Programació La 2

Dimecres, 27 març de 2019
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
Activa2
Espai en el qual es proposen hàbits saludables per aconseguir una millor qualitat de vida. Així mateix, es mostren les últimes tendències esportives i es parla amb esportistes i famosos, que expliquen els mètodes que segueixen.
Altres
Durada: 30'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 30'
08.00
Rinocerontes, la maldición del cuerno mágico
Al llarg de tres històries diferents es pot conèixer la varietat, costums i amenaces de totes les espècies de rinoceront que viuen en l'actualitat.
Documentals
Durada: 50'
08.50
Agrosfera 30
Resum de mitja hora del programa Agrosfera.
Altres
Durada: 40'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 60'
10.55
Documenta2
Inclou Operación secreta Pontifex. El Vaticano durante la Guerra Fría: Los dosieres secretos del Vaticano (I): En 1978 la elección del papa Wojtyla trajo no solo consecuencias religiosas, sino también geopolíticas. La Iglesia es entonces una de las redes de inteligencia más eficaces del mundo.
Documentals
Durada: 55'
11.50
Redescubriendo Marte: proyecto Upwards
Mart, la Terra i Venus es van formar amb els mateixos components. La seva evolució va ser diferent i l'atmosfera de Mart conserva el gas metà dels seus orígens. El projecte Upwards unifica la informació existent i dona suport a la missió ExoMars, el repte de la qual és descobrir la naturalesa d'aquest metà.
Documentals
Durada: 60'
12.50
Mañanas de cine: Les llamaban Calamidad
El Sacramento, el Tequila i el seu fill roben un tren carregat de diners que està sent assaltat, a la vegada, per tres delinqüents més.
Pel·lícules
Durada: 80'
14.10
S.O.S Alimentos. Karra al rescate
Navarra
En aquest programa, l'inspector Karra visita la vall de Larraún, a la serra d'Aralar, Navarra. La missió és rescatar euskal txerria per evitar que s'extingeixi. És l'única raça porcina d'Euskadi que no s'ha extingit del tot.
Altres
Durada: 50'
15.00
Los tesoros del Indo
Pakistán oculto
Sona Datta viatja al Pakistan per rastrejar els orígens antics que han donat forma a l'Índia moderna. L'Índia és un subcontinent impregnat de cultura i un gran significat religiós.
Documentals
Durada: 45'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou Carrera de ratas i Sobrevivir en el Serengeti
Documentals
Durada: 100'
18.10
Documenta2
Inclou El imperio de los zares. La Rusia de los Romanov: Rumbo a la revolución: Lucy Worsley mostra com els anys 1825-1918 van ser sagnants i traumàtics, un període en el qual els quatre últims tsars van intentar, i van fracassar, fer front a la creixent pressió per la reforma constitucional i la revolució.
Documentals
Durada: 60'
19.10
Las recetas de Julie
Córcega
La Julie viatja a Còrsega. Per descobrir la bellesa de l'illa i dels seus habitants visita el centre i la capital històrica i cultural de Corti.
Altres
Durada: 55'
20.05
Construcciones ecológicas
Agua
L'aigua és un recurs natural i vital. A l'arxipèlag de les Maldives es mostra com un hotel construït d'una manera sostenible intenta protegir el medi que l'envolta, els fons marins, i evitant l'ús de plàstics. Produeixen la seva pròpia aigua potable dessalinitzant la del mar.
Documentals
Durada: 25'
20.30
La 2 noticias
Repàs a tota la informació d'actualitat des d'una òptica diferent.
Informatius
Durada: 30'
21.00
Escala humana
Luces y sombras
La llum és, sens dubte, un dels elements més importants a tenir en compte en un projecte arquitectònic. La llum i, per extensió, les ombres creen espais i atmosferes que sovint es converteixen en la personalitat de l'edifici. En aquest capítol se'n coneixen alguns exemples brillants.
Altres
Durada: 25'
21.25
Ese programa del que usted me habla
Un repàs diari des de la perspectiva de la comèdia de l'actualitat política, cultural, social i esportiva.
Altres
Durada: 35'
22.00
Días de cine clásico: Cinema Paradiso
Història d'un nen d'un petit poble italià l'únic passatemps del qual és gaudir de les pel·lícules del cinema Paradiso. Encantat per les seves imatges oscil·lants, el petit desitja amb totes les seves forces que el cinema sigui realment màgia.
Pel·lícules
Durada: 125'
00.05
Después de Hitler
Segunda parte
Pacificar Europa no va ser tasca fàcil per als països vencedors de la Segona Guerra Mundial: misèria i violència s'estenien per tot el continent. La manera en què es va afrontar aquest repte en els següents cinc anys va posar les bases polítiques, econòmiques i culturals del que seria Europa.
Documentals
Durada: 45'
00.50
Conciertos de Radio 3
Fiesta Radio 3 Extra. Resum de la Festa de Radio 3 Extra que va tenir lloc a Madrid el 21 de febrer, en la qual van actuar Rayden, Novedades Carminha, Carolina Durante, Monterrosa, Cariño, Putochinomaricon, Club del Río, Antifan i Delaporte.
Altres
Durada: 55'
01.45
Ese programa del que usted me habla
Un repàs diari des de la perspectiva de la comèdia de l'actualitat política, cultural, social i esportiva.
Altres
Durada: 35'
02.20
Documenta2
Inclou El imperio de los zares. La Rusia de los Romanov: La era de los extremos: En el magnífic palau de Peterhof, prop de Sant Petersburg, la Lucy mostra l'ascens meteòric de Catalina la Gran, que es va apoderar del tron rus del seu marit, Pere III, el 1762 i es va convertir en la dona més poderosa del món.
Documentals
Durada: 60'
03.20
Construcciones ecológicas
Reciclados
Reciclant es redueix l'impacte sobre la natura. A Sri Lanka es veu com s'ha construït un complex hoteler reutilitzant contenidors marítims reconvertits en bungalous turístics, el Rainforest Ecolodge. A més, estan conscienciant els vilatans per protegir el bosc tropical.
Documentals
Durada: 25'
03.45
S.O.S Alimentos. Karra al rescate
Granada
Avui l'objectiu és rescatar la vaca serrana. És el bestiar propi de les muntanyes d'Andalusia en general, i de Sierra Nevada en particular.
Altres
Durada: 45'
04.30
Pequeños asesinos
El món és ple de depredadors, però no tots són grans i vistosos. A l'aguait a l'ombra, els petits assassins poden ser igual d'eficaços. Sovint passen desapercebuts, però amb astúcia i habilitat són els autèntics amos de la caça.
Documentals
Durada: 50'
05.20
50 años de...
Civismo y buenas prácticas, Silvia Quer y M. Arranz
Sèrie documental que repassa l'evolució de la societat espanyola a l'últim mig segle mitjançant 15 capítols de mitja hora, realitzats per 15 reconeguts directors cinematogràfics.
Documentals
Durada: 30'
05.50
Senderos de gran recorrido
GR 66 por la Serranía: Cuenca
Hi ha a Europa una gran xarxa de senders, coneguda com el gran recorregut, que ofereix als excursionistes la possibilitat de recórrer a peu bonics paratges naturals. Aquest espai documental visita aquests camins al seu pas per Espanya, seguint les rutes més emblemàtiques.
Documentals
Durada: 40'