Programació TV3

Diumenge, 31 maig de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 300'
11.00
Missa conventual de Montserrat
Retransmissió de la missa conventual de Montserrat, en la qual participa la comunitat benedictina de Montserrat, l'Escolania i els pelegrins del santuari.
Altres
Durada: 75'
12.15
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
13.15
Polònia
Aquesta setmana, Pedro Sánchez presenta el seu curs de màgia online: Màgic Sánchez, on ensenya els seus trucs per convertir-se en el millor il·lusionista. Trucs com ara fer desaparèixer el cap de la Guàrdia Civil. També hi ha un nou capítol del NO-DO, dedicat als problemes en què es troba el país per culpa de Pedro Sánchez, i Pablo Casado participa en el concurs Pasapalabra amb les seves pròpies definicions sobre la gestió del govern. Per altra banda, després de col·lapsar Madrid amb cotxe, Vox es prepara per a una nova manifestació. Santiago Abascal i Ortega Smith valoren com poden anar més enllà aquesta vegada.
Altres
Durada: 35'
13.50
APM? Extra
Avui s'ensenya com s'ha de posar correctament la mascareta. A més, la superheroïna del moment, els petons més virals, The Beatles esbroncats, l'última hora de les platges catalanes i un convidat molt especial.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
15.50
Tarda de cine: El gran cop
L'expert lladre Max Burdett, rei de les coartades, es retira en una illa al costat de la seva bella sòcia, la Lola. L'Stan, un agent de l'FBI que intenta capturar-lo, està convençut que el delinqüent prepara el seu últim gran cop.
Pel·lícules
Durada: 95'
17.25
Tarda de cine: Històries de Manhattan
Brett Eisenberg és una editora ingènua però ambiciosa que treballa en una de les millors editorials de Manhattan. La seva vida modesta transcorre entre les estones que passa amb la seva amiga, la Chloe, i les que no passa amb el seu xicot, que sempre viatja. No obstant això, el seu afany per prosperar la porta a coincidir amb el poderós magnat del món editorial Archie Knox.
Pel·lícules
Durada: 95'
19.00
Matriculats
Al primer capítol els espectadors són testimonis dels atacs de nervis que viu la Míriam cada vegada que es presenta a un examen pràctic. També coneixen el Pol, un altre sac de nervis, i de crits, amb qui viuran el seu primer dia a l'autoescola, la mateixa on es va treure el carnet el seu pare, Tomàs Molina. I, per acabar, es coneix una història de superació: la de l'Ángel, un eivissenc que, poc després d'un accident de moto, ha de tornar a aprendre a conduir, aquesta vegada amb un cotxe adaptat.
Altres
Durada: 60'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Calma in-tensa
Reportatge que pretén ser un homenatge a tots aquells que ens han deixat per la COVID-19, i també a les persones que han lluitat contra aquesta pandèmia i a les moltes que encara ho segueixen fent dia a dia.
Altres
Durada: 20'
22.20
No pot ser!
MIT: fabricant el futur
El programa s'endinsa en un dels epicentres de la innovació tecnològica mundial, el MIT a Boston, Massachusetts. Es recorren els seus passadissos i laboratoris d'idees de la mà de catalans que viuen i treballen en aquest mític institut i que descobreixen a l'espectador quins enginys i tecnologies preparen per al dia de demà.
Altres
Durada: 55'
23.15
No pot ser!
Pilot automàtic
Jordi Basté explora en quin estat de desenvolupament es troba realment el vehicle autònom, tant individual com col·lectiu, en vista dels grans esforços que hi dediquen les automobilístiques de sempre i també nous actors com Waymo o Tesla, sense oblidar els vehicles voladors. En el seu viatge de descoberta, Basté arriba a conduir un vehicle autònom i a pujar a un autobús que no té ni volant ni conductor. Aquests nous models de transport posen en escac la propietat privada dels vehicles i prometen transformar l'urbanisme, expulsant els cotxes del centre de les ciutats. També es posa en relleu la complexitat de programar decisions humanes a un vehicle autònom quan hi ha situacions d'alt risc.
Altres
Durada: 60'
00.15
Concert Antònia Font al Liceu
Concert que el grup Antònia Font va oferir al Gran Teatre del Liceu el 30 de març de 2008. L'actuació del grup mallorquí va ser el punt culminant de la seva gira per teatres, on va presentar els grans èxits de la seva trajectòria adaptats per a ser tocats amb orquestra simfònica.
Altres
Durada: 60'
01.15
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 285'