Programació TV3

Dijous, 5 desembre de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
06.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Els matins
S'analitza la denuncia contra la violència masclista de Xile, El violador ets tu, que ha fet la volta al món. Es comenta també la crítica situació que viu el país, amb la periodista xilena Judith Muñoz. A més, usuaris i associacions valoren els canvis de tarifes i targetes del transport públic. També visita el plató l'economista i consultor en transformació i estratègia digital Marc Vidal per parlar de La era de la humanidad. Hacia la quinta revolución industrial, el llibre que acaba de publicar, on assegura que aquest és el moment més complex que ha viscut mai la humanitat. Després s'explica la crida que ha fet la UGT a Lleida a no comprar en diumenges i festius per intentar conciliar la vida laboral i familiar dels treballadors del comerç, i també s'anuncien els nominats als Premis Gaudí.
Altres
Durada: 205'
11.50
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 125'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Peus de porc amb xocolata
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
L'Eva aconsella a l'Andreu que animi la Pili a acceptar la feina a Madrid, i la Charo fa el mateix amb la Pili, de manera que ell se sent gelós i traït. La Sílvia, per la seva banda, es preocupa per la Romina quan el Litus li diu que ha faltat a teràpia, de manera que va a buscar-la a la feina, però la Romina la fa fora de males maneres. Paral·lelament, la Clara està creuada des que va saber que l'Eva i el Litus van estar embolicats, i ho paga amb l'Ismael. Finalment, la Lola vol que la Gemma l'aculli a casa seva, però ella no es deixa enganyar.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Polònia
Pedro Sánchez torna a casa de Felipe González i José Luis Rodríguez Zapatero, els seus pares polítics, per donar-los una notícia nova: ell i Pablo Iglesias adoptaran un partit independentista nou. A més, Tomàs Molina està gelós perquè l'activista Greta Thunberg li està robant protagonisme i fa tot el possible perquè no arribi a la cimera contra el canvi climàtic que se celebra a Madrid. Per altra banda, el govern de la Generalitat, després de veure els càstings finals d'Operación Triunfo, fa el seu propi concurs, Triunfo Operación, un mètode nou per acabar amb les llistes d'espera de la Sanitat. I després del Black Friday, arriba a Podem el Black December, amb els principis del partit a preus rebaixats.
Altres
Durada: 40'
22.35
Els meus pares
La mare de Màrius Serra
Gemma Nierga entrevista la mare de Màrius Serra, Carme Roig. Té 93 anys i fa poc ha decidit per voluntat pròpia deixar el seu pis de tota la vida al barri de Virrei Amat de Barcelona i anar a viure en una residència per a la gent gran a Horta. La Carme és una dona valenta, decidida i avançada per la seva època a qui no li va fer por tirar endavant un negoci familiar quan encara hi havia poques dones que treballessin fora de casa. La Carme explica com era el Màrius de petit, quan va començar a aficionar-se a les lletres i reviu anècdotes divertides de la família Serra Roig. Per celebrar el dinar de família, el programa es trasllada fins a Vilanova i la Geltrú, el poble on va néixer i créixer la Carme i on encara té molts lligams emocionals. Allà el Màrius explica la història de la Carpa Juanita i la Carme rep una visita sorpresa que li fa molta il·lusió: la de les seves cosines de Vilanova.
Altres
Durada: 55'
23.30
Quan arribin els marcians
Amb motiu dels concerts de Bad Gyal i Rosalía a Barcelona, els marcians visiten el saló Dvine Nails a Cerdanyola, on aquestes artistes es fan les ungles, per indagar en els motius que porten els humans a decorar-se el cos. D'altra banda, parlen amb el filòsof Ernesto Castro, amb la sociòloga Patrícia Soley-Beltran i amb el músic madrileny Chenta Tsai, conegut com a Putochinomaricón. A més, es parla amb tres destacats periodistes culturals sobre qui decideix què és art i què no, el paper que juguen el periodisme i la crítica en l'elaboració d'aquest criteri i en quina influència té tot plegat en la construcció dels gustos personals. També s'investiga com s'ho fan els humans per anar atabalats tot el sant dia, i per això els marcians abdueixen Guillem Albà, que aquests dies presenta a l'Off de La Villarroel, a Barcelona, l'espectacle Calma!.
Altres
Durada: 45'
00.15
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
01.50
Gran reserva
Entrevistes. Mikimoto Club
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 15'
02.05
Gran reserva
Entrevistes: Mikimoto Club
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 20'
02.25
Ritmes a l'estudi
Astrio. Al cap de deu anys de carrera, els Astrio continuen investigant i buscant noves fronteres tant en concert com en estudi. El grup ha anat transformant el seu so. Al començament estava més lligat als trios clàssics de Hammmond, i a poc a poc l'han anat actualitzant fins arribar a un estil desvergonyit proper a la música electrònica
Altres
Durada: 60'
03.25
Blues a l'estudi
Mario Cobo. Quan parlem d'aquest guitarrista ens ve al cap un so genuí que ens evoca "música d'arrel" i una autenticitat en el seu discurs fora de dubte. En la sessió d'avui, Mario Cobo ens presenta el seu repertori, en què repassa les seves infuències, que van del rock'a'billy al western-swing o del blues al country. Josep Lluís Pérez a la guitarra, Daniel Nunes al contrabaix i Marco Antonio López a la bateria.
Altres
Durada: 60'
04.25
Jazz a l'estudi
Eva Cortés. Les arrels de la cantant Eva Cortés són múltiples i variades i això ha portat les seves composicions cap als ritmes llatins, el flamenc i el blues. L'acompanyen els músics amb qui ja té 3 discos: Pepe Rivero al piano, Toño Miguel al contrabaix i Georvis Pico a la bateria, oferint-nos aquí una mostra del que en serà el proper.
Altres
Durada: 85'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'