Programació 33

Dissabte, 4 desembre de 2021
06.00
La vaca Connie
Narra la història d'una jove vaca que viu feliçment en un estable, però sempre surt a la recerca d'aventures, amb la seva innocència, la seva despreocupació i, sobretot, la seva curiositat.
Infantils
Durada: 7'
06.07
La vaca Connie
La Connie i els animals rosegadors. Narra la història d'una jove vaca que viu feliçment en un estable, però sempre surt a la recerca d'aventures, amb la seva innocència, la seva despreocupació i, sobretot, la seva curiositat.
Infantils
Durada: 8'
06.15
La vaca Connie
Jugant a observar. Narra la història d'una jove vaca que viu feliçment en un estable, però sempre surt a la recerca d'aventures, amb la seva innocència, la seva despreocupació i, sobretot, la seva curiositat.
Infantils
Durada: 7'
06.22
Tex
La càmera endevina. El Tex és un ruc detectiu, una mica babau i despistat, que s'encarrega d'investigar tot allò que resulta estrany en una curiosa comunitat en la qual tots els seus habitants estan fets d'objectes reciclats.
Infantils
Durada: 11'
06.33
Tex
Súper Tex. El Tex és un ruc detectiu, una mica babau i despistat, que s'encarrega d'investigar tot allò que resulta estrany en una curiosa comunitat en la qual tots els seus habitants estan fets d'objectes reciclats.
Infantils
Durada: 12'
06.45
Pat, el gos
Colomzilla. El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
Infantils
Durada: 7'
06.52
Pat, el gos
Ocells i castells. El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
Infantils
Durada: 7'
06.59
Pat, el gos
El Tanc està deprimit. El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
Infantils
Durada: 7'
07.06
Tib i Tatoum
Hem fet les paus! El Tib és un nen que viu en un poblat prehistòric. El seu millor amic és un dinosaure que es diu Tatum. El Tib té també dues bones amigues, la Tara i la Kori, però no s'entén tan bé amb altres nens del poblat, que es burlen d'ell perquè el Tib té una taca de naixement a la cara.
Infantils
Durada: 12'
07.18
Tib i Tatoum
La classe a la natura. El Tib és un nen que viu en un poblat prehistòric. El seu millor amic és un dinosaure que es diu Tatum. El Tib té també dues bones amigues, la Tara i la Kori, però no s'entén tan bé amb altres nens del poblat, que es burlen d'ell perquè el Tib té una taca de naixement a la cara.
Infantils
Durada: 12'
07.30
Misha, la gata violeta
Endevina què ha fet. La Misha és una gateta de 5 anys molt tossuda i una mica rebel. Té moltes característiques d'un gat: és independent, és curiosa i quan vol alguna cosa, ho vol de seguida.
Infantils
Durada: 7'
07.37
Misha, la gata violeta
La fuga. La Misha és una gateta de 5 anys molt tossuda i una mica rebel. Té moltes característiques d'un gat: és independent, és curiosa i quan vol alguna cosa, ho vol de seguida.
Infantils
Durada: 7'
07.44
Louie
Louie, dibuixa'm un hipopòtam. Els més petits gaudeixen amb el Louie, un conillet blanc, i la seva amiga Yoko, una marieta, dibuixant sense parar per ajudar-los en totes les seves aventures.
Infantils
Durada: 6'
07.50
Louie
Louie, dibuixa'm un trineu. Els més petits gaudeixen amb el Louie, un conillet blanc, i la seva amiga Yoko, una marieta, dibuixant sense parar per ajudar-los en totes les seves aventures.
Infantils
Durada: 9'
07.59
Comptem amb la Paula
La foto guanyadora. La Paula és una nena molt espavilada a qui li agraden sobretot dues coses: comptar i viatjar. Aquestes dues aficions les comparteix amb els seus amics. Tots plegats viatgen a tota mena de mons màgics.
