Programació TV3

Dissabte, 27 abril de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 380'
12.20
No pot ser!
Món virtual
Les noves tecnologies mostren que la realitat pot ser molt diferent de com la perceben els ulls. Amb Xavi Conesa, de Visyon, es debat de què és capaç la tecnologia, i amb Jordi Janer, de Voctrolabs, s'elabora una deep fake per comprovar que, en breu, no serà possible distingir què és de veritat i què és un muntatge. I amb l'especialista en innovació Sergi Sagàs es comenta la necessitat de conrear un esperit crític per saber surfejar les onades d'informació. És la porta d'entrada a descobrir les tecnologies de realitat mixta, com la realitat virtual o la realitat augmentada. Per acabar, Jordi Basté s'enfronta a un exèrcit de zombis al costat de diversos actors de la sèrie Merlí.
Altres
Durada: 50'
13.10
TV3xunTUB
Anna Simon
La story d'avui de l'espai està protagonitzada per Anna Simon. La presentadora explica les interioritats del concurs Persona infiltrada. A més de sorprendre amb alguns dels convidats, també confessa què és el que menys li ha agradat de gravar el programa.
Altres
Durada: 35'
13.45
APM? Extra
El programa ret un petit homenatge a una de les sèries de terror del moment, The Haunting of Hill House, i fa aparèixer Leonardo Dantés en un dels capítols. Més tard, es fa referència a la mítica sèrie de TV3 Secrets de família i es poden veure els moments més divertits del concurs Atrapa'm si pots.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Tarda de cine: Els núvols de Sils Maria
Maria Enders, 20 anys després de fer-se famosa per la seva interpretació de Sigrid, el personatge que va fascinar l'Helena i la va portar al suïcidi, haurà de decidir si, ara que es troba al cim de la seva carrera professional, vol tornar a acceptar un paper a l'obra, aquesta vegada interpretant l'Helena.
Pel·lícules
Durada: 125'
17.50
Tarda de cine: El guardaespatlles
Un guardaespatlles és contractat per una cantant famosa per protegir-la de les insistents cartes anònimes que contenen amenaces de mort. L'home fa servir tots els recursos i mitjans materials possibles per vetllar per la seva seguretat.
Pel·lícules
Durada: 130'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Preguntes freqüents
Cristina Puig conversa avui amb l'escriptor italià Erri de Luca, que va publicar una article al diari Le Monde juntament amb Roberto Saviano i altres escriptors reclamant la llibertat dels presos catalans. S'emeten després el desè i l'onzè capítol de Causa 20907, la docusèrie del FAQS sobre el judici del Tribunal Suprem als líders del procés. Es comenten les compareixences i les incidències processals amb Isabel Elbal, advocada penalista. També es coneix el testimoni del bomber Miguel Roldán, a qui la justícia italiana demana 20 anys de presó per haver rescatat immigrants. L'acusen de tràfic de persones. Finalment, es compta amb l'actuació musical d'Èric Vinaixa i amb un monòleg de La Maria Rosa.
Altres
Durada: 210'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
03.00
Ritmes a l'aula
Kibo. Artistes i grups catalans mostren el seu talent en petites sessions acústiques realitzades en un estudi de gravació.
Altres
Durada: 30'
03.30
Cava de blues
Big Mama Montse & Riqui Sabatés. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
04.15
Fusió i swing a l'estudi
Djangologie. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
05.00
Jazz a l'estudi
Alba Guerrero. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'