Franja La 2

Diumenge, 23 setembre de 2018
06.00
Pequeños universos: el universo escondido
Inclou El borde de la sal, La frontera líquida i Islas de agua: A moltes zones del planeta es creen basses, llacunes o llacs en ambients secs.
Altres
Durada: 90'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
Día de la Música 2015. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 45'
08.45
En lengua de signos
Programa que resumeix l'actualitat del món per a les persones sordes, en llengua de signes.
Informatius
Durada: 30'
09.15
Shalom
Sucot o la fiesta de las cabañas
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
09.30
Medina en TVE
Islam y cultura democrática
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
09.45
Buenas noticias TV
150 aniversario de La Gloriosa
Programa que pretén compartir el missatge que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que está portant la llum de l'Evangeli, transformant el seu entorn i creant un món millor.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
Ana Palacios
El programa tracta de respondre a aquestes grans qüestions que totes les persones ens plantegem, des de la perspectiva de l'humanisme cristià, però sempre en diàleg amb els fidels d'altres religions i amb els qui, encara no compartint una creença religiosa, busquen la renovació de la humanitat.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
33, el musical
Espai catòlic en el qual una persona dóna testimoniatge públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Catedral de Tarazona
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
Tacumbú, adios al bañado
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 25'
11.55
El legado
El documental aborda un recorregut pel territori espanyol a la recerca dels orígens del concepte patrimoni i la seva evolució, alhora que narra els riscos que aquesta herència pateix recollint diferents reflexions sobre aquest tresor col·lectiu des de diferents perspectives, com la gestió o la restauració.
Documentals
Durada: 60'
12.55
Zoom tendencias
Reportatges d'actualitat sobre moda, tendències, escapades i viatges.
Altres
Durada: 35'
13.30
La gran aventura de la Canadiense
El documental narra la història de Barcelona Traction, fundada pel nord-americà Pearson. A causa d'aquest origen se la va denominar la Canadenca, la primera gran multinacional establerta en territori espanyol que va iniciar un projecte d'aprofitament hidroelèctric al Prepirineu.
Documentals
Durada: 75'
14.45
España entre el cielo y la tierra
El canto de Orfeo
Sèrie documental que recorre la geografia peninsular des de l'aire per tal de ressaltar aspectes geogràfics, històrics i culturals.
Documentals
Durada: 50'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 40'
16.15
Grandes documentales
Inclou La familia de lobos árticos y yo (I, II, III)
Documentals
Durada: 155'
18.50
Planeta selva
Inclou El despertar de la vida i El Edén tropical. Selvas americanas: Les selves neotropicals de Sud-amèrica s'estenen entapissant enormes territoris amb una increïble diversitat d'arbres i plantes.
Altres
Durada: 60'
19.50
El documental de La 2
Inclou Maravillas del universo: Gravedad
Documentals
Durada: 50'
20.40
Ciudades españolas Patrimonio de la Humanidad
Salamanca
Àvila, Alcalá de Henares, Baeza, Càceres, Còrdova, Conca, Eivissa, Mèrida, Salamanca, San Cristóbal de la Laguna, Santiago de Compostel·la, Segòvia, Tarragona, Toledo i Úbeda són les ciutats protagonistes dels 15 documentals d'aquesta sèrie, en la qual es mostra la riquesa cultural i històrica que les ha fet mereixedores del distintiu de Ciutats Patrimoni de la Humanitat.
Documentals
Durada: 55'
21.35
Apocalipsis: la Segunda Guerra Mundial
El cerco
1942-1943. Octubre de 1942, els soviètics segueixen resistint a Stalingrad i el Front Oriental s'estanca. Al desert egipci, les tropes de l'Imperi Britànic paren l'avanç de l'exèrcit de Rommel cap al canal de Suez.
Documentals
Durada: 55'
22.30
Versión española: Truman
El Julián rep la visita inesperada del seu amic Tomàs, que viu al Canadà. Els dos amics, al costat del Truman, el seu gos fidel, comparteixen al llarg de quatre intensos dies moments emotius i sorprenents, provocats per la situació difícil que està travessant el Julián.
Pel·lícules
Durada: 135'
00.45
Premio Donostia
Hirokazu Kore-eda
Altres
Durada: 20'
01.05
La caída del Reich
Aquest episodi explica l'avanç inexorable cap a Berlín de l'exèrcit soviètic, amb la captura de milers de soldats alemanys i la desfilada de seixanta mil presoners a Moscou.
Documentals
Durada: 55'
02.00
Los marchantes de Hitler
El novembre de 2013, el descobriment d'una fabulosa col·lecció de quadres a Munic va sorprendre el món. Cornelius Gurlitt va aconseguir amagar al seu apartament més de 1.400 obres d'art. Una col·lecció il·legal que el seu pare, Hildebrand Gurlitt, va reunir durant el Tercer Reich i que li va permetre enriquir-se gràcies als nazis.
Documentals
Durada: 65'
03.05
La carpa mas grande del mundo
Aquesta és la història de la construcció, a la plana del Kazakhstan, a la seva capital moderna, Astana, de la carpa més gran del món. Es tracta del centre d'oci Jan Shatyr, capaç d'acollir una ciutat de 10.000 habitants, amb platges tropicals, parcs aquàtics i un monorail, entre altres atraccions.
Documentals
Durada: 50'
03.55
La vida secreta de los materiales
Avui dia, els materials són a l'avantsala d'una revolució en què tot sembla possible. Membres biònics que poden sentir, sabates que es reparen a si mateixes i metalls que es dobleguen sols poden ser molt desconcertants o totalment meravellosos.
Documentals
Durada: 60'
04.55
Las recetas de Julie
Turena
Programa gastronòmic protagonitzat per la presentadora i crítica gastronòmica Julie Andrieu.
Altres
Durada: 35'
05.30
Las delicias del Mediterráneo
Venecia
Aventura culinària per la Mediterrània, per llocs històrics de les costes d'Itàlia, Grècia, Turquia i França per conèixer receptes de la seva cuina tradicional.
Documentals
Durada: 30'