Programació TV3

Dilluns, 3 octubre de 2022
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Magazín d'actualitat que inclou entrevistes, reportatges i debats, entre altres seccions.
Altres
Durada: 150'
10.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 200'
13.50
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Coca d'albergínia amb anxoves
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 20'
16.00
Com si fos ahir
El Toni no entén el motiu pel qual la Gemma està de tan mal humor i demana explicacions a la Marta. Més tard, totes dues dones prenen consciència que han de ser discretes si no volen aixecar sospites. L'Andreu, per part seva, no es presenta a la feina perquè ha oblidat que li havien canviat l'horari. Posteriorment, malgrat que sembla un descuit, el Marcos sospita que podria tractar-se d'alguna cosa més greu. A més, després de la cita desastrosa amb l'Ernest, la Paloma es mor de vergonya. Finalment, l'Eva l'anima dient-li que li falta pràctica a l'hora de lligar i li proposa anar a fer treball de camp.
Sèries
Durada: 40'
16.40
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
El foraster
La Vall de Bianya
La Vall de Bianya, a la Garrotxa, és un municipi molt extens de bosc i muntanya format per moltes valls. L'inici d'aquest viatge comença amb el Quim i l'Imma, la veïna més exagerada de tota la vall. A continuació, l'espai visita el restaurant de l'Albert per comprovar que, sovint, les aparences enganyen. Més tard, i gràcies a la iniciativa Romànic Extrem, el Quim descobreix un patrimoni cultural al·lucinant. Posteriorment, a Bianya es coneix la Rosita, una dona a qui li costa trobar motius per animar-se; la Montse, que va ser la primera alcaldessa de totes les comarques gironines; i el Jordi, un meteoròleg que convida el Quim a mirar els ocells des d'un observatori molt curiós. Finalment, el foraster passa una nit freda però inoblidable a les cabanyes del Carles i els seus fills.
Altres
Durada: 65'
23.10
El foraster
Les
A Les, un poble de la Vall d'Aran, tota la vida gira al voltant d'una festa d'orígens ancestrals que se celebra la nit de Sant Joan: la Crema deth Haro. Cada any, els veïns planten un tronc d'avet enmig de la plaça el dia de Sant Pere i el cremen gairebé un any després, per la revetlla de Sant Joan. De la mà de l'Esther i el Nacho, el programa coneix l'art de fer ballar les halhes enceses al voltant del cos. Més tard, amb el Pere i el Marc, avi i net, el Quim comprèn fins a quin punt aquesta tradició ha unit les famílies de Les al llarg d'incomptables generacions. Posteriorment, el Julián convida el Quim a fer ràfting pel riu Garona. Finalment es coneix el Pedro, un madrileny amant de l'aventura.
Altres
Durada: 60'
00.10
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 150'
02.40
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
04.00
Rumba a l'estudi
Chakatunga. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Enric Ez. Espai musical.
Altres
Durada: 60'