Programació TV3

Dilluns, 21 gener de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
El programa explica avui els efectes de l'anunciada vaga de taxis, en el primer dia laborable d'aquesta protesta, connectant amb els punts on hi hagi incidències i amb entrevistes als actors implicats. El programa també està molt pendent del judici per la mort a Aspa de dos agents forestals, que comença a Lleida. Més tard, s'entrevista Ernest Urtasun, després que la seva candidatura hagi guanyat les primàries de Catalunya en Comú per a les eleccions europees. I s'estableixen connexions amb el delta de l'Ebre i amb València, per veure els devastadors efectes que està tenint la competència de les taronges de Sud-àfrica. Finalment, visita el plató l'exalcalde de Barcelona Jordi Hereu, que lidera l'empresa Barcelona Plataforma Empresarial, dedicada a donar suport a petits emprenedors africans.
Altres
Durada: 240'
12.00
12-14
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Cuines
Coca d'espinacs
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
16.00
Com si fos ahir
La Gemma torna a visitar la Montse, la seva germana. Tot va bé fins que surt el tema de com es va fer la lesió a la cama. Avui se sap què va passar i per què les dues germanes estan distanciades. La Gemma en parla amb l'Andreu, però no amb l'Octavi, a qui li sap greu la desconfiança. Paral·lelament, el Marcos ha sabut que l'Helena ha tornat i li falta temps per retreure-li que no s'hagi posat en contacte amb ell i la Roser. El Jordi, per la seva banda, està espantat per la possibilitat que la Vero es quedi embarassada. A més, l'home vol que la Sílvia intercedeixi amb l'Anna perquè faci les paus amb la Vero. Mentrestant, la Sara està decidida a enfrontar la seva mare amb l'Andreu i ho prova tot per aconseguir-ho.
Sèries
Durada: 45'
16.45
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 210'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Benvinguts a la família
L'intercanvi
Per tal de recuperar el Blue Dream, un anell molt valuós, la família decideix fer xantatge al germà de la Teresa, el Nil. Si vol tornar a veure la seva germana amb vida, haurà d'entregar l'anell a canvi. El dubte és fins on serà capaç d'arribar el Manu per no confessar.
Sèries
Durada: 55'
23.05
Natura sàvia
Senglars
Criar molt, adaptar-se al medi i tenir pocs enemics naturals. El Jaume li explica al Peyu que el senglar reuneix aquestes característiques a la perfecció i per això hi ha senglars en pràcticament tot el planeta. El comitè de savis opina que a Catalunya no hi ha cap problema amb els senglars.
Altres
Durada: 50'
23.55
Al cotxe
En aquest episodi, Eloi Vila comparteix trajecte amb Àngel Casas, un periodista que té una llarga i prestigiosa carrera, i una actriu, Carlota Olcina, que, malgrat la seva joventut, també pot presumir de currículum.
Altres
Durada: 45'
00.40
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.15
Gran reserva
Entrevistes: Mikimoto Club
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 40'
02.55
Ritmes a l'estudi
Rossvelvet. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.55
Blues a l'estudi
Amadeu Casas. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.55
Jazz a l'estudi
Javier Colina. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.55
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 5'