Programació TV3

Dijous, 25 maig de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Avui s'entrevista Antoni Comín, conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya. Després, es parla del nou protocol mèdic per minimitzar el risc de patir depressió postpart. Sílvia Soler i Fermí Fernández repassen alguns dels striptease més recordats de la història de TV3. I finalment, Marta Lasalas, Mayka Navarro i Núria Ribó analitzen l'actualitat del matí al costat d'Antonio Pampliega, autor del llibre En la oscuridad, que relata la seva captivitat com a ostatge d'Al-Qaida.
Altres
Durada: 325'
13.25
Espai Terra
El programa parla dels exemplars d'os bru que viuen al Pirineu. L'espai ressegueix les petjades del mamífer per descobrir el seu extens i impressionant hàbitat natural.
Altres
Durada: 35'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Guatlles amb polenta
Programa gastronòmic que té com a objectiu permetre a cuiners i cuineres professionals d'arreu del Catalunya mostrar els seus plats.
Altres
Durada: 10'
15.50
La Riera
El Quiroga diu a la Maribel que voldria que la Susi tornés a casa, i a la Maribel li sembla perfecte. El Robert, mentrestant, no està disposat a rendir-se i busca el suport del Sergi perquè faci canviar de parer a la Mercè. Per la seva banda, l'Emili i la Maria necessiten netejar les seves respectives imatges i pacten una estratègia conjunta.
Sèries
Durada: 40'
16.30
Nashville
Has de ser tu
La Rayna fa oficial la seva volta al negoci en una amable entrevista amb Robin Roberts i assisteix a un esdeveniment a la recerca de nous inversors per al seu segell, Highway 65, esdeveniment al qual també va la Juliette, que surt a buscar Charlie Wentworth. A més, el Luke i el Deacon tenen una topada incòmode.
Sèries
Durada: 45'
17.15
Divendres
Antoni Bassas recorda avui, entre altres temes, què era notícia al maig de 1992, just abans de la inauguració dels Jocs Olímpics. A continuació, torna la secció Hashtag cap de setmana, que serveix per repassar l'agenda de dissabte i diumenge. Després s'entrevista el periodista Justo Molinero, que després de 34 anys fent ràdio estrena Novios con solera, el seu primer espectacle. També torna el peculiar consultori del cantant Daniel Anglès. Per acabar, es repassa l'actualitat política, cultural i social del dia amb alguns dels col·laboradors habituals.
Altres
Durada: 225'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Polònia
Mariano Rajoy presenta el nou sistema de querelles preventives per evitar el referèndum fent una paròdia de Minority Report. I Carles Puigdemont, Oriol Junqueras i Raül Romeva expliquen la seva visita a Madrid parodiant l'últim viral d'internet. A més, se sap com han reaccionat Susana Díaz i la vella guàrdia després de la victòria de Pedro Sánchez. Mentrestant, Ada Colau, al més pur estil Mary Poppins, ensenya la paraula màgica per desviar l'atenció davant de qualsevol pregunta incòmoda.
Altres
Durada: 35'
22.35
Joc de cartes
El millor restaurant d'arròs del Delta de l'Ebre
Marc Ribas dona a conèixer els restaurants especialitzats en arròs. Primer visita al restaurant d'Albert Guzmán i, més tard, visita l'Ida Can Machino, que dirigeix la Mar. Posteriorment, es gaudeix d'un bon àpat entre camps d'arròs a Mas de Prades i, finalment, es coneix l'aposta moderna de la Lurdes a La Subasta.
Altres
Durada: 75'
23.50
Fora de carta
Anàlisi dels moments més destacables del concurs culinari Joc de cartes. Es compta amb la presència dels protagonistes del programa d'aquest dia, que expliquen les seves impressions i experiència al programa.
Altres
Durada: 70'
01.00
Tria 33
Crònica del Festival de Cannes
La pel·lícula Les Fantômes d'Ismaël, d'Arnaud Desplechin, va donar el tret de sortida al 70è Festival de Cannes, que s'allarga fins al 28 de maig. Avui es fa una crònica de la primera setmana de festival.
Altres
Durada: 25'
01.25
Més 3/24
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
02.55
Ritmes a l'estudi
Jordi Prats. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.55
Blues a l'estudi
Chino & The Big Bet. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.55
Jazz a l'estudi
Perico Sambeat. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 58'
05.53
Jazz a l'estudi
Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 7'