Programació TV3

Dijous, 21 març de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Avui s'analitza què ha passat amb les primàries i com els partits han acabat imposant els candidats a les llistes electorals, amb l'assessor de comunicació política Antoni Gutiérrez Rubí i el professor de Ciència Política Lluís Orriols. Lídia Heredia també entrevista el director de l'Institut Català Internacional per la Pau, Kristian Herbolzheimer, que planteja estratègies per impedir que en les situacions de conflicte es magnifiquin els pols oposats i que ha identificat les dinàmiques de polarització en el cas català. I encara que a Catalunya falten metges, estudiar Medicina és molt complicat, perquè té una de les notes de tall més altes. Al final del programa s'entrevista els responsables d'Universitats i del Col·legi de Metges, a més de dos estudiants que han buscat vies alternatives per poder estudiar Medicina.
Altres
Durada: 240'
12.00
12-14
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Crema de patates i bolets
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
El Miquel es vol fer perdonar pel Joan, però el noi no accepta tornar a treballar amb ell i se'n va a Manresa a viure amb la seva tieta. D'altra banda, el Paco li diu que la Noe vol parlar amb ell. El retrobament es produeix davant de tots els Linares. L'Andreu i la Marina tornen a discutir per una bestiesa. Ell queda amb la Gemma i l'Helena i els diu que ha decidit tallar amb la Marina. De tota manera, a la nit, mentre sopa amb ella en un restaurant, apareix la Sara. La cita de la Cati i l'exentrenador del Marc va anar força bé, tot i que ella ho va viure com una aventura i res més. Paral·lelament, al Marc l'atabala el comportament de la seva mare i en parla amb el Quim. Aquest diu al seu fill que voldria tornar amb la Cati.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Polònia
Es descobreix avui el secret més ben guardat de Carles Puigdemont. Ha arribat el moment de confessar a Quim Torra que els seus deu mesos de govern han estat un artifici: El xou de Torra. A més, la declaració d'algun dels membres de la Guàrdia Civil ha deixat bocabadats els professionals del món del teatre, per la seva gran qualitat interpretativa. I després de la incorporació d'Elisenda Alamany a ERC, Ernest Maragall i Pere Aragonès li ensenyen que la feina al partit consisteix, bàsicament, a esperar la trucada diària d'Oriol Junqueras. Finalment, Enric Millo visita una empresa de treball temporal per trobar una feina que s'adapti al seu perfil.
Altres
Durada: 35'
22.35
La nit dels Òscars
Òscar Andreu i Òscar Dalmau responen als espectadors tots els seus dubtes i preguntes sobre el món que els envolta, des del seu punt de vista tan peculiar i característic. Però els Òscars no estan sols, sinó que un equip de col·laboradors i col·laboradores donen resposta a tot tipus de preguntes i comentaris que arriben a través de les xarxes i del públic que hi ha a plató.
Altres
Durada: 80'
23.55
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 105'
01.40
Gran reserva
Xou: Això és massa
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 60'
02.40
Ritmes a l'aula
Jaume Llombart Sextet. Artistes i grups catalans mostren el seu talent en petites sessions acústiques realitzades en un estudi de gravació.
Altres
Durada: 30'
03.10
Cava de blues
Emili Baleriola Blues Quartet. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
03.55
Fusió i swing a l'estudi
Martí Ventura Trio. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
04.40
Jazz a l'estudi
Manel Camp Quartet. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.40
Jazz a l'estudi
Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 10'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'