Franja La 2

Dissabte, 31 octubre de 2020
06.00
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 80'
07.20
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
Concierto RTVE Andreas Prittwitz/Ciclo Radio Clásica. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 90'
09.30
Nacido explorador
África: el show del elefante
El Richard Wiese es dirigeix a Àfrica per trobar elefants, el mamífer terrestre més gran del món. A Botswana coneix tres elefants orfes i la parella que els ha criat durant vint anys. I a Namíbia recorre el desert de Namib, a la recerca d'elefants adaptats al desert.
Documentals
Durada: 25'
09.55
Agrosfera
Programa informatiu agropecuari i de turisme rural.
Altres
Durada: 35'
10.30
Para todos La 2
El programa reflexiona aquesta setmana sobre els carnets cívics a la Xina. A més, es conversa amb Sara Berbel, doctora en Psicologia Social i gerent municipal de l'Ajuntament de Barcelona, d'horaris laborals, conciliació, teletreball, usos de el temps i desconnexió digital. Així mateix, es mostra un projecte perquè els nens canadencs es converteixin en transmissors de valors sostenibles i mediambientals.
Altres
Durada: 25'
10.55
New neighbours
Al otro lado
Sèrie documental que tracta la diversitat cultural i la integració social a l'Europa actual.
Documentals
Durada: 25'
11.20
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 20'
11.40
Ciudades heladas: la vida al límite
Inclou Huella positiva o huella negativa i Con pies de plomo: És primavera a Svalbard i hi ha més hores de llum. És la millor època de l'any per gaudir d'aquest paisatge espectacular. La Christine i el Grace somien amb viure aïllats, a la vall. Han d'anar amb precaució, ja que és un entorn extrem.
Documentals
Durada: 100'
13.20
El hombre y la tierra: fauna ibérica
Inclou El juego de la caza (II) i El cazador social: El llop és un depredador que viu i actua en el si de grups perfectament jerarquitzats. Quatre anys d'estudi i filmació d'una bandada de llops permeten observar les seves delicades pautes de conducta social.
Documentals
Durada: 60'
14.20
Tendido cero
Programa taurí que repassa l'actualitat de les fires i els esdeveniments que tenen lloc a les places de tot el món.
Altres
Durada: 45'
15.05
Activa2
Espai en el qual es proposen hàbits saludables per aconseguir una millor qualitat de vida. Així mateix, es mostren les últimes tendències esportives i es parla amb esportistes i famosos, que expliquen els mètodes que segueixen.
Altres
Durada: 30'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou El tiburón toro i Maravillas de África. Cada día es una aventura
Documentals
Durada: 105'
18.05
¡Qué animal!
Pieles
Al planeta habiten espècies amb pells molt diverses. N'hi ha amb escates, amb plomes, amb pèls i cuirassades. En aquest capítol es revelen les característiques més sorprenents de totes aquestes pells. A més, Jesús María Blanco, enginyer industrial, explica què tenen en comú les pilotes de golf amb les escates dels taurons.
Documentals
Durada: 25'
18.30
Reduce tu huella
En movimiento
L'Adela comença aquest viatge en un dels transports més usats per l'home a la seva història, el cavall. A continuació se submergeix en el món del transport modern i el seu combustible, i ensenya com funciona un cotxe elèctric i iniciatives per reciclar la resina en biodièsel.
Altres
Durada: 55'
19.25
El primer hombre
Història de l'origen de la raça humana a partir de les últimes troballes científiques, presentada en un docudrama realitzat amb noves tècniques d'animació digital. Es reconstrueix la forma de vida de Piérola, ancestre compartit amb els grans simis i el de les espècies evolucionades a partir d'ell.
Documentals
Durada: 45'
20.10
Turismo rural en el mundo
Jordania
Capítol dedicat a Jordània, la petita joia del Pròxim Orient. El viatge s'inicia cap al sud i se segueix la Vall del Jordà per descobrir valls escarpades i congostos impossibles. Des del Mar Mort, s'arriba a la Ciutat Perduda de Petra, abans de submergir-se en l'hipnòtic desert vermell de Wadi Rum.
Documentals
Durada: 40'
20.50
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
21.00
Festival de Cine de Valladolid
Gala de clausura
Gala de cloenda de la 65 edició de la Seminci-Semana Internacional de Cine de Valladolid, presentada per la periodista de RTVE Elena S. Sánchez.
Altres
Durada: 60'
22.00
El cine de La 2: Ahí os quedáis
Quan mor el seu pare, quatre germans grans, colpejats per les seves vides d'adults, es veuen obligats a tornar a la seva casa de la infantesa. Aquí han de viure sota el mateix sostre durant una setmana, juntament amb la seva mare, excessivament xerraire, i una gran varietat de cònjuges, exparelles i antics pretendents.
Pel·lícules
Durada: 105'
23.45
La noche temática
Inclou Ciudadana Jane Fonda i Hollywood y la política
Documentals
Durada: 105'
01.30
La campaña contra el clima
Des que el doctor Hansen de Nacions ens va advertir el 1988 del greu perill del canvi climàtic per al planeta, la indústria petrolífera ha intentat convèncer el món del contrari.
Documentals
Durada: 60'
02.30
Pel·lícula: American Jesus
Documental que explora els paisatges més estranys del cristianisme radical nord-americà. Als Estats Units el cristianisme pren formes d'allò més diverses, la qual cosa dona lloc a una visió polièdrica de la fe.
Pel·lícules
Durada: 55'
03.25
Ciudades heladas: la vida al límite
Avui: Huella positiva o huella negativa, i Con pies de plomo.
Documentals
Durada: 95'
05.00
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'
05.05
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 55'