Programació 33

Dimarts, 13 novembre de 2018
06.01
Tork
Inclou Quines presses!, El monstre de la nit, El sospitós, Tombarelles i L'aniversari
Infantils
Durada: 38'
06.39
Papawa
Inclou Coco Papawa, Superpapawa, General Papawa i Ral·li Papawa
Infantils
Durada: 29'
07.08
Doraemon
El gat còsmic Doraemon és un gat robot del segle XXII. La feina més important que té és tenir cura del Nobita, ja que és un noi molt gandul i mal estudiant. El Nobita sempre demana ajuda al Doraemon amb els invents màgics que treu de la seva butxaca.
Infantils
Durada: 44'
07.52
Les aventures del Gat amb Botes
Inclou En adopció i El múscul
Infantils
Durada: 48'
08.40
El drac Digby
L'esquirol de seguretat. El Digby és un drac jove que viu al bosc d'Applecross i que té moltes ganes de començar a volar, treure foc per la boca i fer totes les coses que fan els dracs adults.
Infantils
Durada: 10'
08.50
El Mic i els seus amics
El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
09.00
L'hora del Timmy
Inclou El Timmy recicla, El doctor Timmy, El robot Timmy, La galeta del Timmy i El joc de pistes del Timmy
Infantils
Durada: 47'
09.47
Raa Raa, el lleó escandalós
Inclou En Raa Raa i el bastó de pluja, En Raa Raa i el globus de plàtan, En Raa Raa i la salutació superguai i En Raa Raa i els que tot ho arreglen
Infantils
Durada: 43'
10.30
Noddy, un detectiu al País de les Joguines
Inclou El cas de la pilota rebentada, El cas dels globus escapats, El cas de les ales desaparegudes i El cas de la peça perduda
Infantils
Durada: 47'
11.17
Vicky, el viking
Inclou El tro de Thor i Toca fusta
Infantils
Durada: 24'
11.41
Quatre amics i mig
El cas dels nans a l'aguait. El Charly, l'Estefi, el Ravenet, el Fred i el seu gos formen part d'una agència de detectius que es dedica a investigar qualsevol tipus de cas i delicte.
Infantils
Durada: 26'
12.07
L'inspector Gadget
Un trist microtristan. La Interpol el considera un dels millors policies del cos. No obstant això, el Gadget és el més maldestre i despistat dels inspectors, i persegueix sense descans el malvat Mad.
Infantils
Durada: 13'
12.20
Les misterioses ciutats d'or
El secret de l'Ambrosius. Segle XVI. L'Esteban, la Zia i el Tao, l'últim descendent de la civilització Mu, tornen a Barcelona i alliberen el Mendoza, el Pedro i el Sancho de la presó, on els va tancar el Zarès, quan van tornar del Nou Món. A partir d'aquí, i a bord del Gran Còndor d'or, viatgen tots junts a la Xina a la recerca de les famoses ciutats d'or, un viatge ple d'aventures i perills.
Infantils
Durada: 25'
12.45
Home: Aventures amb la Tip i l'Oh
Els boovs són uns extraterrestres gelatinosos amb unes cames de pop i la pell de diferents colors vius. Van venir a la Terra fugint d'uns altres àliens, els gorgs, i s'han acabat quedant aquí, on conviuen amb els humans. Una nena, la Tip, que viu a Chicago, s'ha fet molt amiga d'un boov, l'Oh, fins al punt que el fa anar a viure a casa seva.
Infantils
Durada: 25'
13.10
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou Lady Wifi i El Cavaller Negre
Infantils
Durada: 45'
13.55
El detectiu Conan
Inclou El misteriós escarabat de la primavera i La història de fantasmes de l'Institut Teitan (I)
Infantils
Durada: 50'
14.45
Bola de drac GT
Inclou El planeta màquina M2: en Guiru és un traïdor i Deixeu-ho tot en mans de la Pan. L'estratègia per rescatar en Goku
Infantils
Durada: 46'
15.31
Pat, el carter: Servei d'entregues especial
Inclou Les garlandes de llums, La competició de monopatí i La representació nadalenca
Infantils
Durada: 43'
16.14
El petit drac Coco
Inclou El lloc perfecte i Dragonel·la
Infantils
Durada: 24'
16.38
La caleta de la Lily
Inclou Les foques Tanoques, La fira, En Fraret pirata, Coses que van amb vent i Les galetes del port
Infantils
Durada: 36'
17.14
Loopdidoo
Inclou La festa, Un pastís molt perillós, Quina planxa i Foc
Infantils
Durada: 31'
17.45
El Mic i els seus amics
El robot saberut. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 25'
18.10
Bola & Bill
Inclou El Bill en fa un gra massa i El monstre del parc
Infantils
Durada: 24'
18.34
Pat, el gos
Inclou Enrenou al museu, La festa de la pinyata, Com una tona de totxanes, El cavaller Sir Pat, La geocerca i Pànic al veterinari
Infantils
Durada: 41'
19.15
En Miku i la Fant
Inclou Aventures de mainaderes i Forat foradat!
Infantils
Durada: 15'
19.30
Info K
Informatiu infantil i juvenil.
