Programació La 1

Dimarts, 26 març de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.30
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 90'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 205'
13.25
Hacer de comer
Rodaballo al horno. Tarta pavlova
La primera recepta del dia és un rèmol rostit amb gambes a l'all i toc de fonoll. Després, Samantha Vallejo-Nágera elabora unes postres aprofitant la calor del forn, un pastís pavlova.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Servir y proteger
El Toni descobreix la causa de l'accident de moto del seu amic Samuel.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Acacias 38
L'Ariza assegura a la Fabiana que és amic de la Genoveva, però aquesta es mostra reticent a facilitar-li informació sobre el lloc on es troba. Per la seva banda, el Ramón demana a la Carmen que es deixin de veure a causa de la seva obstinació a defensar-lo. Finalment, l'Eduardo castiga el Mateo, que manifesta la seva tristesa per la marxa del Telmo. A més, el Ramón s'assabenta pel Liberto que la situació econòmica del Felipe s'està complicant. Paral·lelament, la Cinta es nega a sortir amb l'Alberto, però la Bellita, disposada a tot per evitar que la seva filla sigui artista, concerta una nova cita per comprovar si és veritat el que la seva filla diu d'ell.
Sèries
Durada: 60'
18.20
Derecho a soñar
L'Ángel ho orquestra tot per quedar-se els diners del Francisco i que continuï sent el responsable d'Obrilservices. L'Alba, per la seva banda, està entusiasmada amb les noves històries sobre el seu pare que li ha explicat la Mari Carmen. A més, la Julia convenç el Jorge de canviar l'estratègia amb el seu client Álvaro de Quijano, però no esperaven que eñ Rodrigo els dinamités el cas. Paral·lelament, el Jorge proposa al Francisco d'oferir un discurs a la plantilla i investigar si el seu pare tenia més comptes al paradís fiscal, i el José entrena la Cristina per a la seva actuació al concurs de televisió.
Sèries
Durada: 55'
19.15
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 70'
20.25
UEFA Euro 2020
Prèvia i partit (20.45 h). La selecció espanyola de futbol continua buscant la classificació per a l'Eurocopa 2020 davant de Malta. Després de la victòria de dissabte passat davant de Noruega (2-1), Espanya disputa aquest vespre el segon partit classificatori per a l'Eurocopa 2020 a la Valletta. Comentaristes: Juan Carlos Rivero, Albert Chapi Ferrer, Manolo Sanchís i David Figueira. Des de l'Estadi Nacional Ta' Qali, Malta.Inclou Telediario 2 (21.30 h).
Esports
Durada: 130'
22.35
MasterChef
Per primera vegada, els membres del jurat exerceixen com a mentors d'un grup de concursants per ocupar-se personalment de la seva formació i evolució. En l'última prova de selecció del càsting, els 15 aspirants que rebin el davantal han de decidir amb quin jutge volen participar per poder formar així tres equips de cinc candidats cada un. (Estrena de la nova temporada.)
Altres
Durada: 190'
01.45
Comando actualidad
Inclou Pobres con trabajo i La ruta del deshielo: L'espai descobreix els avantatges d'un desglaç històric en el començament de la primavera més plujosa dels últims 12 anys. Rius plens d'aigua, cims plens de neu, cataractes amb més cabal que mai i cascades inflades com no s'havien vist mai. Els reporters visiten els llocs únics i excepcionals del desglaç.
Altres
Durada: 125'
03.50
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
05.45
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 15'