Infantils
Durada: 11'
08.10
Comptem amb la Paula
En Tim vol batre un rècord mundial. La Paula és una nena molt espavilada a qui li agraden sobretot dues coses: comptar i viatjar. Aquestes dues aficions les comparteix amb els seus amics. Tots plegats viatgen a tota mena de mons màgics.
Infantils
Durada: 10'
08.20
Mya Go
Esquia. L'entusiasme per la vida de Mya Go contagia a tots els que l'envolten. Mya Go viu al poble de Cadadia, i allà on va sempre està envoltada de la seva família i amics.
Infantils
Durada: 5'
08.25
Mya Go
El teatre de titelles. L'entusiasme per la vida de Mya Go contagia a tots els que l'envolten. Mya Go viu al poble de Cadadia, i allà on va sempre està envoltada de la seva família i amics.
Infantils
Durada: 8'
08.33
El Mic i els seus amics
Música, música! El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 27'
09.00
Manduka
Pastís de tassa-Carlos Latre
Els plats de la Paula, de 12 anys, tenen tant d'èxit que no para de rebre convidats famosos que volen aprendre a cuinar amb ella.
Altres
Durada: 28'
09.28
L'origen de les curses de dracs
Un any més, està a punt de celebrar-se la cursa anual de dracs.
Altres
Durada: 26'
09.54
La llegenda del drac trencaossos
La casa del Rotpodrit s'incendia i ell està convencut que el foc és obra d'un drac trencaossos, però ni el Toic ni la resta dels habitants de Fred s'ho creuen.
Infantils
Durada: 16'
10.10
Les misterioses ciutats d'or
L'últim atlant. Segle XVI. L'Esteban, la Zia i el Tao, l'últim descendent de la civilització Mu, tornen a Barcelona i alliberen el Mendoza, el Pedro i el Sancho de la presó, on els va tancar el Zarès, quan van tornar del Nou Món. A partir d'aquí, i a bord del Gran Còndor d'or, viatgen tots junts a la Xina a la recerca de les famoses ciutats d'or, un viatge ple d'aventures i perills.
Infantils
Durada: 23'
10.33
Les misterioses ciutats d'or
Venjança. Segle XVI. L'Esteban, la Zia i el Tao, l'últim descendent de la civilització Mu, tornen a Barcelona i alliberen el Mendoza, el Pedro i el Sancho de la presó, on els va tancar el Zarès, quan van tornar del Nou Món. A partir d'aquí, i a bord del Gran Còndor d'or, viatgen tots junts a la Xina a la recerca de les famoses ciutats d'or, un viatge ple d'aventures i perills.
Infantils
Durada: 23'
10.56
Els germans Kratt
La gran recerca dels tenrecs. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 23'
11.19
Mike el magnífic
El dia dels innocents. El Mike és un gos de raça pug que viu amb la família Mikkelsen en una bonica casa amb jardí, que també comparteix amb el Fluffy, un gatet entremaliat, i I'Athos, el Portos i l'Aramis, tres tortuguetes molt esportistes. El Mike seria un gos pug normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar solucions i invents de tota mena per defensar la casa dels intents de saqueig dels ossos rentadors Freddy i Mercury, o per impressionar l'Iris, la gosseta blanca i bufona dels veïns de la qual està perdudament enamorat.
Infantils
Durada: 7'
11.26
Mike el magnífic
Atenció, terra lliscant. El Mike és un gos de raça pug que viu amb la família Mikkelsen en una bonica casa amb jardí, que també comparteix amb el Fluffy, un gatet entremaliat, i I'Athos, el Portos i l'Aramis, tres tortuguetes molt esportistes. El Mike seria un gos pug normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar solucions i invents de tota mena per defensar la casa dels intents de saqueig dels ossos rentadors Freddy i Mercury, o per impressionar l'Iris, la gosseta blanca i bufona dels veïns de la qual està perdudament enamorat.
