Programació La 1

Dissabte, 27 abril de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 255'
10.15
Maneras de educar
James Van der Lust visita el Centre Escolar La Prada, a Valsain, Segòvia. Tots els col·lectius, agents forestals, pares i mares d'alumnes són considerats part de la comunitat educativa d'aquest col·legi.
Altres
Durada: 35'
10.50
MasterChef
A la primera prova, els aspirants segueixen pas a pas la recepta d'un colomí farcit en un llibre gegant. Després viatgen a Úbeda, a Jaén, on reten homenatge a l'oli d'oliva i cuinen un menú dissenyat pel xef Pedro Sánchez per a 210 comensals, el rècord de comensals en qualsevol edició del programa. A l'última prova s'enfronten en una cursa contra rellotge en la qual participa Jordi Cruz. Dividits en dues tandes, han de superar quatre reptes relacionats amb l'ou. Els dos pitjors es baten en un duel per evitar l'eliminació elaborant un plat lliure amb la poma com a protagonista.
Altres
Durada: 160'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
Flash moda porta el glamour del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències, les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Barcelona Open Banc Sabadell
Segona semifinal. Comentaristes: Nacho Calvo, Arseni Pérez, Àlex Corretja i Jordi Arrese. Des del Reial Club de Tennis Barcelona 1899.
Esports
Durada: 300'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou Estoy solo, Acciones contra el cambio climático i Chaves Nogales, andar y contar: Han passat 75 anys des de la mort a l'exili del periodista i escriptor Manuel Chaves Nogales, republicà i demòcrata. De la seva ploma en van sortir alguns dels articles periodístics més destacats de les primeres dècades del segle XX, i també diversos llibres, entre els quals destaca A sangre y fuego. L'equip del programa ha parlat amb Pilar Chaves i amb la filòloga Maribel Cintas, pionera, amb la seva tesi, a recuperar una figura que havia estat injustament oblidada.
Altres
Durada: 35'
22.05
Prodigios
Final
Sis finalistes opten a convertir-se en prodigi de l'any i aconseguir els 20.000 euros i el curs de perfeccionament intensiu al Centro de Alto Rendimiento Musical de la Universidad Alfonso X El Sabio. Ainhoa Arteta, Nacho Duato i Andrés Salado s'encarreguen de seleccionar el millor candidat de cada categoria. Després, s'enfronten al judici del públic de l'auditori del Centro Cultural Miguel Delibes de Valladolid, que escull el guanyador mitjançant un sistema de vot electrònic. A més, Luz Casal interpreta el seu tema Sentir acompanyada de l'Orquestra Simfònica de Castella i Lleó. (Últim programa de la temporada.)
Altres
Durada: 140'
00.25
Pel·lícula: Malditos vecinos II
Mac i Kelly Radner estan a punt de ser pares de nou i volen vendre la seva casa per mudar-se a un altre barri. No obstant això, no els resulta gens fàcil, perquè està al costat d'una fraternitat universitària on les noies celebren festes contínuament. Per enfrontar-se a les descontrolades estudiants compten amb l'ajuda del Teddy i del Pete.
Pel·lícules
Durada: 85'
01.50
Pel·lícula: El plato del día
El jove xef Samir, després de deixar el seu lloc en un elegant restaurant de la zona luxosa de Nova York, redescobreix la seva herència i la seva passió per la vida gràcies a un peculiar cuiner indi.
Pel·lícules
Durada: 100'
03.30
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 150'