Programació La 2

Dijous, 5 desembre de 2019
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
Zoom tendencias
Programa que recull les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 30'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 25'
07.55
Secretos de la India salvaje
El reino del elefante
Al costat de riu Brahmaputra, un lloc únic al món, viuen els últims herbívors gegants; l'elefant indi, el rinoceront indi i el búfal d'aigua. En aquest paradís, les cries nascudes al gener s'enfronten a 6 mesos de sequera i dos súper depredadors: el tigre de bengala i la cobra reial.
Documentals
Durada: 50'
08.45
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 15'
09.00
Pueblo de Dios
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 30'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
La aventura del saber
Emissió dels reportatges Arturo Berned, escultor i Boek visual: Collage firmado por mujeres. A més, s'entrevista el politòleg Pablo Simón i la filòloga i actriu Luna Paredes.
Altres
Durada: 55'
10.50
Documenta2
Inclou Contacto: Entre tots els exoplanetes habitables no se sap quants alberguen vida realment. Aquesta és la propera incògnita de l'equació de Drake i el desafiament que suposa per als científics és immens.
Documentals
Durada: 60'
11.50
Top 10: el arte de la arquitectura
Diseños extravagantes
Els dissenys poc comuns en els edificis es realitzen comptant amb la funcionalitat, sent dissenys no convencionals en els quals innovació i funcionalitat van de la mà.
Documentals
Durada: 50'
12.40
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
12.50
Mañanas de cine: La senda de la traición
Una banda de malfactors encapçalada per un renegat anomenat Rollins intenta trencar els llaços d'amistat entre els colons blancs i els indis. El cap dels apatxes, Winnetou, i el seu amic, el soldat de frontera Old Shatterhand, fan tot el que poden per salvaguardar la pau.
Pel·lícules
Durada: 90'
14.20
La escapada italiana de Gino
Roma
Gino convida a conèixer la gastronomia de Roma, per a ell, la capital del menjar italià. De la seva mà es coneixen els secrets del rostit romà de porc, la cuina tradicional de l'Anna i les carnisseries italianes, amb els productes prepara dues delicioses receptes típiques locals
Altres
Durada: 25'
14.45
Ciudades españolas Patrimonio de la Humanidad
San Cristóbal de la Laguna
San Cristóbal de la Laguna, va ser declarada patrimoni de la humanitat pel seu traçat de més de 500 anys d'antiguitat, i la seva extraordinària arquitectura colonial, més de 600 façanes originals, que s'han mantingut intactes fins avui.
Documentals
Durada: 60'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou Francia salvaje i El planeta bajo el agua: El micromundo: Els habitants més petits del planeta sota l'aigua són tan diminuts que la seva bellesa s'escapa a simple vista. Acostant-se a aquest món microscòpic es descobreix un món captivador d'estructures increïbles i moviment constant.
Documentals
Durada: 100'
18.10
Documenta2
Inclou Napoleón Bonaparte. La campaña de Egipto: Los descubrimientos: Napoleó Bonaparte dirigeix una expedició de 50.000 mil soldats i 200 científics per conquerir i explorar Egipte. Durant tres anys, l'exèrcit francès intenta desallotjar els mamelucs, arruïnar el comerç anglès obrint una nova ruta a l'Índia i donar a conèixer Egipte.
Documentals
Durada: 50'
19.00
La escapada italiana de Gino
Gino D'Acampo se'n va de gira per la terra on va néixer, Itàlia. Durant les seves visites mostra les diferents receptes de la zona utilitzant productes locals.
Altres
Durada: 45'
19.45
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 15'
20.00
Atención obras
Aquesta setmana s'entrevista Coque Malla, que explica les sensacions de la seva gira per tot el país. L'artista es va retirar a el camp per preguntar-se si és possible una revolució i allí va compondre les lletres del seu últim treball. El guanyador de l'últim Goya a la Millor Cançó Original repassa en imatges les seves més de tres dècades a la música passant per les seves incursions a la gran pantalla. També es mostra Il Pirata, de Bellini, una de les òperes menys programades al món a causa de la dificultat vocal que té per als intèrprets. A més, s'ofereix un reportatge sobre la primera exposició monogràfica que es dedica al pintor italià Giovanni Boldini a Espanya.
Altres
Durada: 30'
20.30
La 2 noticias
Repàs a tota la informació d'actualitat des d'una òptica diferent.
Informatius
Durada: 30'
21.00
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'
21.05
Construcciones ecológicas
Inclou Eco-constructoras i Ecologistas del agua: Es coneixen a alguns herois de l'eco-construcció, que veuen com l'aigua és una font d'energia neta.
Documentals
Durada: 55'
22.00
Documaster
Inclou Margarita de Inglaterra: La princesa rebelde: Emissió dels capítols: Deber o placer y Repudiada
Documentals
Durada: 110'
23.50
En portada
Del negro al verde
L'ONU demana esforços i compromisos a la seva cimera climàtica i Polònia té molt per oferir. La seva política energètica es basa en el carbó, però la Unió Europea pressiona per accelerar la transició a les renovables.
Altres
Durada: 40'
00.30
Generacion.es
Consumo
Els joves es posen a la pell dels venedors d'abans, mentre que els més grans compren per internet. Tots junts venen coses de segona mà en un mercat de carrer.
Altres
Durada: 50'
01.20
Conciertos de Radio 3
Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 30'
01.50
Documenta2
Inclou Napoleón Bonaparte. La campaña de Egipto: La conquista
Documentals
Durada: 50'
02.40
Un palacio para el pueblo
Inclou El Palacio Nacional de Cultura: Sofia i El Palacio del Parlamento: Bucarest: El Palau del Parlament de Bucarest és un edifici impressionant, però per aixecar-lo es va posar en risc l'economia nacional, ja que va anar de la mà de la pitjor crisi econòmica de la història de Romania.
Documentals
Durada: 50'
03.30
Pel·lícula: Los que quisieron matar a Franco
Basat en un relat de Max Aub, La verdadera muerte de Francisco Franco, el documental repassa tots els atemptats frustrats que es van perpetrar contra Franco entre el 1936 i el 1964.
Pel·lícules
Durada: 95'
05.05
Natural World: Animales polares
Documentals
Durada: 50'
05.55
Descubrir
Sri Lanka
Documentals
Durada: 5'