Infantils
Durada: 7'
11.33
Mike el magnífic
Mike, el cantant romàntic. El Mike és un gos de raça pug que viu amb la família Mikkelsen en una bonica casa amb jardí, que també comparteix amb el Fluffy, un gatet entremaliat, i I'Athos, el Portos i l'Aramis, tres tortuguetes molt esportistes. El Mike seria un gos pug normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar solucions i invents de tota mena per defensar la casa dels intents de saqueig dels ossos rentadors Freddy i Mercury, o per impressionar l'Iris, la gosseta blanca i bufona dels veïns de la qual està perdudament enamorat.
Infantils
Durada: 8'
11.41
Mike el magnífic
Un alè fètid. El Mike és un gos de raça pug que viu amb la família Mikkelsen en una bonica casa amb jardí, que també comparteix amb el Fluffy, un gatet entremaliat, i I'Athos, el Portos i l'Aramis, tres tortuguetes molt esportistes. El Mike seria un gos pug normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar solucions i invents de tota mena per defensar la casa dels intents de saqueig dels ossos rentadors Freddy i Mercury, o per impressionar l'Iris, la gosseta blanca i bufona dels veïns de la qual està perdudament enamorat.
Infantils
Durada: 7'
11.48
Mike el magnífic
La quarta tortuga. El Mike és un gos de raça pug que viu amb la família Mikkelsen en una bonica casa amb jardí, que també comparteix amb el Fluffy, un gatet entremaliat, i I'Athos, el Portos i l'Aramis, tres tortuguetes molt esportistes. El Mike seria un gos pug normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar solucions i invents de tota mena per defensar la casa dels intents de saqueig dels ossos rentadors Freddy i Mercury, o per impressionar l'Iris, la gosseta blanca i bufona dels veïns de la qual està perdudament enamorat.
Infantils
Durada: 8'
11.56
Mike el magnífic
El Mike, engabiat. El Mike és un gos de raça pug que viu amb la família Mikkelsen en una bonica casa amb jardí, que també comparteix amb el Fluffy, un gatet entremaliat, i I'Athos, el Portos i l'Aramis, tres tortuguetes molt esportistes. El Mike seria un gos pug normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar solucions i invents de tota mena per defensar la casa dels intents de saqueig dels ossos rentadors Freddy i Mercury, o per impressionar l'Iris, la gosseta blanca i bufona dels veïns de la qual està perdudament enamorat.
Infantils
Durada: 4'
12.00
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Climatika 2. La Marinette sembla una adolescent normal i corrent, però la jove porta una atrafegada doble vida. Quan no està somiant desperta amb el seu adorat Adrien, es transforma en la superheroïna Ladybug.
Infantils
Durada: 21'
12.21
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Iraki Gozen. La Marinette sembla una adolescent normal i corrent, però la jove porta una atrafegada doble vida. Quan no està somiant desperta amb el seu adorat Adrien, es transforma en la superheroïna Ladybug.
Infantils
Durada: 22'
12.43
Els bons ossos bruns
El banquet de pizzes. El Bruc i el Barzer viuen en el seu bosc fantàstic, estimen a tots els arbres i no deixaran que el llenyataire avariciós Vick en talli ni un. Amb els seus amics, l'esquirol, la mussol, la marmota i els dos micos, s'ocupen que el Vick no se surti amb la seva.
Infantils
Durada: 13'
12.56
Els bons ossos bruns
Al Vick li toca la loteria. El Bruc i el Barzer viuen en el seu bosc fantàstic, estimen a tots els arbres i no deixaran que el llenyataire avariciós Vick en talli ni un. Amb els seus amics, l'esquirol, la mussol, la marmota i els dos micos, s'ocupen que el Vick no se surti amb la seva.
Infantils
Durada: 13'
13.09
Els bons ossos bruns
Salvar un arbre mil·lenari. El Bruc i el Barzer viuen en el seu bosc fantàstic, estimen a tots els arbres i no deixaran que el llenyataire avariciós Vick en talli ni un. Amb els seus amics, l'esquirol, la mussol, la marmota i els dos micos, s'ocupen que el Vick no se surti amb la seva.
