Programació 8tv

Dijous, 13 setembre de 2018
06.00
8 de 8
Cobla La Flama de Farners: Als quatre vents. Programa musical de 16 episodis que recupera una de les tradicions musicals catalanes més antigues i arrelades: la sardana.
Altres
Durada: 30'
06.30
Catalunya Blues
Blas Picón & The Junk Express. Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
Altres
Durada: 30'
07.00
El món a RAC1
Emissió en directe de l'àudio del programa El món a RAC1.
Altres
Durada: 164'
09.44
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 189'
12.53
Zap 8/Interferencias
Selecció dels moments més divertits de la televisió i de YouTube.
Altres
Durada: 42'
13.35
Cuando el mundo se tambalea
La India de Gandhi
Sèrie documental formada per 26 episodis en què es repassen els esdeveniments més notables i influents del segle XX i de començaments del XXI.
Documentals
Durada: 67'
14.42
Nexos
Las columnas de Hércules
Sèrie documental que mostra els punts d'unió entre diferents cultures amb l'objectiu d'afrontar amb èxit la convivència a través de l'enteniment mutu. Es tracta d'un projecte del Grup d'Alt Nivell per a l'Aliança de Civilitzacions.
Documentals
Durada: 63'
15.45
Escépticos
¿Milagros?
Programa de divulgació científica.
Altres
Durada: 46'
16.31
¡Llama a la comadrona!
Per primera vegada en la seva carrera, la Jenny no és testimoni de l'inici d'una nova vida, sinó de la seva fi. Mentrestant, les monges tenen cura del germà de la Peggy, la netejadora del Nonnatus House, a qui han diagnosticat càncer.
Sèries
Durada: 59'
17.30
¡Llama a la comadrona!
L'estat mental de la germana Monica Joan sembla que empitjora i la policia la troba vagant a prop dels molls en camisa de dormir. A causa d'això, agafa una pneumònia. Sorgeixen més problemes quan l'acusen de robatori. El cas és portat a judici i les monges i infermeres temen que la fiquin a la presó.
Sèries
Durada: 65'
18.35
Erica
Per triar i remenar
L'Erica, que se sent com una fracassada des que va acabar la secundària, decideix demanar-li a l'Ethan, que s'està divorciant i recentment es va mudar a Toronto, que l'acompanyi a una reunió d'exalumnes i es faci passar pel seu nòvio. Hi ha dues persones que l'Erica no espera veure allà. Una és la Katie, que sempre es ficava amb ella, i l'altra Zach Creed, el noi popular amb qui va perdre la virginitat.
Sèries
Durada: 60'
19.35
Hora B
L'espai vol donar a conèixer de primera mà i abans que ningú el que ha passat al Barça al llarg del dia i quina és la reacció del club davant de qualsevol fet destacat de la seva actualitat.
Esports
Durada: 59'
20.34
8 al dia
Magazín d'actualitat que inclou entrevistes, reportatges i debats, entre altres seccions més lúdiques.
Altres
Durada: 21'
20.55
La nit a 8tv
Espai informatiu que repassa les claus del dia mitjançant entrevistes i debats.
Altres
Durada: 125'
23.00
Pel·lícula: Espies de Cambridge (III, IV)
Quatre distingits estudiants de Cambridge, membres de la classe alta, atractius, cultes i brillants, ingressen en el servei secret anglès en una època marcada per les disputes ideològiques. Alhora, gairebé per inèrcia, es transformen en agents dobles per a la KGB, organització de la intel·ligència soviètica.
Pel·lícules
Durada: 141'
01.21
La nit a 8tv
Espai informatiu que repassa les claus del dia mitjançant entrevistes i debats.
Altres
Durada: 80'
02.41
Clips
Programa d'entreteniment per a adults.
Altres
Durada: 199'