Programació TV3

Divendres, 17 setembre de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Edició i presentació: Ariadna Oltra El Temps: Gemma Puig
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
El programa entrevista el diputat de la CUP Carles Riera. A més, se li planteja al politòleg i professor de la Universitat Pompeu Fabra Toni Rodon quines implicacions té que un govern participi en protestes contra decisions de les quals és copartícip. Més tard, el programa connecta amb el Pakistan, amb el director de la revista 5W Agus Morales, perquè expliqui quina situació ha trobat a la frontera amb l'Afganistan i què li han explicat les persones que fugen del país controlat pels talibans. Finalment, se sap quines obres d'art ha triat Toni Martínez per fer el repàs polític d'aquesta setmana, marcada per les presències i les absències a la taula de diàleg.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Mousse amb pressegat
Una recepta fàcil, bona, dolça i fresca, per fer unes postres sense complicacions.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Cati i la Iolanda acaben d'ultimar els detalls de la inauguració de la seva sabateria. A més, la dona coneix el Marc i decideixen que el noi li farà classes de natació. Mentrestant, l'Adam ajuda la Marta a solucionar un conflicte al Burger amb l'home de la seva cita. El Vicenç torna a casa després de l'operació de pròstata i es deixa cuidar per l'Andreu i la Pili. Més tard, el Juli confessa a l'Anna que ha tornat amb ella perquè vol tenir parella i una família i l'estima a ella. Finalment es troben amb el Jordi, que, en veure'ls, dissimula la seva decepció, però l'home corre a explicar-li a la Sílvia que els nois s'han reconciliat.
Sèries
Durada: 45'
16.40
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Zona zàping
El programa compta amb la participació del grup valencià La Fúmiga, que posa música al Top 1 amb el seu tema Mideterrània. El protagonista, i la imatge viral de la setmana, és un gat en perill de caure d'una altura considerable en un estadi de beisbol als Estats Units, que aconsegueix robar l'atenció del públic i que, finalment, és salvat. També es poden veure algunes de les reaccions al trist debut del Barça a la Champions, un gos fent un catch en un partit de criquet i una pantera gegant virtual en un camp de futbol americà.
Altres
Durada: 40'
22.45
La gran pel·lícula: Nit reial
8 de maig de 1945, Dia de la Victòria a Europa. La ciutat de Londres celebra el final de la guerra, i al Palau de Buckingham hi ha dues princeses desitjoses de ser part de l'alegria fora de palau. Mentre el rei Jordi prepara el seu discurs, a la princesa Isabel, ara reina Isabel II, i la seva germana, la princesa Margarida, se'ls permet sortir d'incògnit per unir-se a les celebracions. És una nit plena d'emoció, perill i els primers aleteigs d'amor.
Pel·lícules
Durada: 110'
00.35
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.10
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
04.00
Rumba a l'estudi
Rumba Gitana. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Jordi Molina. Espai musical.
Altres
Durada: 60'