Programació La 1

Divendres, 26 abril de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.30
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 90'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 205'
13.25
Hacer de comer
Patatas rellenas y patatas fritas perfectas
El programa d'avui té com a protagonista un ingredient essencial a les cuines espanyoles, la patata. Es fan tres receptes: unes patates rostides al forn quatre formatges amb bacó, una terrina de patata amb cansalada ibèrica adobada i parmesà i, finalment, unes patates fregides amb toc picant. Per a cada recepta es fa servir un tipus de patata diferent.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Servir y proteger
L'Olga ha de prendre una decisió crucial respecte al seu viatge a Verona. Paral·lelament, l'Espe rep una notícia esgarrifosa després de fer-se una revisió mèdica. Per la seva banda, el Fran conquista el Luis, que li obre el seu cor.
Sèries
Durada: 60'
17.25
Acacias 38
La Bellita esbronca la Cinta després de descobrir que els ha estat enganyant durant tot aquest temps ocultant que és La Dama del Misterio. El José, per la seva banda, intenta tranquil·litzar la seva dona, però és inútil. La Bellita està convençuda que l'única manera de fer entrar en raó la seva filla és enviant-la a un internat a Suïssa. La Cinta ho acata, però demana d'actuar una última vegada com a últim desig. Més tard, després de la reconciliació amb el Felipe, que el va exculpar de la mort de la Celia, el Ramón recupera el seu estatus entre els veïns. Finalment, la Carmen continua amb els seus plans de marxar per sempre d'Acacias i deixa la carta de comiat per al Ramón a la Fabiana, que la dona abans d'hora al Palacios. A més, els veïns descobreixen que la Genoveva ja no és al barri i el Telmo assumeix el paper de pare amb el Mateo.
Sèries
Durada: 65'
18.30
Derecho a soñar
La Sofía té la seva primera sessió amb el coach. Paral·lelament, la Julia explica a l'Alba que la seva mare és propietària de mig polígon industrial perquè el Francisco el va posar al seu nom. Per la seva banda, la Victoria fa un discurs als empleats i després revisa i critica les instal·lacions del bufet. A més, la Raquel troba el valor per enfrontar-se a Amanda Luz i decideix declarar-hi en contra. Mentrestant, l'Álex va al bufet a buscar uns llibres i acaba tenint un acostament amb el Jesús. Finalment, l'Alba es decideix a visitar un emocionat Francisco a la presó.
Sèries
Durada: 55'
19.25
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 65'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Cena con mamá
Paz Vega, juntament amb Cayetana Guillén Cuervo i Carlos Maldonado, cuinen per a la seva mare arròs amb calamars, lluç a la basca i rosquilles com les feia la seva àvia. Al llarg del programa, Vega recorda els seus inicis en el món de la interpretació, els millors papers que ha tingut i quan va participar en el programa MasterChef Celebrity. També parla de l'estada a Amèrica, on ha viscut amb la seva família els últims 14 anys. (Nou en emissió.)
Altres
Durada: 65'
23.15
Donde comen dos
Divertits viatges gastronòmics pels millors restaurants amb el Langui i Pablo Pineda, una parella d'amics disposada a provar-ho tot. El primer capítol els porta per alguns llocs de Castella-la Manxa. A Toledo han compartit un dinar a El Bohío de Illescas amb Pepe Rodríguez i Samantha Vallejo-Nágera, de MasterChef. (Nou en emissió.)
Altres
Durada: 50'
00.05
Pel·lícula: Ted II
Tot i que el John ha trencat la que semblava una relació pròspera, al petit os Ted li van molt bé les coses. Després de demanar a la seva xicota que es casés amb ell, ara són un matrimoni molt feliç. Els problemes per a la parella arriben quan decideixen adoptar un nadó o buscar un donant d'esperma, ja que es troben amb nombroses trampes legals. Ara el Ted i la seva dona han de buscar-se una bona advocada per portar el seu cas als tribunals.
Pel·lícules
Durada: 105'
01.50
El infiltrado
Jonathan Pine s'ha d'incorporar al servei d'intel·ligència britànic i infiltrar-se en el cercle de confiança del perillós traficant d'armes Richard Onslow Roper.
Sèries
Durada: 60'
02.50
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 190'