Infantils
Durada: 9'
13.18
Mike el magnífic
Qui mana, aquí? El Mike és un gos de raça pug que viu amb la família Mikkelsen en una bonica casa amb jardí, que també comparteix amb el Fluffy, un gatet entremaliat, i I'Athos, el Portos i l'Aramis, tres tortuguetes molt esportistes. El Mike seria un gos pug normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar solucions i invents de tota mena per defensar la casa dels intents de saqueig dels ossos rentadors Freddy i Mercury, o per impressionar l'Iris, la gosseta blanca i bufona dels veïns de la qual està perdudament enamorat.
Infantils
Durada: 7'
13.25
Mike el magnífic
Fluffy, el fugitiu. El Mike és un gos de raça pug que viu amb la família Mikkelsen en una bonica casa amb jardí, que també comparteix amb el Fluffy, un gatet entremaliat, i I'Athos, el Portos i l'Aramis, tres tortuguetes molt esportistes. El Mike seria un gos pug normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar solucions i invents de tota mena per defensar la casa dels intents de saqueig dels ossos rentadors Freddy i Mercury, o per impressionar l'Iris, la gosseta blanca i bufona dels veïns de la qual està perdudament enamorat.
Infantils
Durada: 7'
13.32
Mike el magnífic
Jocs Olímpics al jardí. El Mike és un gos de raça pug que viu amb la família Mikkelsen en una bonica casa amb jardí, que també comparteix amb el Fluffy, un gatet entremaliat, i I'Athos, el Portos i l'Aramis, tres tortuguetes molt esportistes. El Mike seria un gos pug normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar solucions i invents de tota mena per defensar la casa dels intents de saqueig dels ossos rentadors Freddy i Mercury, o per impressionar l'Iris, la gosseta blanca i bufona dels veïns de la qual està perdudament enamorat.
Infantils
Durada: 8'
13.40
Mike el magnífic
El millor ballarí. El Mike és un gos de raça pug que viu amb la família Mikkelsen en una bonica casa amb jardí, que també comparteix amb el Fluffy, un gatet entremaliat, i I'Athos, el Portos i l'Aramis, tres tortuguetes molt esportistes. El Mike seria un gos pug normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar solucions i invents de tota mena per defensar la casa dels intents de saqueig dels ossos rentadors Freddy i Mercury, o per impressionar l'Iris, la gosseta blanca i bufona dels veïns de la qual està perdudament enamorat.
Infantils
Durada: 7'
13.47
Mike el magnífic
El Mike, refredat. El Mike és un gos de raça pug que viu amb la família Mikkelsen en una bonica casa amb jardí, que també comparteix amb el Fluffy, un gatet entremaliat, i I'Athos, el Portos i l'Aramis, tres tortuguetes molt esportistes. El Mike seria un gos pug normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar solucions i invents de tota mena per defensar la casa dels intents de saqueig dels ossos rentadors Freddy i Mercury, o per impressionar l'Iris, la gosseta blanca i bufona dels veïns de la qual està perdudament enamorat.
Infantils
Durada: 7'
13.54
Gos pudent
El Gos Pudent, superpudent. El Gos Pudent viu en un cubell d'escombraries, fa olor de sardines, està ple de puces i el seu pèl sembla una catifa vella. I per si no fos prou, és un gos bastant ximple. Però malgrat tot això, té un cor molt gran i és pur optimisme i alegria.
Infantils
Durada: 11'
14.05
Gos pudent
El Gos Pudent, gos poc ric. El Gos Pudent viu en un cubell d'escombraries, fa olor de sardines, està ple de puces i el seu pèl sembla una catifa vella. I per si no fos prou, és un gos bastant ximple. Però malgrat tot això, té un cor molt gran i és pur optimisme i alegria.
