Programació TV3

Diumenge, 11 juny de 2023
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 360'
12.00
Signes dels temps
El llegat de sor Genoveva Masip i Torner
Sor Genoveva Masip i Torner va ajudar les famílies que vivien a les barraques de Montjuïc, Can Tunis i la Mina; va visitar els interns i les internes de les presons i les persones malaltes a l'hospital, i va acollir i va cuidar joves que vivien al carrer i van morir a causa de la sida. En el centenari del seu naixement, Montserrat Esteve entrevista la seva amiga Maria Mulet, de la seva mateixa congregació.
Altres
Durada: 25'
12.25
Diumenge, concert
Concert d'aniversari del 185è Aniversari del Conservatori del Liceu
Espai que emet el concert dels 185 anys del Conservatori del Liceu, que culmina les celebracions d'aniversari d'aquesta prestigiosa institució d'ensenyaments musicals. El concert, celebrat el dia 21 de maig de 2022 al Gran Teatre del Liceu, es divideix en dues parts. La primera compta amb la participació de formacions i conjunts de la Fundació Conservatori Liceu. La segona part l'ocupa la Fantasia Coral en Do menor Op. 80 per a piano, cor i orquestra, de Ludwig van Beethoven, a càrrec de l'Orquestra Simfònica i el Cor del Centre Superior.
Altres
Durada: 40'
13.05
Polònia
Com que continuen els pactes per investir el nou alcalde de Barcelona, Trias, Collboni, Colau i Maragall visiten el programa First Dates per mirar de tancar acords entre ells. Mentrestant, quan queden menys de dos dies per tancar les llistes electorals, Pedro Sánchez intenta posar pau entre Podem i Sumar, ja que és l'única opció que té de guanyar les eleccions abans que Feijóo s'apoderi del despatx. Tot seguit, el programa descobreix quina és la nova estratègia d'Esquerra Republicana de Catalunya i les propostes de Pere Aragonès per millorar la imatge del partit, després dels mals resultats obtinguts el passat 28 de maig. D'altra banda, els membres de Junts es reuneixen per buscar un substitut de Laura Borràs, ara que l'han inhabilitada.
Altres
Durada: 40'
13.45
Alguna pregunta més?
La Nerea va fins a l'Aplec del Caragol de Lleida, on tasta els caragols per primer cop. L'Isma, per part seva, es desplaça fins a una de les universitats de Madrid per viure la primera jornada de la selectivitat. A continuació, a la secció La televisió és cultura, el cantant Miki Núñez escalfa motors per a la final d'Eufòria mentre parla de menjar ous. Així mateix, Xènia Casado entrevista l'artista Bad Gyal. A més, s'emet el tràiler de MESSIó impossible, Mapi León s'enfronta als Monty Python i es descobreix que Xavier Graset i Juana Dolores en realitat són molt amics.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
15.50
Tarda de cine: Plors en la foscor
La detectiva Carrie Macklin és informada de la inexplicable desaparició de la seva germana, una dona embarassada de nou mesos a qui acabava de visitar a casa seva.
Pel·lícules
Durada: 110'
17.40
Tarda de cine: Animadores assassinades
L'Ellie està convençuda que el seu poble es troba sumit en una maledicció per culpa d'uns fets tràgics esdevinguts en el passat. Quan les seves amigues Dee i Morgan són raptades, l'Ellie decideix iniciar una investigació al marge de les autoritats.
Pel·lícules
Durada: 85'
19.05
Hudson & Rex
Cap gos més
Una agent de policia segueix un intrús que s'ha colat en un magatzem. Va acompanyada de la seva sòcia, l'agent canina Rebel. Quan aquesta s'allunya i crida, només es pot esperar el pitjor: múltiples ganivetades al pit i l'abdomen. Així mateix, l'agent rep una forta contusió al cap que l'obliga a anar a l'hospital. El Charlie es pren l'atac com una cosa personal, i no descansarà fins que no en trobi el responsable.
Sèries
Durada: 50'
19.55
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 65'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
30 minuts
Inclou La feina o la vida
Altres
Durada: 50'
22.55
L'amiga genial
La ràbia
Emissió dels capítols La traïció i La ràbia.
Sèries
Durada: 130'
01.05
Quan arribin els marcians
Què passa quan passen 30anys? i The Tyet
El programa rememora els 30 anys del Festival Sónar de Barcelona i l'analitza de manera crítica passant per les diferents dècades des dels anys 90, quan va néixer. Així mateix, reflexiona sobre el pas del temps i sobre què suposa arribar a la tercera dècada per als éssers humans. A més, es conversa amb el duo musical The Tyets.
Altres
Durada: 35'
01.40
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 140'
04.00
Rumba a l'estudi
Ivan Durban. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Newcat. Espai musical.
Altres
Durada: 60'