Programació La 2

Dissabte, 3 desembre de 2022
06.25
Las recetas de Julie
La cocina vandeana con Alexandre Couillon
La Julie coneix un jove xef nascut a l'illa de Noirmoutier i enamorat de la seva regió, Alexandre Couillon.
Altres
Durada: 50'
07.15
Documenta2
Inclou Mi odisea griega: Monemvasia/Elafonisos/Citera: El Peter aprofundeix en la història de Monemvasia: coneix una de les esglésies bizantines més antigues del país, Santa Sofia, i una de les zones vinícoles més antigues del món. Després, posa rumb a Elafonisos i, finalment, es dirigeix a l'illa dels seus avantpassats, Citera.
Documentals
Durada: 45'
08.00
Los conciertos de La 2
Festival Coma. Teatros Canal. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 85'
09.25
Los Image Catchers
Pelea de cabras on the rocks
El programa intenta gravar les baralles, tremendes i emocionants, dels mascles de cabra salvatge, quan entren en zel per les femelles.
Documentals
Durada: 25'
09.50
Agrosfera
Programa informatiu agropecuari i de turisme rural.
Altres
Durada: 35'
10.25
Para todos La 2
Montse Elías analitza la salut mental dels adolescents amb el psicòleg i pedagog Jaume Funes. Tot seguit, s'interessa per les propietats de les algues i mostra el projecte Cycling Without Age. A més, Fernando Valladares aconsella sobre com comprar respectant el medi ambient, i Patricia Ramírez planteja els problemes que comporta la sobreprotecció en la infantesa.
Altres
Durada: 30'
10.55
Rick Steves por Europa
Italia: Verona, Padua y Ravena
L'autoritat de viatges nord-americà Rick Steves guia els espectadors a través de les seves ciutats europees favorites.
Documentals
Durada: 30'
11.25
Las recetas de Julie
La cocina saboyarda con Jean Sulpice
La Julie viatja a Annecy per conèixer Jean Sulpice, xef de Savoia.
Altres
Durada: 55'
12.20
820 Km. Las siete vías de peregrinación por la pro
A través de 820 quilòmetres de pelegrinatge, l'historiador i arqueòleg Javier Gómez Vila i el fotògraf Xosé Reigosa conviden a recórrer el ric i variat patrimoni dels camins de Lugo a través de la seva gent i els seus paisatges. A més de passar per les rutes declarades Patrimoni de la Humanitat, els protagonistes mostren durant el seu viatge altres rutes que aspiren al reconeixement oficial de vies de peregrinació a Santiago, com ara la Via Künig, el Camí del Mar i la Via Regia.
Documentals
Durada: 50'
13.10
Jara y sedal
Un ejemplo para todos
A principis dels anys 2000, el linx estava a punt de desaparèixer. Gràcies al treball conjunt de les administracions, els científics i els propietaris de les finques cinegètiques, aquest felí espectacular ha multiplicat per 14 el nombre d'exemplars en només dues dècades.
Altres
Durada: 45'
13.55
Tendido cero
Programa taurí que repassa l'actualitat de les fires i els esdeveniments que tenen lloc a les places de tot el món.
Altres
Durada: 45'
14.40
España entre el cielo y la tierra
Picos de leyenda
El programa arriba al Pirineu aragonès, un món de llegenda. Els Montes Malditos aboquen les seves aigües cap a la Vall de Benasc, que conserva les glaceres més grans d'aquestes muntanyes.
Documentals
Durada: 55'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Amur, el Amazonas de Asia: El extremo oriente, Amur, el Amazonas de Asia: El dragón negro i Amur, el Amazonas de Asia: Los manantiales secretos: Riu amunt, cap a Mongòlia, l'itinerari de la sèrie deixa enrere els boscos boreals de l'extrem nord de la Xina i el sud de Sibèria per seguir els dos afluents més occidentals de l'Amur, que travessen els pasturatges més vastos del planeta.
Documentals
Durada: 145'
18.45
¡Qué animal!
Cánidos
Capítol dedicat als cànids: gossos, llops i guineus comparteixen fortalesa, resistència, intel·ligència, a més d'una oïda i un olfacte més sensibles que l'humà.
Documentals
Durada: 30'
19.15
Reduce tu huella
Las delicias del km.0
Adela Úcar arriba a Pontevedra per conèixer les delícies del quilòmetre zero. Un viatge que li permet conèixer productors locals i cuiners que aposten pels productes de la terra.
Altres
Durada: 60'
20.15
Las últimas horas de Pompeya
Nuevos descubrimientos
El 17 d'octubre del 79 dC, la ciutat de Pompeia va ser enterrada sota lava després de la sobtada erupció del Vesuvi. Avui, aquest indret mític encara no ha revelat tots els seus secrets, i s'està fent una nova campanya d'excavació, la més significativa en 70 anys.
Documentals
Durada: 50'
21.05
Caminos de Santiago, entre el cielo y la tierra
Camino francés (I)
Aquest primer capítol del Camí Francès arrenca a terres gal·les, i creua els Pirineus per Roncesvalles.
Documentals
Durada: 55'
22.00
El cine de La 2: El palacio ideal
França, finals del segle XIX. Joseph Ferdinand Cheval és un carter que viatja cada dia pels poblets de la regió de Drôme. Un dia coneix la dona de la seva vida, la Philomène, i de la seva unió en neix l'Alice, a qui estima més que a ningú. Per ella, Cheval es proposa un objectiu: construir un palau increïble amb les seves pròpies mans. Malgrat les dificultats, Cheval no es rendeix i dedica 33 anys a construir una obra extraordinària que va cridar l'atenció d'artistes com André Breton o Pablo Picasso, i que encara avui és famosa a França.
Pel·lícules
Durada: 100'
23.40
La noche temática
Inclou En busca de Hedonia i El padre de los cyborgs
Documentals
Durada: 150'
02.10
Todo puede suceder
Emissió dels capítols 2.19, 2.20, 2.21, 2.22 i 2.23.
Sèries
Durada: 250'