Programació TV3

Dissabte, 3 juny de 2023
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 310'
11.10
Pel·lícula: El comissari i la nena
Una nena de dos anys desapareix de la seva habitació en una zona residencial. La policia recorre els carrers dels voltants i els boscos aquella nit, però no aconsegueixen trobar-la. Més tard, una psicòloga de la policia arriba a la conclusió que el segrest pot estar relacionat amb l'activitat a què es dedica la mare de la nena, una famosa presentadora de televisió.
Pel·lícules
Durada: 95'
12.45
Zona zàping
El programa compta amb la participació del cantautor olotí Toni Beiro, que dedica la seva cançó Heroïnes al Barça femení de futbol, que ha arribat a la final de la UEFA Women's Champions League. Més tard, l'espai destaca la festa de comiat de l'Spotify Camp Nou on, a més de dir adeu al vell estadi, l'afició blaugrana també es va acomiadar de dos jugadors molt estimats que deixen el Barça: Sergio Busquets i Jordi Alba. Finalment, s'ofereix una compilació d'errors que han tingut lloc en el futbol, i es mostra com una pilota de beisbol va trencar durant un partit una pantalla gegant de l'estadi, entre moltes altres coses.
Altres
Durada: 40'
13.25
Prèvia UEFA Women's Champions League
Prèvia de la final de la Champions femenina de futbol que juga el Barça contra el Wolfsburg a Eindhoven. S'informa de l'última hora dels equips i es mostra la mobilització dels aficionats blaugranes desplaçats als Països Baixos. Conduït per Danae Boronat, l'espai compta amb la participació de Mireia Vera, Gerard Autet, Míriam Riau, Laura Brugués i Mar Vila.
Esports
Durada: 65'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
UEFA Women's Champions League
Final en què només un dels dos equips podrà aixecar l'anhelada orelluda i coronar-se com a campió de l'edició número 22 del campionat europeu. L'equip de Jonatan Giráldez s'ha classificat per a la seva tercera final consecutiva, la quarta en cinc anys, després d'eliminar a les semifinals el Chelsea, amb el qual va empatar en el partit de tornada celebrat al Camp Nou. L'avantatge aconseguit en terra anglesa va resultar definitiu perquè poguessin passar les blaugranes, que no van poder doblegar un dur Chelsea a la ciutat comtal. L'equip alemany és un rival difícil que va derrotar el Barça la temporada passada i que el 2019-20 el va deixar fora de la segona final consecutiva. Així mateix, el Wolfsburg no aconsegueix el títol des del 2014, quan es va imposar per 3-4 a les sueques del Tyresö FF. Comentaristes: Danae Boronat, Mireia Vera i Laura Brugués. Des del Philips Stadion.
Esports
Durada: 145'
18.05
Tarda de cine: Quantum of Solace
La bella Camille condueix Bond directament fins a Dominic Greene. L'agent secret descobreix que aquest conspira per controlar els recursos naturals del món, motiu pel qual s'alia amb vells amics per aturar Quantum.
Pel·lícules
Durada: 110'
19.55
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 65'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Col·lapse
Postpartit
El programa dedica una atenció especial a la final de la Champions femenina que disputen el FC Barcelona i el VfL Wolfsburg, la tercera final en quatre temporades de les blaugranes, amb totes les reaccions i les anàlisis del resultat. D'altra banda, Ricard Ustrell entrevista el cantant Juanes, que acaba de publicar disc, i el grup Stay Homas, que es va fer mundialment famós durant el confinament. Així mateix, aquests dies han començat els actes per celebrar els 40 anys de Catalunya Ràdio, i l'espai s'hi apunta amb una conversa amb dues de les veus més recognoscibles de la ràdio pública: Neus Bonet i Adelina Castillejo. Finalment, Bob Pop presenta el seu nou llibre, Días simétricos.
Altres
Durada: 175'
01.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 180'
04.00
Rumba a l'estudi
El Fugitiu. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Flowk. Espai musical.
Altres
Durada: 60'