Infantils
Durada: 12'
14.17
Gos pudent
El retrat del Gos Pudent. El Gos Pudent viu en un cubell d'escombraries, fa olor de sardines, està ple de puces i el seu pèl sembla una catifa vella. I per si no fos prou, és un gos bastant ximple. Però malgrat tot això, té un cor molt gran i és pur optimisme i alegria.
Infantils
Durada: 13'
14.30
La Pantera Rosa
Rosòleg. Sèrie de dibuixos animats protagonitzada per la Pantera Rosa i l'inspector Clouseau.
Infantils
Durada: 6'
14.36
La Pantera Rosa
Flors roses. Sèrie de dibuixos animats protagonitzada per la Pantera Rosa i l'inspector Clouseau.
Infantils
Durada: 6'
14.42
La Pantera Rosa
Guerrer rosa. Sèrie de dibuixos animats protagonitzada per la Pantera Rosa i l'inspector Clouseau.
Infantils
Durada: 5'
14.47
La Pantera Rosa
Diamants roses. Sèrie de dibuixos animats protagonitzada per la Pantera Rosa i l'inspector Clouseau.
Infantils
Durada: 6'
14.53
La Pantera Rosa
Plasma rosa. Sèrie de dibuixos animats protagonitzada per la Pantera Rosa i l'inspector Clouseau.
Infantils
Durada: 5'
14.58
El xai Shaun
El caçador i el ping pong. El Shaun és un xai especialista a fer parar boig el seu gos d'atura i a revolucionar les seves companyes de ramat.
Infantils
Durada: 7'
15.05
El xai Shaun
Artistes desconeguts. El Shaun és un xai especialista a fer parar boig el seu gos d'atura i a revolucionar les seves companyes de ramat.
Infantils
Durada: 7'
15.12
El xai Shaun
La fruita. El Shaun és un xai especialista a fer parar boig el seu gos d'atura i a revolucionar les seves companyes de ramat.
Infantils
Durada: 7'
15.19
El xai Shaun
Espatllat. El Shaun és un xai especialista a fer parar boig el seu gos d'atura i a revolucionar les seves companyes de ramat.
Infantils
Durada: 7'
15.26
El xai Shaun
El granger hippy. El Shaun és un xai especialista a fer parar boig el seu gos d'atura i a revolucionar les seves companyes de ramat.
Infantils
Durada: 4'
15.30
Bestial
Cocodrils marins
Programa que descobreix tots els secrets del món animal.
Documentals
Durada: 24'
15.54
Siyaya. Veniu a explorar
La terra de la set. Quan la lluna parla
Sèrie de documentals que presenten la flora i la fauna de Sud-àfrica a través d'un recorregut pels diversos parcs nacionals del país. En cada episodi, ple d'aventures i ritme, un home al quan anomenen el Capità forma un grup de joves exploradors i tots junts estudien el paisatge sud-africà.
Documentals
Durada: 28'
16.22
El xou de la Pantera Rosa
Infantils
Durada: 22'
16.44
Tib i Tatoum
Qui té por del tigre gros i dolent? El Tib és un nen que viu en un poblat prehistòric. El seu millor amic és un dinosaure que es diu Tatum. El Tib té també dues bones amigues, la Tara i la Kori, però no s'entén tan bé amb altres nens del poblat, que es burlen d'ell perquè el Tib té una taca de naixement a la cara.
Infantils
Durada: 12'
16.56
Tib i Tatoum
Qui mana, aquí? El Tib és un nen que viu en un poblat prehistòric. El seu millor amic és un dinosaure que es diu Tatum. El Tib té també dues bones amigues, la Tara i la Kori, però no s'entén tan bé amb altres nens del poblat, que es burlen d'ell perquè el Tib té una taca de naixement a la cara.
