Programació TV3

Dilluns, 29 novembre de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
El programa entrevista el vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, després dels acords per al traspàs de Rodalies i dels diners de la disposició addicional tercera. A més, el programa va seguint l'elevació de l'estrella que culmina la Torre de Maria de la Sagrada Família. Posteriorment, l'espai li pregunta al cap del Servei de Microbiologia de l'Hospital de la Vall d'Hebron, Tomàs Pumarola, fins a quin punt és preocupant la nova variant del virus, detectada a Sud-àfrica.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Cuines
Carpaccio de carbassó
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
16.00
Com si fos ahir
La Noe està contenta d'haver-se embolicat amb el David, però d'entrada vol amagar-ho. No obstant això, la Gemma els veu fent-se un petó. Més tard, la Gemma acusa injustament la Cèlia i la Noe d'haver filtrat la informació de l'empresa eco. El Vicenç, per part seva, s'assabenta que el culpable de la filtració és el Manel i l'empeny a explicar la veritat a la Gemma. Finalment, sembla que les coses entre el Toni i la Sílvia van millor, però el Toni s'adona que la Gemma l'ha bloquejat al mòbil i es queda preocupat.
Sèries
Durada: 35'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Alguna pregunta més?
L'humorista Joaquín Reyes demostra que és seguidor del programa a La televisió és cultura. A continuació, Joel Díaz va al Parlament a posar pau després de la tensió dels pressupostos a Díaz de fúria. Isma Juárez, per part seva, assisteix a la final de la Copa Davis. A més, les millors imitacions dels espectadors a Vull sortir a l'APM?; Rocío Quillahuaman parla de les criptomonedes; l'espectador veu Xavi Hernández de veritat, es canta amb David Moreno i es passa por amb un nou capítol de Crims.
Altres
Durada: 40'
22.45
L'última nit del karaoke
Una amb córeo
El Wang rep una notícia terrible de la Yan-Yan i el Funes hi vol treure partit. Mentrestant, el Nil mira de disculpar-se amb la Valèria. Paral·lelament, a la sala de les tres germanes, el patriarca posa a prova els seus nets. Finalment, a la Gemma i a l'Anna, l'intercanvi que han fet se'ls comença a escapar de les mans.
Sèries
Durada: 55'
23.40
Quan arribin els marcians
La fi de l'amor i la cantant Koko-Jean Davis
En aquest planeta ja tot pot convertir-se en un bé de consum, en un producte d'un sol ús, també l'amor. Mentre desapareixen les normes per apariar-se, la tecnologia fa més evident que mai que hi ha moltíssima oferta per triar. Units a aquesta insaciabilitat consumista, hi ha qui comença a témer que alguns ja no sàpiguen com enamorar-se. Més tard, l'artista visual Nataly Prada comparteix el seu projecte Match Gold, un documental creatiu sorgit a partir de crear-se nou perfils diferents a Tinder, una de les aplicacions per a lligar més populars del mercat. Finalment, l'espai rep la que va ser cantant de The Excitements, Koko-Jean Davis, que arriba amb les seves millors gales a la nau marciana. Ara, al capdavant de Koko-Jean & The Tonics i amb el disc Shaken & Stirred sota el braç, aquesta reina del soul posa tot el ritme que té perquè els marcians aixequin la moral.
Altres
Durada: 30'
00.10
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
01.45
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 135'
04.00
Rumba a l'estudi
Te Descargo. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Malacara Blues Band. Espai musical.
Altres
Durada: 60'