Programació La 1

Dijous, 25 maig de 2017
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo. Presentador: Albert Martínez.
Informatius
Durada: 120'
08.30
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 95'
10.05
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.Inclou Amigas y conocidas. Presentado por Inés Ballester.
Altres
Durada: 200'
13.25
Torres en la cocina
Lasaña de marisco y foie a la plancha
Els xefs Javier i Sergio Torres obren cada dia la seva cuina per explicar com preparar receptes originals, saboroses i assequibles.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Informatiu de Televisió Espanyola que s'emet de dilluns a divendres al migdia. Es tracta del noticiari audiovisual més antic de la història de la televisió a Espanya. La informació general és presentada per Pilar García Muñiz i les notícies esportives per Sergio Sauca.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'Estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Servir y proteger
La Miralles i l'Elías interroguen l'Eugenio i descobreixen que la seva coartada és falsa. Tot apunta que el jove assistent social pot ser l'agressor sexual. Mentrestant, la Paty està desesperada per aconseguir diners a causa del xantatge que li està fent un exxicot. L'Alicia, per la seva banda, rep una molt mala notícia relacionada amb el Martínez.
Sèries
Durada: 50'
17.15
Acacias 38
L'Úrsula amenaça la Cayetana d'ensenyar les proves que la inculpen de la mort del Tirso. La Cayetana, davant d'aquesta situació, reacciona amb violència i la deixa inconscient. Mentrestant, el Méndez accedeix a investigar la desaparició de l'Elvira. Finalment, al Simón li arriba un missatge de la seva promesa.
Sèries
Durada: 55'
18.10
Centro médico
A través d'alguns actors, que fan el paper de metges i infermeres, es recreen històries basades en casos clínics reals, curiosos i atractius.
Altres
Durada: 75'
19.25
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 65'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ana Blanco i Marcos López donen la cara pels centenars de professionals de TVE que surten cada dia al carrer a la recerca de notícies. El resultat, un complet repàs a l'actualitat nacional i internacional. Per la seva banda, Jesús Álvarez s'ocupa de presentar l'espai esportiu.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Hora punta
Programa d'entrevistes i reportatges que va des de l'actualitat fins als continguts més impactants d'Internet i les xarxes socials. Ofereix entrevistes a convidats famosos i un seguit de col·laboradors comenten les diferents seccions.
Altres
Durada: 40'
22.45
Cuéntame cómo pasó
Por ti contaría la arena del mar
A l'Antonio ja no sembla que hi hagi res que el motivi, encara que el Miguel continua estant present en el record i en l'esperit de tota la família. El Toni, la Inés i el Carlos es reuneixen amb la idea de trobar alguna cosa que li retorni les ganes de viure. La María, mentrestant, té una exhibició de patinatge i la seva màxima il·lusió és que el seu pare vagi a veure-la. Finalment, per al Carlos i la Karina ha arribat el moment de la veritat. (Últim capítol de la temporada.)
Sèries
Durada: 90'
00.15
Ochéntame otra vez
Inclou El sueño olímpico i Pasión por la fiesta: Es reviuen algunes de les festes populars més significatives d'Espanya a través del testimoni de persones que les viuen d'una manera molt especial.
Documentals
Durada: 115'
02.10
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
04.00
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 120'