Infantils
Durada: 14'
17.10
Artús i els vailets de la Taula Rodona
El talismà justicier. El castell reial de Camelot és un món antic que encara està dominat per la màgia. Allà hi viu un jove escuder, Artús, que està destinat a convertir-se un dia en el legítim rei de Bretanya. Per vetllar pels ideals cavallerescos de la justícia i la solidaritat, el jove Artús i la intrèpida princesa Ginebra han fundat la confraria de la Taula Rodona amb tres joves escuders: Galvany, Tristany i Sagramor. Amb l'ajuda dels encanteris del mag Merlí i de Morgana, els protagonistes viuen tota mena d'aventures per impedir que Igerna i Morgausa Tintagel i el seu sinistre cosí Mordred usurpin el tron del rei Uter Pendragó i aconsegueixin el poder que atorga la mítica espasa Excalibur.
Infantils
Durada: 11'
17.21
Artús i els vailets de la Taula Rodona
El poder de l'unicorn. El castell reial de Camelot és un món antic que encara està dominat per la màgia. Allà hi viu un jove escuder, Artús, que està destinat a convertir-se un dia en el legítim rei de Bretanya. Per vetllar pels ideals cavallerescos de la justícia i la solidaritat, el jove Artús i la intrèpida princesa Ginebra han fundat la confraria de la Taula Rodona amb tres joves escuders: Galvany, Tristany i Sagramor. Amb l'ajuda dels encanteris del mag Merlí i de Morgana, els protagonistes viuen tota mena d'aventures per impedir que Igerna i Morgausa Tintagel i el seu sinistre cosí Mordred usurpin el tron del rei Uter Pendragó i aconsegueixin el poder que atorga la mítica espasa Excalibur.
Infantils
Durada: 11'
17.32
Artús i els vailets de la Taula Rodona
El cavaller covard. El castell reial de Camelot és un món antic que encara està dominat per la màgia. Allà hi viu un jove escuder, Artús, que està destinat a convertir-se un dia en el legítim rei de Bretanya. Per vetllar pels ideals cavallerescos de la justícia i la solidaritat, el jove Artús i la intrèpida princesa Ginebra han fundat la confraria de la Taula Rodona amb tres joves escuders: Galvany, Tristany i Sagramor. Amb l'ajuda dels encanteris del mag Merlí i de Morgana, els protagonistes viuen tota mena d'aventures per impedir que Igerna i Morgausa Tintagel i el seu sinistre cosí Mordred usurpin el tron del rei Uter Pendragó i aconsegueixin el poder que atorga la mítica espasa Excalibur.
Infantils
Durada: 14'
17.46
Zip Zip
El carnaval dels animals. El Washington, una guineu, i els seus amics, el Sam, que és un senglar, la seva germana, l'Eugènia, i la Suzie, que és una merla, troben que la vida al bosc és massa dura i decideixen anar-se'n a la ciutat. Però, com que no és un entorn gens fàcil per a uns animals salvatges, al Washington se li acut una idea. Aleshores es disfressen respectivament de gos, de gat, de conill i de canari i aconsegueixen que els acullin a casa seva els Livingstone, un matrimoni molt amant dels animals.
Infantils
Durada: 11'
17.57
Zip Zip
Una guineu enamorada. El Washington, una guineu, i els seus amics, el Sam, que és un senglar, la seva germana, l'Eugènia, i la Suzie, que és una merla, troben que la vida al bosc és massa dura i decideixen anar-se'n a la ciutat. Però, com que no és un entorn gens fàcil per a uns animals salvatges, al Washington se li acut una idea. Aleshores es disfressen respectivament de gos, de gat, de conill i de canari i aconsegueixen que els acullin a casa seva els Livingstone, un matrimoni molt amant dels animals.
Infantils
Durada: 12'
18.09
Zip Zip
Un gos heroic. El Washington, una guineu, i els seus amics, el Sam, que és un senglar, la seva germana, l'Eugènia, i la Suzie, que és una merla, troben que la vida al bosc és massa dura i decideixen anar-se'n a la ciutat. Però, com que no és un entorn gens fàcil per a uns animals salvatges, al Washington se li acut una idea. Aleshores es disfressen respectivament de gos, de gat, de conill i de canari i aconsegueixen que els acullin a casa seva els Livingstone, un matrimoni molt amant dels animals.
