Programació La 1

Dissabte, 4 juliol de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 215'
09.35
MasterChef
Semifinal
Els semifinalistes reprodueixen un plat amb tres estrelles Michelin de Jordi Cruz, que serà tastat pels jutges i quatre importants crítics gastronòmics. Mentrestant, Paz Vega, subcampiona de la quarta edició de MasterChef Celebrity, els anima. Més tard, el jurat ret un homenatge a la gastronomia al Soto de Mozanaque, Madrid, on els equips han de servir un menú dissenyat per Eneko Atxa, amb cinc estrelles Michelin, a 36 dels molts cuiners solidaris que s'han bolcat durant l'estat d'alarma. En aquesta ocasió, només hi ha un únic capità i la valoració es realitza de forma individual. Finalment, i per arribar a l'anhelada final, els davantals negres han de brodar unes espectaculars postres del reboster Pol Contreras.
Altres
Durada: 175'
12.30
Viaje al centro de la tele
Don de lenguas
Viatge a través de l'arxiu de TVE, en el qual es poden veure els canvis ocorreguts a la societat espanyola. En aquest programa es veu com els artistes espanyols han utilitzat les llengües estrangeres per triomfar fora de les fronteres del país.
Altres
Durada: 60'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
El programa celebra els seus vuit anys amb un especial en què recorda tota la seva trajectòria, a més d'emetre nous continguts referents a la moda després del coronavirus, entre molts altres temes. L'espai recorda les seves fites més rellevants des de 2012: exclusives amb personatges com Maluma, Tommy Hilfiger, Jean Paul Gaultier, Penélope Cruz, Ines de la Fressange o Claudia Schiffer. Més tard, s'entrevista a París a Belén Cuesta, premiada amb el Goya 2020 per millor actriu protagonista i nominada en anys anteriors a millor actriu de repartiment i actriu revelació, i Enric Auquer, guanyador del Premi Goya a millor actor revelació de 2019.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Mi adorada familia
Stela Sheridan és una advocada jove que, cansada de portar petits plets veïnals, decideix buscar un bon cas de dret de família per fer un gir a la seva carrera. Tot d'una es troba amb dos canvis a la seva vida, que són preparar el gran cas de custòdia familiar que ha aconseguit i el seu casament.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Un verano en Mallorca
Victòria Körner aterra a Mallorca, no per passar-hi les vacances sinó per veure's amb un notari per al seu divorci. Ella i l'exmarit volen vendre la casa que hi tenen i posar fi al seu matrimoni. Viuen separats des de fa 10 anys.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Cine de barrio: ¡Cómo está el servicio!
Vicenta Berruguillo, una noia de províncies, arriba a Madrid amb la intenció de treballar com a serventa. Per a això, la noia compta amb l'ajuda del seu cosí Manolo.
Pel·lícules
Durada: 120'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou Empresas frente a la oportunidad verde i La geopolítica y los virus: En una economia global, les conseqüències de la pandèmia causada per la COVID-19 són també globals. La geopolítica es mou en un tauler agitat per la major emergència sanitària en un segle, la pitjor crisi econòmica en generacions o l'esclat de conflictes racials. La pandèmia ha deixat a l'aire enormes desigualtats socials i ha fet aflorar les veus d'experts que plantegen la necessitat de canviar el sistema econòmic. Aquest reportatge aprofundeix sobre la sortida d'una crisi que requereix apuntalar la cooperació internacional i comptar amb institucions multilaterals, amb entrevistes a experts com l'economista Thomas Piketty, el secretari general de l'Organització Mundial del Turisme o el diplomàtic Senén Florensa.
Altres
Durada: 35'
22.05
Pel·lícula: La mujer que camina delante
Després de quedar-se vídua, Catherine Weldon decideix que és el moment de fer el que sempre va voler: ser lliure per viatjar i poder pintar els quadres que sempre va voler pintar. Captivada pels paisatges de l'Oest i pels indis que l'habiten, decideix mudar-se des de Brooklyn a una reserva índia a Dakota.
Pel·lícules
Durada: 95'
23.40
Pel·lícula: El último virrey de la India
Lord Mountbatten, besnet de la reina Victòria, va assumir el càrrec d'últim virrei de l'Índia, amb l'encàrrec de tornar l'antiga colònia al seu poble. Viceroy's House, a Delhi, era la seu del govern britànic. El 1947, després de 300 anys, l'Imperi va arribar a la seva fi. Mountbatten vivia a la planta superior del palau, amb la seva dona i la seva filla. A la planta baixa hi vivien els seus 500 criats hindús, musulmans i sikh. Aquests esdeveniments es relaten a través d'un matrimoni, el del Louis i l'Edwina Mountbatten, i de la història d'amor del Jeet, un jove criat hindú, i l'Aalia, la seva xicota musulmana.
Pel·lícules
Durada: 100'
01.20
Pel·lícula: Deja que fluya el amor
Una trobada breu i fatídica entre Tom Richmond i la Natalie, una jove estudiant de Geòrgia, fa que la vida de tots dos canviï per sempre. Tots dos s'enamoren bojament, però l'entorn del Tom, fill d'un banquer poderós, pensa que la Natalie és una caçafortunes sense escrúpols.
Pel·lícules
Durada: 90'
02.50
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 190'