Infantils
Durada: 18'
19.48
Les Sisters
La guerra de les paparres. Sèrie sobre la vida quotidiana de dues germanes: la Marina, que amb els seus set anys és encara molt innocent, i la Wendy, que té tretze anys i passa per la crisi de l'adolescència.
Infantils
Durada: 14'
20.02
Els germans Kratt
Inclou El lèmur daurat i De gralles i esquirols
Infantils
Durada: 50'
20.52
El detectiu Conan
El llibre de l'Apocalipsi de Holmes: L'amor és zero. Sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un nen detectiu, el Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, el Shinichi adopta un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle, Conan.
Infantils
Durada: 33'
21.25
Com si fos ahir
La Pili proposa a l'Andreu que lloguin una casa rural per passar-hi un cap de setmana, i ell suggereix convidar-hi el Bernat i la Marina. Al metge li sembla bé, però a la Marina no, i l'Andreu ha de trobar la manera de fer-la canviar d'opinió. Mentrestant, el Jordi i la Sílvia s'acusen mútuament de no saber cuidar l'Anna. Aleshores l'Ivan s'hi fica pel mig. La Joana, per la seva banda, convida a sopar la Paz, i també hi ha l'Andreu i la Pili. Hi ha alguna cosa que incomoda la Paz, que avui explica part de la seva vida a la Joana.
Sèries
Durada: 35'
22.00
Pel·lícula: Xef
Després d'enfrontar-se a l'amo controlador d'un restaurant famós de Los Angeles on treballa i negar-se a renunciar a la seva integritat creativa, el xef Carl Casper deixa la feina de sobte. Per coses de la vida es troba a Miami i s'associa amb l'exdona, l'amic i el fill per muntar una parada de menjar ambulant.
Pel·lícules
Durada: 105'
23.45
Pel·lícula: Bernie
A Carthage, un poble petit i tranquil de Texas, Bernie Tiede, un enterramorts molt estimat per cadascun dels veïns d'aquesta comunitat, entaula una bona amistat amb una vídua adinerada i malvada.
Pel·lícules
Durada: 90'
01.15
Pel·lícula: The Skeleton Twins
Després d'eludir la mort el mateix dia, els distanciats bessons Milo i Maggie es reuneixen per trobar una explicació raonable a la negativitat que tenia el rumb de les seves vides.
Pel·lícules
Durada: 85'
02.40
Passejades amb història
Nova York
Chaka Forman i Megan McCormick suggereixen dos itineraris a peu per la ciutat de Nova York. El primer passa per alguns dels gratacels més emblemàtics de la ciutat. A partir de detalls explicats al llarg de la passejada, es dona una imatge general d'aquest impressionant conjunt arquitectònic. En el segon es presenten alguns blocs de pisos de l'Upper West Side, origen de grans canvis no tan sols a Nova York, sinó arreu del món.
Documentals
Durada: 25'
03.05
Passejades amb història
Washington
Passejar pel National Mall de Washington és com recórrer la història dels Estats Units. Aquest parc és ple de monuments a les grans figures d'aquest país, des de George Washington fins a Martin Luther King, passant per Jefferson o Roosevelt. Sortint des del Cementiri Nacional d'Arlington, Chaka Forman va a peu de monument en monument, i a cada parada descobreix un moment de la història dels Estats Units.
Documentals
Durada: 25'
03.30
Km33
Vietnam. Viatjant sense guió
Fer la volta al món és el somni de molta gent. Per a Bruno Sokolowicz, de l'Sputnik, ja és una realitat. Enmig de la seva ruta mundial, visita Vietnam, perdut pels mercats de les ètnies del nord. El barri vell de Hanoi, la badia de Halong, els mausoleus de Hué o els carrers bohemis de Hoian són ara casa seva.
Documentals
Durada: 45'
04.15
L'increïble doctor Pol
Ovelles i més ovelles
La pròxima visita a domicili del doctor Pol requereix prendre mostres de sang a un ramat d'ovelles a fi de descartar una PPO, pneumònia progressiva ovina, una malaltia progressiva incurable i molt contagiosa. Però no és tan fàcil com sembla. El doctor Pol i el Charles han de dominar les ovelles per poder-los prendre les mostres.
Documentals
Durada: 45'
05.00
A taula
A Alsàcia
Sèrie documental que s'endinsa en diferents àrees del món a través de la cuina. Mentre es busquen especialitats regionals, es visiten mercats, formatgeries i cellers i es conversa amb grangers, pastors, pescadors i artesans. Gràcies a tots ells, els capítols no només ofereixen receptes originals per preparar a casa, sinó que a més donen a conèixer les seves tradicions, la seva vida quotidiana i la història d'un lloc habitat per les seves famílies durant segles.
Documentals
Durada: 25'
05.25
Xarxa natura
Collserola
A la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són veritables desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica.
Documentals
Durada: 5'
05.30
Xarxa natura
Garraf
A la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són veritables desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica.
Documentals
Durada: 5'
05.35
Xarxa natura
Medes
A la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són veritables desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica.
Documentals
Durada: 5'
05.40
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 21'