Programació La 2

Diumenge, 11 juny de 2023
06.05
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 5'
06.10
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
06.40
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 60'
07.40
Hotspots
Australia
Capítol que descobreix hàbitats que suporten una gran varietat d'espècies d'ocells que criden tant l'atenció com els lloros i les cacatues, la cigonya negra, l'ocell del paradís i el jardiner de Newton, a més d'una gran diversitat d'espècies de cangurs.
Documentals
Durada: 45'
08.25
Los conciertos de La 2
XXXIII Jóvenes Músicos IV. Parte 2. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 50'
09.15
Medina en TVE
Feria del libro infantil de Sharjah
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
09.30
Buenas noticias TV
Una esperanza firme
Programa que pretén compartir el missatge de la Bona Nova que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que porta la llum de l'Evangeli, transforma el seu entorn i crea un món millor.
Altres
Durada: 15'
09.45
Shalom
La cultura judía en la historia de España
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
Los jóvenes en la Iglesia
El programa tracta de respondre a aquestes grans qüestions que totes les persones ens plantegem, des de la perspectiva de l'humanisme cristià.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
CARF
Espai catòlic en el qual una persona dona testimoni públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Des de la Parròquia del Santíssim Sacrament.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
Camerún, el rostro de la igualdad
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 25'
11.55
Saber vivir
Espai divulgatiu que aborda diàriament consultes referents a la salut i a la medicina.
Altres
Durada: 55'
12.50
Flash moda
Flash moda porta el glamur del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències i les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
13.20
Flash moda monográficos
Puig: familia centenaria
Programa que acosta l'espectador al món de l'alta costura i de la moda prêt-à-porter mitjançant el retrat de dissenyadors i diferents personalitats del sector.
Altres
Durada: 25'
13.45
Zoom tendencias
Programa que recull les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 30'
14.15
Rick Steves por Europa
Turquía central
El Rick viatja a l'est d'Europa i, amb l'ajuda d'un globus immens, coneix el cor de Turquia a vista d'ocell.
Documentals
Durada: 25'
14.40
Kaçkar, la Turquía desconocida
El nord-est d'Anatòlia i les muntanyes de Kaçkar són probablement el secret més ben guardat de Turquia. Pocs visitants s'aventuren en aquesta magnífica regió propera a Geòrgia, on congostos vertiginosos, estepes llargues, muntanyes imponents i pastures d'altura conformen paisatges increïbles.
Documentals
Durada: 55'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Islas en el tiempo: una odisea de la naturaleza: Nacidas del fuego, Islas en el tiempo: una odisea de la naturaleza: Hechizadas por la luna i Islas en el tiempo: una odisea de la naturaleza: Dominadas por el sol: Aquest capítol segueix el cicle de 24 hores de la vida als boscos insulars del sud-est asiàtic i descobreix les extraordinàries formes en què les plantes i els animals s'han adaptat al domini del sol.
Documentals
Durada: 150'
18.50
El documental de La 2
Inclou Grandes ríos: Zambeze
Documentals
Durada: 50'
19.40
80 cm
Gorbeia, sendas y mitos
El programa visita el Parc Natural del Gorbeia, el més gran d'Euskadi. Un lloc on la naturalesa i la mitologia es donen la mà i un escenari magnífic perquè Juanjo Pardo mostri dues rutes de senderisme.
Documentals
Durada: 30'
20.10
Ruralitas
Casas de Lázaro y Roa
A Casas de Lázaro, l'Eustaquio i el Sergio continuen usant els telers centenaris de la seva família per a confeccionar enagos tradicionals. D'altra banda, la burgalesa Nazareth fabrica a Roa abonament orgànic a partir de residus de cuc.
Documentals
Durada: 45'
20.55
Turismo rural en el mundo
Tenerife y Gran Canaria
Els ecosistemes volcànics de les Illes Canàries donen lloc a una vegetació i una fauna úniques al món. Així mateix, els exuberants paisatges han estat modelats per la intensa acció geològica durant milers d'anys. Des de Tenerife, el programa emprèn un viatge rural per les illes orientals de l'arxipèlag canari.
