Programació La 1

Dimecres, 28 octubre de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 90'
08.00
La hora de La 1
Espai que aborda l'actualitat amb continguts molt variats, que van des de les entrevistes i debats polítics a la crònica social passant per blocs d'economia i consum, societat, successos i cultura.
Altres
Durada: 120'
10.00
La hora de la actualidad
Programa d'actualitat social que compta amb veus autoritzades que tracten temes que fomentin el pensament crític i el servei públic per ajudar els ciutadans en el seu dia a dia.
Altres
Durada: 180'
13.00
Cocina al punto con Peña y Tamara
Carrilleras de cerdo ibérico con cerveza negra
El Penya i la Tamara cuinen galtes de porc ibèric amb cervesa negra i trompeta, vichysoisse amb pasta de full de formatge, truita enreixada i reben la visita de l'humorista Agustín Jiménez.
Altres
Durada: 55'
13.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
14.10
Como Sapiens
Atún, bonito y seso
El programa li roba tot el seu sabor al mar amb receptes basades en bonítol i tonyina. A més, el xef amb estrella Michelin Javi Estévez cuina un clàssic de la gastronomia. Més tard, es menja amb l'actor Alejo Sauras i es compta amb la intervenció de Virginia Troconis, Shaila Dúrcal, Tania Llasera i Íñigo Urrechu.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 55'
15.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 5'
16.00
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 5'
16.05
Vuelta Ciclista a España
Vuitena etapa, de 164 quilòmetres. La primera part, majoritàriament plana, es desenvolupa per la zona de les vinyes de Logronyo. El pas pel port de La Rasa, de segona categoria, produirà cert desgast però el final d'ha de decidir a l'Alto de Moncalvillo, un port sorprenent. Exigent i més dur del que sembla, estés, amb rampes d'entre 8 i 9%, i amb els tres darrers quilòmetres al 13-14%. A hores d'ara de la Volta qualsevol pèrdua de temps és crucial per tenir opcions a la general. Comentaristes: Pedro Delgado i Carlos de Andrés.
Esports
Durada: 70'
17.15
Servir y proteger
L'inspector Carles Okoye s'incorpora a la comissaria de Districte Sud. Paral·lelament, la Cuca, una dona gran del barri, es relaciona al centre cívic amb un sacerdot anomenat Ricardo, qui no és qui sembla ser.
Sèries
Durada: 50'
18.05
Acacias 38
Uns borratxos ataquen la Daniela de nit, però l'aparició del Roberto espanta als atacants i la noia queda fascinada per la destresa de l'avi. Mentrestant, els vaivens de la Susana i l'Armando arriben a la seva fi i tots dos es retroben amb un romàntic petó al mig del carrer Acacias. L'Armando proposa la Susana anar-se'n a viure a Nova York. Soledad, per la seva banda, encobreix l'Anabel i aconsegueix que el Marcos li aixequi el càstig a la noia. Paral·lelament, l'Aurelio i la Genoveva acorden les exportacions de l'empresa després del que la Natalia ha descobert. Després, Ramón torna a encisar la Carmen amb una romàntica nit al Ritz. A més, la Soledad rep un misteriós paquet que amaga una banda anarquista, és una amenaça.
Sèries
Durada: 55'
19.00
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 55'
19.55
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 35'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Inés del alma mía
La Tierra Prometida
Inés, Valdivia i la resta de l'expedició espanyola parteixen cap a Xile. Però per arribar a la Terra Promesa primer han de creuar el desert d'Atacama, un extens terreny sorrenc que amenaça amb esprémer el màxim de la seva capacitat de resistència. No només han de fer front a les inclemències de la zona, sinó que davant d'ells també plana l'amenaça dels maputxes, una tribu guerrera que s'alça contra tot aquell que gosi endinsar-se en el seu territori. Si volen tenir èxit en la seva empresa, l'expedició espanyola ha d'actuar més unida que mai, cosa que sembla complicat a causa del desgast i d'un Valdivia que aviat comença a mostrar la seva cara més autoritària en veure, recelós, les reaccions que Inés provoca entre el resta dels seus camarades.
Sèries
Durada: 65'
23.15
Pel·lícula: Una escapada perfecta
El Cliff i la Cydney són una jove parella aventurera que està passant la seva lluna de mel en una de les platges més meravelloses i remotes de Hawaii. Creuen que han trobat el paraís en les seves terres salvatges i senders solitaris, fins que es troben amb un grup d'excursionistes espantats que parlen sobre l'horrible assassinat d'uns noucasats a les illes, i comencen a preguntar-se si potser haurien de tornar.
Pel·lícules
Durada: 95'
00.50
Comando actualidad
Inclou De profesión: concursante i Acoso escolar
Altres
Durada: 120'
02.50
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
04.40
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 80'