Programació La 1

Dilluns, 23 maig de 2022
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 150'
08.30
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 270'
13.00
Menudos Torres
Clásicos 2.0
Javier i Sergio es fiquen a la cuina per versionar dos clàssics del dia a dia: una amanida Cèsar i una rajada amb mantega, torrada negra i tàperes. A més, l'espai prepara una sorpresa per a les postres. Finalment, la cantant Gisela li posa la cirereta al programa.
Altres
Durada: 60'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
14.20
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 40'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 55'
15.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 20'
16.35
Downton Abbey
Les intrigues del Blake comencen a arribar a bon port. Paral·lelament, les relacions entre el Robert i la Cora són tibants. L'Edith, per part seva, rep una notícia terrible i decideix prendre mesures dràstiques. Mentrestant, el Baxter es veu embolicat en la investigació sobre la mort del Green.
Sèries
Durada: 45'
17.20
Servir y proteger
El Néstor té una discussió amb el Quintero a causa de la María. La Lidia, per la seva banda, atén la denúncia de l'Ana en contra de la Vivi, que rep l'ajuda de la Hanna. Mentrestant, el Carlos i l'Espe han de treballar junts. A més, la Luna aposta per la seva relació amb l'Iker i li demana que no deixi el CNI. Finalment, l'Iván compra analgèsics a internet de manera il·legal.
Sèries
Durada: 70'
18.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 55'
19.25
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es para una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 65'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
MasterChef
Els aspirants són conscients de la duresa d'aquesta competició i, en aquesta ocasió, s'enfronten a una de les proves més exigents: les curses. L'ingredient protagonista és l'ou, un dels aliments més complets per les seves propietats nutricionals, el preu i la versatilitat. Els concursants participen en una cursa de relleus, dividits en tres equips, i cada aspirant es col·loca en una fila de cuina, per encarregar-se d'un repte independent. A més, la Josie, finalista de la cinquena edició de MasterChef Celebrity, es posa davant dels fogons per demostrar que continua tenint mà a la cuina. A continuació, el programa viatja fins a Sanlúcar de Barrameda, a Cadis, Capital Espanyola de la Gastronomia 2022. Allà, la Maribel i l'Ofelia, aspirants de la primera i l'última edició de MasterChef, capitanegen els equips. En aquesta ocasió, elaboren un menú degustació de sis tapes elaborades amb productes locals. Finalment, en l'última prova, els participants s'enfronten al robatori d'ingredients, i ho fan a la cara. Cadascú té l'oportunitat de prendre-li cinc ingredients a un company dels 10 que troben en un cistell. El xef Andrea Tumbarello, per part seva, aconsella els davantals negres a l'hora d'elaborar un plat de pasta fresca.
Altres
Durada: 165'
00.55
Pel·lícula: Primavera
Un nen de 3 anys es troba en estat de coma després d'un accident. Katja Baumann s'encarrega de les dues germanes grans i descobreix un secret de família. Paral·lelament, uns activistes dels drets animals causen certs problemes al poble i el veterinari s'hi ha d'enfrontar.
Pel·lícules
Durada: 90'
02.25
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
04.15
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 105'