Programació La 1

Divendres, 17 setembre de 2021
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 150'
08.30
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 240'
12.30
Mejor contigo
Espai que aborda temes variats explicats pels protagonistes i amb la participació de professionals que contribueixen amb els seus coneixements a oferir-ne noves perspectives.
Altres
Durada: 90'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
14.20
Mejor contigo
En aquesta part del programa s'obre un espai per a la conversa amb els personatges més recognoscibles de l'actualitat perquè expliquin els seus nous projectes en una xerrada animada i fluida.
Altres
Durada: 40'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 55'
15.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Dos vidas
La Julia està destrossada després d'haver estat assenyalada pels veïns del poble com a autora dels articles al diari. La Diana és l'única que la defensa sense importar-li enfrontar-se a qui sigui, encara que, enmig de tanta hostilitat, la Julia troba un suport inesperat. Mentrestant, el Mario intenta fer de mitjancer entre l'Erik i l'Olga, ja que no li agrada que el noi li falti el respecte a la seva mare, i li fa veure que, si segueix així, pot quedar-se molt sol. Just el contrari que sembla esperar-li al Ribero, que arriba de Berlín completament canviat. Paral·lelament, a l'Àfrica, la situació del Víctor és tan angoixant que li passa pel cap treure's la vida. Davant d'aquesta revelació, la preocupació de la Carmen és màxima, però no sap què pot fer per evitar-ho. Finalment, després d'intentar vendre les seves pertinences per aconseguir els diners que li permetin quedar-se a Río Muni, la Linda s'adona que les seves finances mai seran tan generoses i que potser ha arribat el moment d'abandonar Guinea.
Sèries
Durada: 55'
17.25
Servir y proteger
El Durán visita Daniel Bravo, pres implicat en la mort d'Ana Parrabera. El Quintero es preocupa després d'una visita sorpresa del Hariri. Paral·lelament, el Jota fa un petó a la Beatriz, però ella rebutja els seus avanços. A més, la Lídia torna d'Ucraïna. Mentrestant, la Hanna ja està fora de perill, i totes dues han trencat la seva relació. Finalment, el Carlos surt de l'hospital.
Sèries
Durada: 60'
18.25
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 55'
19.20
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es para una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 70'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 55'
21.55
La suerte en tus manos
Sorteig de la loteria.
Altres
Durada: 15'
22.10
Pel·lícula: Contagio
Un virus letal que es transmet per l'aire i mata en qüestió de dies es propaga ràpidament. A mesura que va creixent l'epidèmia, la comunitat mèdica mundial lluita contrarellotge per trobar una cura i controlar el pànic, que s'estén fins i tot més de pressa que el virus mateix. Alhora, la gent lluita per sobreviure en una societat que s'enfonsa.
Pel·lícules
Durada: 100'
23.50
Pel·lícula: Proud Mary
La vida de la Mary, una assassina letal que treballa per a una poderosa família dedicada al crim organitzat, canvia quan coneix el Danny, un jove atrapat en el submon criminal de Boston. Els problemes sorgeixen quan, mirant de protegir el Danny, la Mary acaba generant una perillosa batalla entre màfies.
Pel·lícules
Durada: 80'
01.10
Néboa
La investigació del cas Urco fa un nou gir amb l'aparició de la motxilla de l'Ana durant un operatiu de la UCO. Per trobar-hi alguna resposta, la Mónica ordena interrogar de nou els amics de l'Ana, ja que hi ha alguna cosa de la nit del primer assassinat de l'Urco que no han explicat i està decidida a esbrinar-ho. No obstant això, aquest no és l'únic front obert que tenen a la caserna. Un desconegut ha entrat al garatge de la Carmela, ha agredit la sergent Souto i s'ha endut la cinta número 9. Més tard, l'avenç més important de la investigació dels assassinats de l'Urco es produeix gràcies a Olaia Ulloa. La filla gran de l'Alejandro decideix lliurar una cinta de vídeo a la Vega, de manera que la Mónica és testimoni del que va passar el 1989. Finalment, i aliena al que passa a la caserna de Néboa, la Vega intenta tornar a la normalitat després de l'incident entre el Gael i l'Emilio.
Sèries
Durada: 60'
02.10
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 230'