Programació La 1

Dimecres, 1 febrer de 2023
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 210'
11.30
Hablando claro
Espai que presenta l'actualitat del dia. Un ampli equip de reporters s'encarrega de prendre el pols a les notícies des dels llocs on succeeixen. A més, la crònica dels corresponsals es complementa amb reportatges, entrevistes, primícies, informes o enquestes, i també amb l'opinió dels analistes més acreditats per a cada assumpte.
Altres
Durada: 150'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
La Promesa
La Jana aconsegueix estar davant del senyoret Curro, però aquest no la reconeix. A continuació, la María Fernández intenta asserenar la Jana i li suggereix que busqui una ocasió millor per quedar-se sola amb ell. La Candela i la Simona, per la seva banda, troben unes pastes que són de la cuinera misteriosa. Són delicioses, com tot el que cuina. La Simona comença a investigar i aconsegueix trobar una taca de sang, que ella considera que és la pista definitiva. Mentrestant, la marquesa continua tractant sense miraments el seu nebot Curro, però aquest no deixa de proposar plans nous i suggereix anar al riu i fer un pícnic mentre contemplen la posta de sol. A tots els sembla una idea magnífica, menys a la Cruz. Paral·lelament, la Jana ha decidit posar distància entre ella i el Manuel. S'ha adonat, seguint els consells de la María Fernández, que una relació entre un senyoret i una criada només pot acabar malament. Finalment, la Jimena torna a La Promesa, en un pla ordit per la marquesa que sorprèn el Manuel.
Sèries
Durada: 55'
17.25
Poldark
El Ross s'enfronta a la ruïna, ja que, juntament amb la resta del seu col·lectiu, ha de vendre la companyia dels Warleggan a un preu ridícul. Al mateix temps, la malaltia coneguda com a gola pútrida atemoreix el comtat i provoca moltes víctimes mortals. Per això, el Dwight, encara afligit per la Keren, intenta tractar la malaltia. Quan l'Elizabeth i la seva família es posen malalts, la Demelza va a ajudar-los, però es contagien ella i la seva filla.
Sèries
Durada: 60'
18.25
El comodín de La 1
Espai en què els concursants s'enfronten a 10 preguntes, encara que compten amb l'ajuda de set comodins per intentar trobar la resposta correcta i mantenir el màxim de diners possibles. Els participants tenen set possibilitats de premi, però les opcions van minvant a mesura que utilitzen els comodins o fallen les respostes. A més, els aspirants compten amb l'ajuda d'un acompanyant que els pot fer guanyar comodins extra en una ronda ràpida de preguntes i respostes i que, puntualment, els pot ajudar a contestar una pregunta.
Altres
Durada: 60'
19.25
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 65'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Viaje al centro de la tele exprés
Programación infantil
Un viatge pels programes infantils que han entretingut, educat i divertit diverses generacions de nens a TVE.
Altres
Durada: 45'
22.50
Días de tele
El día que la tele perdió la virginidad
Lliurament que repassa com als anys 90 el contingut sexual a la televisió era gairebé inexistent, fins que Canal + va emetre la primera pel·lícula per a adults i la resta de canals també hi van afegir picant. Va ser el dia que la televisió va perdre la virginitat. Així mateix, el programa es pregunta si el desig és el motor que mou el món i si es parla prou de sexe.
Altres
Durada: 130'
01.00
Comando actualidad
Inclou Quiero ser astronauta i Licencia para volar
Altres
Durada: 120'
03.00
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
05.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 60'