Documentals
Durada: 35'
21.30
Imprescindibles: Sorolla: los viajes de la luz
Dins la trajectòria del pintor valencià Joaquim Sorolla, és encara força desconeguda l'etapa d'internacionalització de la seva obra. A partir de l'encàrrec de decoració d'una de les sales de la Hispanic Society of America de Nova York, en la qual Sorolla va pintar catorze panells que recorrien les diferents regions d'Espanya i les seves tradicions, aquest documental pretén comprendre millor aquesta fase de la seva vida.
Pel·lícules
Durada: 60'
22.30
Versión española: Tres
C. és dissenyadora de so i s'ho passa bé amb la seva feina. Passa moltes hores sola, gravant efectes sala, wild-tracks, editant i mesclant. L'estudi és el seu últim refugi, un lloc on aparcar les avariades relacions que manté amb la seva exparella, amb la seva mare, ja gran, i amb els seus companys de feina. No obstant això, tot i que ella encara no ho sap, C. està començant a desincronitzar-se. Com si fos una pel·lícula mal sonoritzada, el seu cervell ha començat a processar el so més tard que les imatges. De sobte està curada, però ja no és la mateixa.
Pel·lícules
Durada: 85'
23.55
Versión española: coloquio
En el programa moderat per Cayetana Guillén Cuervo hi participen Juanjo Giménez, director de Tres, i l'actriu Marta Nieto, que omple de veritat i emoció una dona perduda, sumida en un trastorn de personalitat ingovernable. el cortometraje El tren de la alegría
Altres
Durada: 60'
00.55
Pel·lícula: Mi vida con Amanda
La infantesa de l'Amanda, una nena de set anys, transcorre amb absoluta normalitat a París. Quan la seva mare mor en un brutal atemptat, l'únic que pot fer-se càrrec de la menuda és el seu oncle David, un noi de vint i tants anys solitari i somiador que viu el present i que fins ara ha evitat prendre decisions que el comprometin.
Pel·lícules
Durada: 115'
02.50
Marty y Doc, la historia de un fenómeno
Fa gairebé 40 anys, Marty McFly, el protagonista de Retorn al futur, va aconseguir un gran èxit de taquilla mundial. Actualment, la pel·lícula és un clàssic del cinema, una icona dels anys 80. Tot i això, el rodatge d'aquesta trilogia va estar ple d'aventures, com la substitució de l'actor principal després de quatre setmanes de rodatge. El 1985, el jove Marty McFly retrocedeix en el temps gràcies a un cotxe, l'icònic DeLorean, alterat per un científic boig, fins al 1955, on coneix els seus joveníssims pares. L'èxit de la pel·lícula deixa plenament satisfet l'equip: Steven Spielberg, el productor; Robert Zemeckis, el director, i Bob Gale, el guionista. Dècada rere dècada, l'èxit de la trilogia no decreix.
Documentals
Durada: 55'
03.45
Las tentaciones de Justo
La mort assetja Justo Gallego, un pagès espanyol que es va convertir en arquitecte per amor a Déu. La seva vida, dedicada a la construcció de la catedral que va aixecar amb les seves pròpies mans, s'apaga amb la incertesa sobre el futur d'una obra inacabada i incompresa.
Documentals
Durada: 60'
04.45
El hombre y la Tierra: serie venezolana
Los yanomamos, un pueblo de la selva.
A les selves caducifòlies que ocupen les riberes de l'Alt Orinoco i els seus afluents, hi habita una tribu paleoindia que ha entrat en contacte amb la civilització molt recentment, els ianomamis, un dels pocs pobles veritablement lliures que queden en el món actual.
Documentals
Durada: 30'
05.15
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 15'
05.30
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 60'