Infantils
Durada: 11'
18.20
Jo, Elvis Riboldi
Jo, Elvis Riboldi, i l'imitador de l'Elvis. Jo, Elvis Riboldi narra les aventures i desventures d'un noi enèrgic, esbojarrat, impulsiu, temerari i lleugerament destructiu. I resulta que aquest noi soc jo, l'Elvis.
Infantils
Durada: 11'
18.31
Jo, Elvis Riboldi
Jo, Elvis Riboldi, i el dia repetit. Jo, Elvis Riboldi narra les aventures i desventures d'un noi enèrgic, esbojarrat, impulsiu, temerari i lleugerament destructiu. I resulta que aquest noi soc jo, l'Elvis.
Infantils
Durada: 11'
18.42
Jo, Elvis Riboldi
Jo, Elvis Riboldi, i els bandits peluts. Jo, Elvis Riboldi narra les aventures i desventures d'un noi enèrgic, esbojarrat, impulsiu, temerari i lleugerament destructiu. I resulta que aquest noi soc jo, l'Elvis.
Infantils
Durada: 11'
18.53
Jo, Elvis Riboldi
Jo, Elvis Riboldi, i la beguda miraculosa. Jo, Elvis Riboldi narra les aventures i desventures d'un noi enèrgic, esbojarrat, impulsiu, temerari i lleugerament destructiu. I resulta que aquest noi soc jo, l'Elvis.
Infantils
Durada: 11'
19.04
Zoom, el dofí blanc
L'ocell rar. El Zoom és un dofí blanc que viu a l'illa de Maotou, prop de Tahití, amb els amics, el Yann, la seva germana Marina i el Patrick, l'oncle de tots dos. Cada dia viuen aventures relacionades amb el mar i amb la flora i la fauna de l'entorn.
Infantils
Durada: 12'
19.16
Zoom, el dofí blanc
Els jocs de la Polinèsia. El Zoom és un dofí blanc que viu a l'illa de Maotou, prop de Tahití, amb els amics, el Yann, la seva germana Marina i el Patrick, l'oncle de tots dos. Cada dia viuen aventures relacionades amb el mar i amb la flora i la fauna de l'entorn.
Infantils
Durada: 12'
19.28
Zoom, el dofí blanc
SOS Manta. El Zoom és un dofí blanc que viu a l'illa de Maotou, prop de Tahití, amb els amics, el Yann, la seva germana Marina i el Patrick, l'oncle de tots dos. Cada dia viuen aventures relacionades amb el mar i amb la flora i la fauna de l'entorn.
Infantils
Durada: 11'
19.39
Robin Hood, el trapella de Sherwood
La copa embruixada. El Robin és un heroi de 10 anys que viu al costat dels seus amics més aventures que la majoria dels adults, sense perdre cap oportunitat de passar-s'ho bé.
Infantils
Durada: 12'
19.51
Robin Hood, el trapella de Sherwood
El cavaller del cor de pedra. El Robin és un heroi de 10 anys que viu al costat dels seus amics més aventures que la majoria dels adults, sense perdre cap oportunitat de passar-s'ho bé.
Infantils
Durada: 11'
20.02
Gos pudent
Un dia perfecte per al Gos Pudent. El Gos Pudent viu en un cubell d'escombraries, fa olor de sardines, està ple de puces i el seu pèl sembla una catifa vella. I per si no fos prou, és un gos bastant ximple. Però malgrat tot això, té un cor molt gran i és pur optimisme i alegria.
Infantils
Durada: 11'
20.13
Gos pudent
Dins el cap del Gos Pudent. El Gos Pudent viu en un cubell d'escombraries, fa olor de sardines, està ple de puces i el seu pèl sembla una catifa vella. I per si no fos prou, és un gos bastant ximple. Però malgrat tot això, té un cor molt gran i és pur optimisme i alegria.
