Programació La 2

Dimecres, 29 maig de 2019
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
Activa2
Espai en el qual es proposen hàbits saludables per aconseguir una millor qualitat de vida. Així mateix, es mostren les últimes tendències esportives i es parla amb esportistes i famosos, que expliquen els mètodes que segueixen.
Altres
Durada: 30'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 30'
08.00
Las estaciones salvajes
L'ecosistema subtropical més gran dels Estats Units és al sud de Florida, un paisatge de pantans, aiguamolls, prats i boscos inundats, on centenars d'espècies animals i vegetals s'han adaptat a dues estacions extremes: estius humits i hiverns secs. Són els Everglades.
Documentals
Durada: 50'
08.50
Agrosfera 30
Resum de mitja hora del programa Agrosfera.
Altres
Durada: 40'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 60'
10.55
Documenta2
Inclou Memorias de piedra: China. Cuando las montañas se pintaban: Al sur de China, en la provincia de Guangxi, existe un lugar legendario que guarda el misterio de un arte muy antiguo, el yacimiento de Huashan. Unas pinturas hechas con pigmentos rojos que adornan las paredes rocosas, a decenas de metros de altura.
Documentals
Durada: 55'
11.50
Panoramas futuros con James Woods
Sustituir a Dios
Sèrie documental que examina la convergència que existeix entre l'home i la màquina i redefineix el que significa ser humà.
Documentals
Durada: 60'
12.50
Mañanas de cine: La batalla de Rogue River
Durant anys, l'exèrcit ha patit els atacs dels indis d'Oregon. El comandant Major Archer és destinat a la zona per acabar d'una vegada per totes amb aquests enfrontaments.
Pel·lícules
Durada: 70'
14.00
Grandes diseños
Kevin McCloud reprèn durant cinc anys la construcció de l'original casa del turó que Ed Waghom fa a mà al comtat anglès de Herefordshire. Amb l'ajuda de la seva dona, la Rowena, que s'ocupa de tenir cura de la granja, l'Ed edifica una llar familiar d'aspecte catedralici.
Documentals
Durada: 50'
14.50
Hoteles increíbles. La vida más allá del vestíbulo
Fogo Island Inn, Terranova, Canadá
El Giles i la Monica experimenten la càlida abraçada del Fogo Island Inn, en un enclavament rocós i ruixat pel mar de la remota illa Fogo a Terranova, el Canadà. Blanc, angular i posat sobre xanques en ziga-zaga com les cases de pescadors locals, l'espectacular hotel fa un homenatge als colons europeus.
Documentals
Durada: 55'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou Depredadores acústicos: el cárabo lapón i África extrema: Las montañas del Dragón. Sobrevivir en la cumbre: Els Drakensbers o muntanyes del Drac són un territori inhòspit i implacable, però no són incompatibles amb la vida. Patrimoni de la Humanitat des del 2000, alberguen més de 2000 espècies de plantes i una infinitat d'aus, mamífers, rèptils i amfibis.
Documentals
Durada: 95'
18.05
Documenta2
Inclou La tumba de Shakespeare
Documentals
Durada: 50'
18.55
Las recetas de Julie
Val Thorens
La Julie és a la Vall de Belleville. Té tres valls amb els seus centres turístics Saint-Martin, Les Menuires i Val Thorens.
Altres
Durada: 65'
20.00
Cartas en el tiempo
Una mano tendida
Clara de Ramón i Eudald Font són madrina i fillol en una carta de la Segona Guerra Mundial i Josefa Suárez interpreta la madrina d'un nen etíop. La finalitat principal d'aquestes cartes de madrines, tan diferents, és la de mantenir la moral alta a la primera carta i el reconeixement mutu en la segona.
Documentals
Durada: 30'
20.30
La 2 noticias
Repàs a tota la informació d'actualitat des d'una òptica diferent.
Informatius
Durada: 30'
21.00
Construcciones ecológicas
Cabañas en el árbol
El turisme és, avui dia, la principal indústria del món. França és la primera destinació turística mundial. A l'illa de Chole, a Tanzània, només s'hi accedeix per vaixell i no tenen xarxa d'aigua potable ni electricitat. Una parella francesa hi ha erigit un hotel ecològic.
Documentals
Durada: 25'
21.25
Ese programa del que usted me habla
Un repàs diari des de la perspectiva de la comèdia de l'actualitat política, cultural, social i esportiva.
Altres
Durada: 35'
22.00
Días de cine clásico: El apartamento
C.C. Baxter és un ambiciós empleat d'una empresa d'assegurances de Manhattan. És solter i viu sol en un apartament discret que deixa ocasionalment als seus superiors perquè es trobin amb les amants. Ell confia que els favors li serveixin per millorar la seva posició a l'empresa.
Pel·lícules
Durada: 125'
00.05
Pel·lícula: Marion, 13 años eternamente
Marion Fraisse té 13 anys quan decideix penjar-se, el 23 febrer del 2013. Amb ella, com un símbol, hi ha el seu telèfon mòbil i una carta en què es dirigeix als seus companys de classe que la van assetjar.
Pel·lícules
Durada: 90'
01.35
Conciertos de Radio 3
Pau Riba. El cantautor galàctic Pau Riba porta fa segle que fa música tan personal com intransferible. És un honor que s'hagi acostat a aquest plató.
Altres
Durada: 35'
02.10
Ese programa del que usted me habla
Un repàs diari des de la perspectiva de la comèdia de l'actualitat política, cultural, social i esportiva.
Altres
Durada: 30'
02.40
Documenta2
Inclou Napoleón Bonaparte. La campaña de Egipto: Los descubrimientos
Documentals
Durada: 55'
03.35
Construcciones ecológicas
Desconectados
Dormir aïllat i desconnectat de tot, al desert, cada vegada atrau més turistes. A Jordània hi ha un allotjament únic. Van reutilitzar les restes d'un edifici antic i van fer servir per als murs una barreja de ciment i pedres del propi terreny, i revestiment de terra.
Documentals
Durada: 25'
04.00
Grandes diseños
Joe Stuart, enginyer de 26 anys amb moltes idees, pocs diners i una oportunitat, construeix per a ell i la seva nòvia, la Lina, en una parcel·la de 38 m² quadrats, la casa de dues habitacions més petita de Londres, que té, a més, magatzem, taller, dos banys, un estudi, un saló amb cuina i una terrassa.
Documentals
Durada: 50'
04.50
Los leones del desierto
Al nord de Botswana, el llac de Nxai Pan s'asseca a l'estiu i les temperatures són tan altes que ni tan sols els rudes lleons estan fora de perill de la mort. Set, fam i mort els aguaita, dia i nit. Els animals no descansen, són assetjats i moren a poc a poc en aquest angoixant infern a la Terra.
Documentals
Durada: 50'
05.40
Nuestro planeta
Alienígena
Les possibilitats que hi hagi vida en un altre planeta són bastant altes. El programa es pregunta com seria la vida a l'espai, si n'hi ha, i si es podria parlar amb els extraterrestres.
Documentals
Durada: 50'