències. Al següent reportatge, s'analitza amb la periodista i consultora de moda Charo Mora com les persones es relacionen amb la roba i, sobretot, com la consumeixen. A més, els marcians estan intrigats per saber com Melani Olivares s'ho fa per manegar una família desgavellada com la que li ha tocat a la sèrie Benvinguts a la família. Per això l'abdueixen, i amb ella s'enduen també el seu fill petit. I, per acabar el programa, es fa un seguit de propostes culturals perquè si els marcians aterren avui mateix puguin triar.
Altres
Durada: 40'
00.05
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
01.40
Gran reserva
Cultura. L'illa del tresor: Biblioteca
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 20'
02.00
Gran reserva
Cultura. L'illa del tresor: Thanatos
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 20'
02.20
Ritmes a l'aula
Qué pasa contigo, trio? Artistes i grups catalans mostren el seu talent en petites sessions acústiques realitzades en un estudi de gravació.
Altres
Durada: 30'
02.50
Cava de blues
Martini Surfers. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
03.35
Fusió i swing a l'estudi
Àlex Ventura, Teràpia de Grup. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
04.20
Jazz a l'estudi
Cece Gianotti. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 85'
05.45
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 15'