Programació TV3

Dimecres, 28 octubre de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
El programa d'avui afronta les noves restriccions que imposa la lluita contra la COVID-19 i també com afecta les persones saber si la crisi serà llarga i la incertesa que acompanya molts ciutadans durant aquests últims mesos. Per això, els psicòlegs Lluís Díaz, director del Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil de Gràcia, i Ingebor Porcar, directora de la Unitat de Trauma, Crisi i Conflicte de la Facultat de Psicologia de la UAB, comparteixen la seva opinió amb els espectadors.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Hamburguesa de moniato
Avui es fa una hamburguesa diferent, una hamburguesa vegetal. N'hi ha de molts tipus, i aquesta té com a ingredient principal el moniato.
Altres
Durada: 20'
16.00
Com si fos ahir
La Noe i l'Isaac tornen a parlar sobre la història que van tenir fa un any i ell no sembla atorgar-li la mateixa importància que va tenir per a ella. La noia explica al Miquel el seu passat amb l'Isaac. La Joana, per la seva banda, vol integrar-se amb els amics de la Paz, que no ho veu clar. La Marta, mentrestant, fa fora el Juanra del Billar Burger i es queda sola sense esperances de remuntar. Comparteix les seves penes amb la Gemma, qui li assegura que l'ajudarà a trobar una solució. Enfonsada pels problemes de la seva germana, crida a l'Eudald per dir-li que el necessita. Posteriorment, l'Ivan vol disculpar-se amb el Gabriel per l'exabrupte.
Sèries
Durada: 35'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Alguna pregunta més?
L'actor Mario Casas passa per La televisió és cultura en què descobreix alguns dels seus tatuatges. D'altra banda, Joel Díaz, a Díaz de fúria, assisteix a la presentació d'un llibre on s'explica tot sobre ERC. També s'emet un APM Sessions especial VAR amb David Moreno i es fa un homenatge a Makinavaja. A més, la informació més veraç a El Mundo Today.
Altres
Durada: 40'
22.45
Joc de cartes
El millor restaurant de cuina de mercat entre Palamós i Sant Feliu de Guíxols
Marc Ribas visita dos dels municipis més emblemàtics de la Costa Brava per trobar el restaurant amb la millor cuina de mercat. Un duel entre Palamós i Sant Feliu de Guíxols que va molt més enllà dels fogons. La primera visita és a Sant Feliu, on es descobreix El Tinglado, un local que no deixa indiferent els seus visitants quan descobreixen que a l'interior s'amaga una màquina de tren. Després es viatja fins a Palamós per fer parada al Maria de Cadaqués, que encara que el nom desorienti, és una institució gastronòmica al municipi del Baix Empordà, amb quatre generacions al seu darrere. També a Palamós es visita La Salinera, un negoci amb vistes a la mar on la famosa gamba local és l'absoluta protagonista. I, finalment, es torna a Sant Feliu de Guíxols per degustar la cuina de mercat a Els Nois, un restaurant on la tradició és gairebé una religió per als seus responsables.
Altres
Durada: 80'
00.05
Joc de cartes
El millor restaurant de terra endins a l'Urgell
El programa es trasllada fins a la comarca de l'Urgell per trobar el millor restaurant de l'interior. A més, Marc Ribas s'assabenta que l'Urgell és la porta de ponent, una terra plena d'història i amb una tradició culinària que és l'enveja de la resta de país. La primera parada es fa a Agramunt per descobrir l'Atípic, el restaurant d'Irina Penella. A continuació es viatja fins a Maldà, on espera Nadia Tolsà i el seu Bar Centro, que és bar, sala de concerts i galeria d'art. La parada següent es fa a Tàrrega, on el gastrobar Art Tapa 1224 obre les portes juntament amb la seva propietària, Sònia Martínez. Finalment s'acaba a Claravalls, on el Bar Aleix i Palmira Calderón ofereixen el darrer àpat.
Altres
Durada: 85'
01.30
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
03.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
04.00
Rumba a l'estudi
Micu. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Duetu. Espai musical.
Altres
Durada: 60'