Programació La 2

Diumenge, 31 maig de 2020
06.00
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 90'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
ORTVE Concierto Hispano-Luso (II). Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 45'
08.45
Arqueomanía
Visigodos
Al llarg de 13 documentals, es repassen algunes de les principals fites arqueològiques i històriques d'Espanya.
Documentals
Durada: 30'
09.15
Medina en TVE
Riay Tatary, descanse en paz
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
09.30
Buenas noticias TV
Ecuador ante el COVID-19
Programa que pretén compartir el missatge que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que está portant la llum de l'Evangeli, transformant el seu entorn i creant un món millor.
Altres
Durada: 15'
09.45
Shalom
COVID -19: ¿A qué nos estamos enfrentando?
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
Laicos comprometidos
El programa tracta de respondre a aquestes grans qüestions que totes les persones ens plantegem, des de la perspectiva de l'humanisme cristià, però sempre en diàleg amb els fidels d'altres religions i amb els qui, encara no compartint una creença religiosa, busquen la renovació de la humanitat.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
Un día en la escolanía
Espai catòlic en el qual una persona dóna testimoniatge públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Capilla sede Conferencia Episcopal
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 50'
11.20
Pueblo de Dios
Constructores de paz: capellanes castrenses
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 25'
11.45
Saber vivir
Espai divulgatiu que aborda diàriament consultes referents a la salut i a la medicina.
Altres
Durada: 55'
12.40
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
12.50
Zoom tendencias
De Aragón a Cataluña
Programa que recull les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 35'
13.25
Los jardines paraíso de Monty Don
Monty Don explora jardins paradisíacs en grans palaus espanyols i patis secrets marroquins. I en el desert iranià, Monty desentranya el misteri de la seva creació. Per als musulmans, aquests jardins esperen una visió terrenal de l'autèntic paradís dels creients en el cel.
Documentals
Durada: 60'
14.25
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 20'
14.45
Extrañas maravillas del mundo
En aquest episodi es descobreixen les causes d'alguns dels enigmes més desconcertants del món. S'aprofundeix en el complex món de les conspiracions on estranys fenòmens s'associen amb estranyes teories i insòlites explicacions i es continua mostrant una selecció d'estranyes invasions.
Documentals
Durada: 50'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou España salvaje i El Ártico más salvaje: El oceano ártico, el mar helado: Aquest episodi segueix un any al Cercle Polar Àrtic on la vida s'entrellaça amb les estacions. La supervivència és una batalla contra els elements més salvatges del planeta; els animals més resistents del planeta aconsegueixen sobreviure sobre i sota de la capa de gel.
Documentals
Durada: 150'
18.50
Mi familia en la mochila: Ruta África
Del parque de Ethosa a Cheetah Conservation Fund
La família arriba a Ethosa, Namíbia, un parc natural àrid on els animals busquen les escasses zones d'aigua que troben. Allà es descobreix el rinoceront negre, animal molt difícil de veure.
Documentals
Durada: 30'
19.20
Caminando sobre las olas
Etapa desde Unquera a Poo de Llanes
El Kepa assaboreix les dolces corbates d'Unquera. Ja a Astúries visita la fundació Arxiu d'Indians a Colombres. Més tard, al seu pas per Puertas de Vidiago, visita El Hoyu l'agua. Finalment, el Kepa fa surf a la platja d'Andrín, un lloc espectacular on agafar bones onades.
Documentals
Durada: 30'
19.50
Ruralitas
Hilanderas y fisioterapeuta
Espai que fa un recorregut per l'Espanya rural, per conèixer-la des del relat en primera persona dels seus habitants, persones optimistes que han decidit viure a l'anomenada Espanya buidada.
Documentals
Durada: 50'
20.40
El documental de La 2
Espai en què s'ofereixen els millors treballs documentals de l'àmbit nacional i internacional. Es combinen documents actuals amb aquells que han fet història.
Altres
Durada: 50'
20.40
Nuestro planeta
Despertar
L'ésser humà és l'única espècie en aquest planeta amb capacitat per crear realitats en la seva pròpia ment, i a més després construir-les. La història de l'evolució de la ment humana inclou sort, coincidències i possibilitats impossibles perquè es creés un cervell tan complex.
Altres
Durada: 50'
21.30
Imprescindibles
Inclou Paco Martinez Soria, el precio de la risa
Documentals
Durada: 60'
22.30
Versión española: Las ovejas no pierden el tren
La Luisa i l'Alberto s'han vist abocats a anar-se'n a viure al camp, però la idíl·lica vida rural de seguida comença a mostrar la seva cara menys amable. Encara que la parella no travessa el seu millor moment, la Luisa vol tenir un segon fill tant sí com no.
Pel·lícules
Durada: 100'
00.10
La 2 es música
Realmente volando, Niña Pastori. Espai que pretén ser una finestra a la música en directe amb l'emissió de concerts d'alguns dels artistes i grups més destacats de la indústria espanyola,
Altres
Durada: 100'
01.50
Manson. Los archivos perdidos
El 9 d'agost de 1969 la família Manson va entrar al 10050 de Cel Drive per assassinar Sharon Tate i els seus amics. Cinquanta anys després coneixem la realitat i l'ambient de la comuna de Manson a través d'unes cintes inèdites que havien romàs oblidades.
Documentals
Durada: 95'
03.25
Vida electrónica
L'abocador d'Agbogblosie, a Acra, la capital de Ghana, s'ha convertit en un dels llocs més tòxics del planeta. Hi treballen homes, dones i nens per desmantellar els residus electrònics de tot el món. Un procés tòxic i nociu tant per a la gent com per al medi ambient.
Documentals
Durada: 50'
04.15
No soy un negrata
El juny de 1979, l'aclamat autor James Baldwin es compromet a dur a terme la complexa tasca d'explicar la història d'Amèrica a través de les vides de tres amics assassinats: Medgar Evers, Martin Luther King i Malcom X.
Documentals
Durada: 85'
05.40
La gran escapada italiana de Jamie
Hoy: Apulia y Amalfi.
Altres
Durada: 45'