Programació TV3

Dimecres, 15 juliol de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
Aquesta vegada, Lídia Heredia entrevista les alcaldesses de Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat, Ada Colau i Núria Marín, i l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, per parlar de l'evolució dels brots a les seves ciutats i de les mesures preses per contenir-los. Per altra banda, a la tertúlia hi participen Jordi Mercader i Gemma Ubasart. A més, com cada setmana, el científic Salvador Macip respon, des de Leicester, dubtes sobre el coronavirus com què diuen els estudis sobre la immunitat o com ha mutat el virus. Més tard, el periodista Ignasi Aragay, director adjunt de l'Ara, parla d'El món us espera, una carta als fills en forma de llibre. Finalment, el programa acaba conversant sobre els Jocs Olímpics, que aquest any no es faran, i com afecta els esportistes el fet que s'hagin posposat al 2021. Ho expliquen l'atleta Jesús Ángel García Bragado, la regatista Sílvia Mas i la jugadora de tenis-taula Sofia Xuan Zhang.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 180'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
15.50
Cuines
Brou dashi/Hamburguesa vegetal
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 35'
16.25
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 240'
20.25
Bricoheroes
Com descobrir els millors trucos i com crear una taula de llum
Amb un humor sense complexos, s' ensenya de forma divertida, senzilla i un pèl peculiar a construir objectes i mobiliari per a la llar i el jardí.
Altres
Durada: 35'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Per què volen els avions?
Per què riem?
Tot i que l'Eloi riu constantment, no acaba de tenir clars els motius pels quals les persones riuen. Per això ha volgut quedar amb experts en la temàtica, com els humoristes Judit Martín i Peyu, als quals ha citat en un escenari singular d'Olot per fer-los preguntes molt serioses sobre el riure. Després s'acosta fins al Consorci Sanitari de Terrassa per conèixer de primera mà la feina dels Pallapupas, els pallassos que fan riure durant una estona els nens i nenes que estan hospitalitzats. I, aprofitant que Guillem Albà tenia una estona lliure abans d'interpretar l'obra de teatre Calma a la Garriga, l'Eloi es cola al seu camerino per xafardejar. Per acabar, l'Eloi s'apropa fins l'impressionant paisatge del poble ibèric i medieval L'Esquerda, a Roda de Ter, per assistir a un taller de risoteràpia.
Altres
Durada: 30'
22.35
Ciutadà Novell
Liceu
Quan falta una setmana per l'estrena de l'any, l'òpera Tristany i Isolda, Queco Novell passa tot un dia al Gran Teatre del Liceu amb un objectiu: descobrir com és per dins i qui fa funcionar el gran temple de l'òpera de Barcelona. Durant la visita, Queco posa a prova la seva veu davant el cor del Liceu, aprèn a moure la batuta al costat del mestre Josep Pons, coneix la persona que fa que l'escenari estigui sempre net i descobreix qui dels 329 treballadors té la L de Liceu tatuada al pit.
Altres
Durada: 40'
23.15
Quan arribin els marcians
La pandèmia de la COVID-19 ha posat en relleu, sobretot, fragilitats ja existents. Una és la de la cultura, que en aquest país, i a diferència de països de l'entorn europeu, encara no és considerada com una de les potes de l'estat del benestar. Això fa que no estigui finançada de manera sòlida i que, sovint, qui s'hi dedica ho hagi de fer en condicions de precarietat. Avui s'analitza l'impacte de la pandèmia en el sector cultural, el paper que hi té l'administració i, també, els ciutadans, comparant-ho amb el referent més pròxim: Europa. Tot això amb Margarida Troguet, gestora cultural i vicepresidenta de CoNCA; Lluís Bonet, director Programa Gestió Cultural UB, i David Márquez Martín de la Leona, analista, gestor i consultor cultural.
Altres
Durada: 30'
23.45
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
01.20
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 280'