Infantils
Durada: 12'
20.25
Gos pudent
El Gos Pudent, a la presó. El Gos Pudent viu en un cubell d'escombraries, fa olor de sardines, està ple de puces i el seu pèl sembla una catifa vella. I per si no fos prou, és un gos bastant ximple. Però malgrat tot això, té un cor molt gran i és pur optimisme i alegria.
Infantils
Durada: 13'
20.38
Hardball
Volbrom
Quan el Mickey es muda de Nova Zelanda a West Sydney descobreix que a la seva nova escola tot gira al voltant del hardball. Al costat dels seus nous amics Salwa i Jerry, el seu objectiu és convertir-se en el millor jugador.
Sèries
Durada: 22'
21.00
Jamie Johnson
Segona oportunitat. El Jamie Johnson és un nen d'onze anys que viu amb la seva mare, la Karen, que està separada, i el seu avi, el Mike. Poc després d'entrar al col·legi Kingsmount coneix la Jack Williams, una nena que té la mateixa passió que ell, el futbol, i el Boggy, un nen que s'interessa més pels escacs que pels esports de pilota. Els tres es fan amics i tenen més d'un problema amb uns companys de classe.
Infantils
Durada: 30'
21.30
Herois amb cua
El dofí
Un equip internacional de joves investiga històries heròiques d'animals que gairebé són massa bones per ser certes, per descobrir què va passar exactament.
Documentals
Durada: 25'
21.55
Una nit amb...
Mary Santpere
El programa està dedicat a Mary Santpere, Mary, una vedet que s'allunyava del cànon de bellesa. Una actriu de cinema i teatre dotada d'un sentit de la teatralitat autèntic i una dona que es va dedicar, sobretot, a la comèdia musical i els registres més humorístics. La nit arrenca amb el capítol que el programa Cômics, que reivindica els grans humoristes catalans, va dedicatr a l'actriu i humorista. A continuació, s'emet el documental La Mary. La reina del Paral·lel, que mostra la seva vida, personal i artística, a partir d'entrevistes i documents d'arxiu. A continuació, es recupera el lliurament Mary Santpere, la Mary de la sèrie documental El meu avi, que mostra com, malgrat la seva intensa vida professional, la Mary sempre va trobar temps per fer d'àvia.
Documentals
Durada: 160'
00.35
Si no t'hagués conegut
No l'hauria hagut de conèixer
Emissió dels capítols No es coneixeran i No l'hauria hagut de conèixer.
Sèries
Durada: 100'
02.15
La gran odissea humana
El naixement d'una espècie
L'antropòleg Niobe Thompson viatja a diferents punts d'Àfrica per mirar d'entendre per què, de tots els homínids que vivien al continent, només va sobreviure l'Homo sapiens, després de la gran sequera que va portar l'espècie a les portes de l'extinció.
Documentals
Durada: 55'
03.10
La gran odissea humana
El simi adaptable
L'antropòleg Niobe Thompson segueix la pista dels Homo sapiens que van migrar d'Àfrica cap a Europa superant el gran obstacle del desert del Sàhara.
Documentals
Durada: 50'
04.00
La gran odissea humana
El final del viatge
En aquest capítol, Niobe Thompson mira d'entendre com els primers humans van poder navegar per l'oceà Pacífic en senzilles barques fins arribar a totes les seves illes.
Documentals
Durada: 50'
04.50
Thalassa
Un viatge pel Mediterrani
Espai de reportatges sobre natura.
Altres
Durada: 20'
05.10
Thalassa
Paisatges
Espai de reportatges sobre natura.
Altres
Durada: 15'
05.25
El món des de l'aire
De La Manga del Mar Menor a Peñíscola
Recorregut aeri per alguns dels llocs més imponents del planeta.
Documentals
Durada: 25'
05.50
Videoclips
Espai musical.
Altres
Durada: 10'